Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 eheh mutlu yillar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 di said: Magandalarimiz da girdi yeni yila. Silahlar susmuyor su anda. Millet iyi cesaret edip disari eglenmeye cikiyor sokaga falan. Ntv Nişantaşı'ndan canlı bağlantı yaptı demin, sanırım Taksim'deki geleneksel tacizden korkan dişilerin oraya gittiğini öğrenmiş magandalar, tonla sap-tinerci kılıklı dolmuş gözüküyor Nişantaşı'na. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi ntvde canli yayinda gösteriyolardi nisantasini. halay ceken tipler vardi pop sarkilarinda, yemin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ev rahat ev güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 happy new year, cheers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 vaniLLe said: abi ntvde canli yayinda gösteriyolardi nisantasini. halay ceken tipler vardi pop sarkilarinda, yemin ediyorum... İnsanların son kalesi de Saruman'ın orkları tarafından artık karanlığa gömüldü. Kadim diyara Avrupa'ya giden Elfler de insanları bu savaşta yalnız bıraktı. Orta Dünya'ya vize şart azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 of yemek çok ağır geldi az kaldı uyuyarak giriyorduk yeni yıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 böyle tercih ediyorum, dedim ama kendim bile inanmadım buna. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 DIŞARDAYIM EVE GELDİK ŞİMDİ SERDAR ORTAÇ VAR SHOWDA YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 "nutella yerim" said: soulberry said: anket sonuçları içler acısı. bi tek kendimi böyle sanıyodum. abi sen msn i sildin mi gozukmuyon ne zamandır basmıştır engeli sana :P benim direk 4.şık abi, bide hakketen canım istemiyor yani, partylere akalım college orgy vidyosu çekelim fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aynen ya ekonomik orgy vardı ben de canım istemiyo diye patide takılıyom işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2. şık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 "tercih ediyorum" da ne büyük yalan abi dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ahha tercih ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 maddiyatında evde geçirmede etkisi var tabiki bi şişe tekilaya bi barda nekadar para verirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 evde girmedim.ama demin geldim eve.erken sayılır.istediğim gibi olmadı cunku şıklara para eklenmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yeni yıl diye bi kavramım yok.. kutlama ihtiyacı hissetmiyorum.. onun için evdeyim her günkü gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hocaefendi bende senin düşüncene kapıldım ama arasıra böyle normalden fazla arkadaşlarla birliktelik iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hepsi merve yüzünden. ceza olarak fasıla götürecek. BİZ HEYBELİDE HEEER GECEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mekana verilecek para ile evde köpekler gibi içilir afadersiniz. iki baldırı çıplak görücez diye verilmez o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 açık ve net, çok temiz post kasılıyo :D nereye ne yazarsan yaz ayar yok bişey yok, mis gibi. Tolerans max seviyede, tema da belli olduğu için kimsecikler ayar vereyim kendini kaybetsin demiyo, paticik en pozitif zamanında resmen. Ha ben kasabildim mi, kasamadım o ayrı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ben evde geçirdim ama arkadaşlarımla :P Partyyyyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bu aksam tam 6 mekan gezdim zuperdi thaice 10 dan geri saymak kastı biraz ama iyi idare ettim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ^pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kırmızılar arasındaydım ben pic atarsam ban gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar