lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öncesi var ama ortalama böyle başlıyo: olmadı bu ornek benim için ama :D:D isteyip istememekle alakalı birşey senin dedigin istemedgm bişiyi yapmam pişmanlıkta duymam...isteyipte yapmamışsamda demek ki yeteri kadar istememişimdir buda pişmanlık dogurmaz imkansızlık dogar belki :D:D ...bnce dha önce farkına varmadıgın dha snra sni acayip garip hisettiren şeyler pişmanlığı getirir kafana bişilerin dank etmesi bi açıdan..bu sna iyi de hisettirebilir seni umutsuzlugada düşebilir...aslında erkek arkdasını olması gereken o kişi olmadıgının anladıgın an,arkdaşlarını,okulunu,cevreni,belki anne babanı istemedigin an,erkek degilde kız gbi hisettgn an...sabah kalktıgında,otobüse binerken,yemek yerken,derste tuvalette,yılbaşında,dogum gününde,partide,yalnız,arkdaşlarınlarken sevgilinleyken...herhangi bian ne olursa olsun o an anlamak bilmek gercek kndini o an bulmak bulman gerektgni hisettrir bunu sna...dha önce yasamının sıradanlığını yansıtır bian sna küçük yasadıgının...sonra degiştirirsin onları... büyük yaşamakta hayatına gercek bi anlam yüklediğinde başlar..yada öle zannettgin o anlam degerini yitirir snra aslında küçük yaşadıgını hisedersin...anlamlı yada boş hep sonunda küçük yasadıgını anlayacakmışsın...hayatı sadece yasarsın önüne bi sıfat koymaya gerek yok..yoktur..yokmuş...kafam cok karışık..trene binmezsem pişman olur muyum...bna hayatı hisettrir mi bi tren ? :S :S sonra bende: işte zaten önceden farkına varmadığın için istemiyosun veya istiyosun ilk başta. duruma göre iyi veya kötü tarafını görememek olabilir. neyse işte eve dönünce veya 2 gün sonra hala o günkü kararından memnun olcak kadar iyi bi karar verdiysen herşey yolunda demektir zaten(senin istemediğin bişeyi yapmayıp pişmanlık duymaman kısmı) ama demek istediğim herkes istediğini yapar; kimse mesela ben şu an bunları yazarken istemediğim halde yazıyorum demem yazıyosam istiyorumdur. bunun yanında şöyle bişey de var; kimse bir an önceki kendisi değildir sonuçta değişir sürekli ya herkes mesela diyelim haftaya neden yazdım ki diye düşünebilirim ama o durumdada zaten şu anki ben olmayacağım için bunu diyen kişi yine herşey yolunda olucaktır. şimdi bu taraftan bakınca sanki ilk başta söylediğim eve dönünce pişman olan kişi örneğini çürüttüm gibi oldu ama aslında öyle değil aksine onun küçük yaşamak olduğunu kanıtladı. (off aklımda ya anlatıcam ama yazarak anlatma başarım hiç iyi değil çabalıyorum pek başarılı olamıycam ama neyse) tabi senin istemiyosam binmem derken hani çok ciddi bi istememe durumundan bahsetmiyorum hani: ee binsemde olur iyi görünüyo neyse fln diyip binmemen gibi bi durumdan bahsediyorum. yani eğer öyleyse binmiş olsaydın daha sonra istemesen bile o deneyimi yaşamış biri olacaktın ve keşke binmeseydim derken bile aslında ''rüzgarın sesi güzeldi'', veya ''hani o bi sağa dönüş kısmı vardı orda çok eylenmiştim gerçi ilk başta yukarı doğru tırmanırlen çok gerildim ama değdi'' gibi iyi ve kötü düşüncelerin olacaktı. ama işte binmediğin zaman da şöyle dersin ''acaba şu ikinci en sert dönüş kısmında nasıl oluyo insanlar ellerini kaldırmış bağırıyolardı çok merak etiim şimdi'' gibi bişey. aslında sadece pişmanlık değil de kendine kızabilirsin de çünkü binip binmeme kararını veren de sendin. başkası vermiş olsa kararı ona kızarsın biter. neyse o gün parkta neler yaptığının pek bi önemi yok aslında çünkü eve döndüğünde yine eve dönmüş oldun trene binmişsin binmemişsin farketmedi. sonuç evdesin. ama bence yatmadan önce o günü düşünürken dönme dolapta oturup o çılgın trenin nasıl gürültü yaparak yanımdan geçtiğini ve benim cesaret edemediğimi farketmek hoş olmaz. onun yerine gece kanter içinde o trenle ilgili bi kabus görerek uyanmayı tercih ederim. tabi durum herzaman bu olmaz belkide çok hoşuna gidicekti. o gün defalarca binicektin. neyse yine ne yapmış olursan ol o günün sonu gelicekti. çok da önemli olmuyo işte mesele herşeye bi şans verme bakarsın mutlu olursun vs vs demeye geliyo.hayatına gerçek bi anlam yüklemek ve bunun seni büyük yaşayan biri olduğunu sağladığı düşüncesi tehlikeli çünkü bu anlam yüklediğin şey yıkılıcak olursa ortada kalırsın. (buna katılıyorum bende) ki zaten hayatına anlam yüklemiş olmak büyük yaşamayla ilgili değil aksine kendini disipline etmişsin demektir her yöne kayabilecek rastgele giden bi kütle değil yörüngeye yerleşmiş bi uydu gibi bişey oluyosun. uydu olmayı sevmem sonunda hep dünyaya düşersin işin sonunda. dimi öyle oluyo hep dolanıyo dolanıyo sonra gezegene çarpıyo. eee? çok saçma. :D yani öyle ama ben sonuc her zaman küçük yaşadın şeklinde olucağına inanmıyorum sadece ne kadar büyük yaşadın şekline olucaktır o. ve herzaman daha büyüğü vardır. yani ölmeden önce küçük yaşadığımı hissetmek istemiyorum galiba. o yüzden böyle diyerek alıştırıyorum kendimi. yani senin dediklerine de katılıyorum: bişeylerin yanlış olduğunu, bazı şeylerin ters gittiğini de anlayabilirsin ama işe iyi tarafından bakıp durumu lehine çevirebilirsin herzaman. ama diyorum ki işte o yolunda gitmeyen şeyler yapmadığım şeyler yüzünden değil yaptığım şeyler yüzünden olsun. hata yapmış olayım. yanlış davranmış olayım ama sonunda farkına varıyım bunun hatamdan ders almak vs... sonuçta uzaya çıkmadan önce ne kadar insan koluna tüy takıp ağaçtan atladı. hala bunu yapan çocuklar var. aslında onlara hayranım. hahhaa ne diyodum nereye geldim. bu arada çok hoşuma gitti düşünmek. düşüncelerimi paylaşmak. ya okudumda bidaha yazdıklarımı şimdi yazı olunca garip göründü. bide bi yerde görmüştüm; (hayat: nefesinzin kesildiği anların toplamıdır) diyodu. galiba yaşadığını bu hissettiriyo insana. bence saçmaladım. siz ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 amcaoğlu sen ne yaptın yaaa oha ama birileri okusun olaylar gelişsin duruma göre bişiler yazıcam bende çünkü çok merak ettim ama okumam bukadar uzun yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tren ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Well at least the chick is kinda hot ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 uzun mesajla olmuyor cidden paragraf aşkı öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "yani öyle ama ben sonuc her zaman küçük yaşadın şeklinde olucağına inanmıyorum sadece ne kadar büyük yaşadın şekline olucaktır o. ve herzaman daha büyüğü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "her aşk ölümü tadacak" bence sen çok kasma boşver yaa o kız sana iyi davranmaya çalışmış bence o da seni seviyo ayrıl gitsin abi sana kız mı yok lezbiyen ilişki mi? sanki biraz seni başından atmaya çalışmış? bence ara suratına karşı konuş üstteki cevaplardan seç beğen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öncesi şuydu şimdi buldum ben dedim ki: neyse diyodum ki tam unuttum birazını ama : mesela bi eylence parkına gidiyosun orda şahane bi tren var ama sen korkuyosun vs nedeni her neyse binmiyosun fln.. neyse eve dönünce anlıyosun işte pişman olduğunu. galiba bu küçük yaşamak ve pişman olmak konuşmanın özü küçük veya büyük yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 okuyan biri özetlerse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 al dedi git dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yanlış yapmışsın.Eğer insanların okuyup yorum yapmasını istiyorsan kısa kısa yazıcaksın ve arada boşluklar bırakıcaksın detaylarla ilgili. Herkez sordukçada azar azar söliyceksin.Ve herkez sonunda okumuş olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 wall of text :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu yazıyı patide sadece nilep okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öyle yapalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi bu nee okuyamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi ben üstteki yazıyı okuyabildim ama hiç bişi anlamadım sayılır.. Kim yazdıysa bence okuma yazmayı unutmuş ya da ben bugün çok çalışıp yorulduğum için anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 wastyrx said: Kim yazdıysa bence okuma yazmayı unutmuş ya da ben bugün çok çalışıp yorulduğum için anlamadım :S bende pek bişey anlayamadım zaten ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Al dedi git dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Okumaya basladim 3. Satirda biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bune lan.gözlerime saygısızlık var banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bi özetlesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ergen aşkı var özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar