Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Lou ve Nick çok güzel karakterler olmuş :D fgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Çok iyi gibi duruyo ya izliyim bunu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 film güzeldi. john cusack çok net yaşlanmış artık makyaj falan kesmiyor.. bi de jennie gelsin kadınım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 muhteşem film rusça sahnesinde bağırdım filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fragman süper heyecanlandım hemen izlemem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alt yazısı cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 çıktı mı bu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 eğlenceli filmlerin epik olmasını bekleyemezsiniz, bu da onlardan ama gayet izleniyor. özellikle red dawn'la dalga geçilen kısımları beğendim baya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 güzeldi izleyin eğlenceli film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Şimdi izledim. Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 güzel filmdi ama kahkaha attırtacak kadar iyi sahneler yoktu benim icin, eğlenceli vakit geçirme filmiydi işte, solo izlenmemeli kesinlikle, takriben 5+ kişi ile izleyeceksin ki, film 4.5 saat falan sürecek film boyunca 80's geyikleri yapıcaksın bolca pause,play yaparak o zaman kesinlikle eğlenceyi duble yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3 saat pause yapacaksanız izlemeyin arkadaşım. Upladığıma pişman ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bahsi kaybettikten sonra o kadının eli ve diliyle yapığı, kuzenimle aynı anda masadan devrilmemize neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hmm filmi masanın üstünden mi izliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Rusça sahnesi iyiydi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çok çok iyidi gülmekten altıma kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Süper filmdi. Casting girdiği gibi çalan şarkının adı nedir? Motley'den sonraki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Cons said: muhteşem film rusça sahnesinde bağırdım filan bi sürü film göndermesi vs de süper olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Guzeldi ama oyle mukemmel diyemiyorum. 3 kisi izledik, bir kac sahne haricinde kopan olmadi. Anira anira gulemedik ki benden baska filmin turunu falan bilen de yoktu. Trailer bile izletmediydim ev ahalisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 -black -ZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 küvet, sabun muhabbeti ve micheal jackson en iyileriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 mötley iyiydi sonda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 çok eğlenceli filmdi ya michael jackson olayında kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bayağı iyi bir filmdi izlemeyen ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 film pek güzel şirinmiş. bide artık klişseliğinden ezberlediğimiz mevzuları uzatmamıslar oda iyi. tamam işte kenardan cıkıp gelip dadanan pastel renkli kız cok sahane kızdır biliyoruz artık onu. adamlarda uzatmadan bi iki romantık sahneyle gecmiş aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar