BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Manve_13 said: Dün gece benim bakkal söyledi 5liraya kadar olan sigaralar 6.5lira 5lira ve üstü olan sigaralar 9.5lira gibi bişi olcakmiş bugun hatta olmuştur bile Yaşasın zam diyorum sdfsf. Bırakın olm su aptal işini paranıza yazık cidden ekside biri sole guzel bisi yazmis zam yapan devlet yane birinci kisi yada kurum onnar zam sebebiyle daha cok para vericek olan biz yane sigara icenler sigara icmeyip oh iyi olmus birakin diye viki viki yapanlar ucuncu sahi soluyolar yane ne yemek dusuyo? bi dusunun bakalim
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sizin sigaraya verdiginiz vergilerin kaymagini.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aga biz mutluyuz odemekten iste sevinmeniz lazim yasasinnn icin bol bol demeniz laizm
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bi de bazı sigaralar yok,gelmemiş daha. ama aynı civardaki yerlerin hiçbirinde yok. ben diyorum,zamsız kadıköydeki karaköy iskelesinden alın sdfg zamsız aldım ben dün sdf
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben bisey demiyorum, ne icerseniz icin. ben mi veriyorum milletin sigarasinin parasini lan. yalniz yerli cigara mevzusu nedir harbiden, daha ucuz mu yerliler? memlekete faydasi var mi yerli mali yurdun mali cekmenin?
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BonePART said: Manve_13 said: Dün gece benim bakkal söyledi 5liraya kadar olan sigaralar 6.5lira 5lira ve üstü olan sigaralar 9.5lira gibi bişi olcakmiş bugun hatta olmuştur bile Yaşasın zam diyorum sdfsf. Bırakın olm su aptal işini paranıza yazık cidden ekside biri sole guzel bisi yazmis zam yapan devlet yane birinci kisi yada kurum onnar zam sebebiyle daha cok para vericek olan biz yane sigara icenler sigara icmeyip oh iyi olmus birakin diye viki viki yapanlar ucuncu sahi soluyolar yane ne yemek dusuyo? bi dusunun bakalim biride şöyle birşey yazmış ekşi said: sigara içen bizleriz, zammı yapan da onlar. yani 2 grup var bu olayın içinde, iki taraf.. e kardeşim başkalarına ne y***k giriyor ben onu hiç anlamıyorum. klasik yorumları biliyorsunuz işte, "oh oh iyi olmuş, biraz daha zam yapsalarmış keşkem" "zehir zıkkım içsinler, iyi olmuş" "daha beter olsunlar inşallah, canıma değsin" tarzı garip, anlamsız yorumlar.. bazılarına ne giriyor anlamıyorum arkadaş, alkol zammımda da hep bu böyle oldu, sigara zammında da.. diğer bütün zamlarda ortak oluyoruz, haykırıyoruz, kızıyoruz ama iş buna gelince bi y***k kürek tripler, bi amaçsız haller.. sizene lan? ha? si-ze-ne?!
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 liseenide solculuk oynarken ballica yeni harman samsun ictigim oldu. ataturkculuk oynadigimiz donemde ise bi ara silahli kuvvetler e terfi ettim ordan da kisa 2000 e. ha memlekete yarar sagladi mi? sanmiyorum. hatta akciger kanseri olsam devlete baya girecek. zaten sosyal sigortanin koruyucu anlayisi deismeli. onleyici sorumluluk cok daha onemli.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ekşi den entry quote lamak ile, onu söylemek arasında fark yok bence.
blazkowicz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ekşi said: sigara içen bizleriz, zammı yapan da onlar. yani 2 grup var bu olayın içinde, iki taraf.. e kardeşim başkalarına ne y***k giriyor ben onu hiç anlamıyorum. klasik yorumları biliyorsunuz işte, "oh oh iyi olmuş, biraz daha zam yapsalarmış keşkem" "zehir zıkkım içsinler, iyi olmuş" "daha beter olsunlar inşallah, canıma değsin" tarzı garip, anlamsız yorumlar.. bazılarına ne giriyor anlamıyorum arkadaş, alkol zammımda da hep bu böyle oldu, sigara zammında da.. diğer bütün zamlarda ortak oluyoruz, haykırıyoruz, kızıyoruz ama iş buna gelince bi y***k kürek tripler, bi amaçsız haller.. sizene lan? ha? si-ze-ne?! Heheh adam çok içerlenmiş lan yazık.
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dreagloth said: Ekşi den entry quote lamak ile, onu söylemek arasında fark yok bence. tmm söyledim say o zaman
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kınayada zam geldi mi ?sigaraya içmeyenlere yönelik . sigara zammı tüketimini artırcak anlaşılan
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Zam yüzünden sigara tüketimini azaltanlara ne güzel haber aslında. Eskisi ile günlük olarak aynı miktarda TLye daha az sigara içip idare edebiliyorsanız mutlu olmanız lazım. Ama yok beni kesmiyor eskisi gibi içip daha çok para veriyorum diyorsanız o zaman kötü.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 birinci vardı bir zamanlar ne oldu ona?
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi ben tütün aldım valla. ahanda http://img693.imageshack.us/img693/9161/dsc01846e.jpg kurutuyorum şimdi. bunun bide yapma makinası var 12 tl. onuda yarın alıcam boş sigarada alcam kutusu 3 tl mi ne. ve on numara sigara bence. şimdi filtresiz sardım yaktım bi tane süperdi.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 winstondan anadolu'ya geçtim. gayet içilebilir bir sigara. tad olarak da winston'a çok benziyor.
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Estel_Anorien said: winstondan anadolu'ya geçtim. gayet içilebilir bir sigara. tad olarak da winston'a çok benziyor. Züğürt tesellisi. :(
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aylardır tütün kullanıyorum (golden virginia) çok mutluyum, ayı gibi sarıp sarıp hazırlamazsan bi paket, hem sigarayı da azaltıyorsun, hem içtiğinden de keyif alıosun. çünkü sadece canın hakkaten çektiğinde sarıp içiosun. kül tablasında bırakınca sönüo zart diye bitmiyor, kokusu leş gibi değil (normal sigara kokusundan rahatsız oluyorum odamda içilince, o derece) ne bilim bi ton süper özelliği var, tavsiye ederim herkeze. zam haberini duyunca küfrettim tabi ama siyaset yasak xD neyse efendim, tütün bi paket = 9 tl, kesilmiş filtre 3, sarma kağıdıx2 3 tl. 15 kağıda bi hafta rahat takılıyosun, eskiden günde bir buçuk paket içen bir insan olarak :( edit: he bu arada "oh oh iyi olsun" diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum nedir bu ukte. geçip düzenli olarak suratınıza üfleyen arkadaşlarınız falan mı var? varsa niye? tamam insanımız biraz(!) kaba(?!) da yani, sigarayla mı oluyor bunu savaşı lol tütüne geçtim mutluyum kısacası, komik tabi ama, biraz daha sağlıklıyım :D edit2: too many lollied soz
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 pekaziz said: Estel_Anorien said: winstondan anadolu'ya geçtim. gayet içilebilir bir sigara. tad olarak da winston'a çok benziyor. Züğürt tesellisi. :( yok hakkaten pek fark yok aralarında. çok arkadaşım bu düşüşü yaşadı ehueh. bu arada winston box'u 5tl'ye satıyolar burda her bakkal 5.5 değil. doğrusu hangisi bilemicem.
slickers Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 winston 5 lira ayrıca aldığım bir habere göre marlboro fiyatını geri çekecek 5-5.50 arası olacak winston fiyat artışını sağlıklı yapmadığı için.daha çok iner çıkar 2 hafta boyunca
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 escape said: ahanda http://img6.imageshack.us/img6/1993/gotegelme.jpg kurutuyorum şimdi. bunun bide yapma makinası var 12 tl. onuda yarın alıcam boş sigarada alcam kutusu 3 tl mi ne. ve on numara sigara bence. şimdi filtresiz sardım yaktım bi tane süperdi. Kalibre edilmemiş monitörlerde böyle gözükebilir. Göte gelme sonra diye söylüyorum.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ayıkladım kurutuyorum demiş. 10 numara sigara demiş. 3 liraya da boş sigara alacakmış.
Öne çıkan mesajlar