-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu ne lan. Nerd heyecanına gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aman tanrım cok büyük bi cılgınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 true story deseydin keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 İnsanların ne kadar heyecanlı hayatları var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 adamınbiri said: kabul etmez ama daha kötüsü var pardon tanıyamadım diye mesaj atıcak sonra sen dershaneden çokakıllıadam diyiceksin o da heee diyicek reddedicek ahahahaha ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx.offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 çocuk resmen kaçan kovalanır çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Nese en azından bir hamle yapmiş çocuk hani belki bi ihtimal olur. Yoksa kızı akşam simidi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. ah ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. kız çirkin değil ve erkek boşsa, ve kız erkeğe ilgisini belli ediosa %98 böyle sonuçlanır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kızın adını soyadını yazda bizde trolleyelim kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Arkadaşı arkasından soyadıyla mı bağırdı koridorda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yahu nolcakki kacta ayse olabilirki hepsine bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 İyice meriç olmuş lan bu çokakıllıadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Dworgian said: napae said: Ben okulda bi çocuk kestirmiştim gözüme, 2 kere konuştuk sadece azıcık. 1 ay sonra facebooktan ekledim, dayanamadım yani asjkl. Meğerim çocuğun da bende gönlü varmış, ben facebooka ekledikten 2 gün sonra çıkmaya başladık. Cool story, evet biliyorum. Aynı zamanda true story, kkthx. kız çirkin değil ve erkek boşsa, ve kız erkeğe ilgisini belli ediosa %98 böyle sonuçlanır zaten. yani evet köpek adamı değil adam köpeği ısırırsa haber olur hesabı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Az önce kalktım baktım kız onaylamış. Akşam için hazırlanmam gerektiği için şimdi vakit ayıramıycam yarın filan sizlere bırakıcam bir sonraki hamleyi. Hadi görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 RESMİNİ KOY KIZIN AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 beyler hamleyi bize bırakmış ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hamle bizdeyse sen aradan çekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ortak bi hamle belirleyelim hadi, ne yapalım kıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bir çılgınlık yapıp hepimiz kıza arkadaşlık daveti yollayalım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ateş isteyelim, ateşiniz var mı diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar