roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben de çok müzik dinliyorum neredeyse uyanık olduğum her saniye müzik çalıyor evimde. o yüzden de olabilir. bi de çağrışım yeteneğinin getirdiği bi saçmalık bu. mesela sandalye diyosun, kafamda "YE YE YE, ÇITIR ÇITIR" şeklinde nakaratı olan yonca evcimik şarkısı geliyor ki bu esnada arkada pink floyd - echoes çalıyordu, kapattım şimdi çakıştı ikisi. http://forum.paticik.com/read.php?62,4542840,4542840#msg-4542840 fede böyle bi topic açmış, okur okumaz bütün şarkıyı dinledim resmen. şimdi yerine yeni bi şarkı geçene kadar SEVMEK, ESKİDENMİŞ GÜZELİM. SANKİ YILLAR ÖNCESİNDE KALAAN. AŞKIMIIIIIZ, BİR BAHARMIŞ BİR TANEM, DÜŞ YERİNE GERÇEKMİŞ YAŞANAN diye çalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 roketadamdaki olaydan bende de var, kafamda çalan şarkı loopa giriyo yeni bi tane takılana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 roket beyninin rami bozulmuş çıkarıp tak arada. bana da oluyo. çıkarıp takıyorum düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 üfle ama rame çıkartınca.. yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: ben de çok müzik dinliyorum neredeyse uyanık olduğum her saniye müzik çalıyor evimde. o yüzden de olabilir. bundandır bundan korkmayın olm sessizlikten bu kadar, azcık kafanız dinlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 fool in the rain caliyo bende su an, sozlerini bile bilmiyorum lan, muzik sadece, bi de laba luba soz salliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 zaten müziğin üzerine niye söz yazılıyo anlamıyorum ben. madem cümle kuracan şiir yaz. heba etme müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bunu düzeltmenin yolu uzun süre sessiz ortamda kalmak.ben de yatağa yatınca oynadığım oyunların müziğinden gün çinde yaptığım konuşmaların bazı parçalarına kadar duymaya başlıyorum bir de ağır bi çınlama oluyo bazen o da kasa girültüsünden sanırım. yarım saat sonra geçiyor sessizlikten ama sana fazlası lazım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bende de var bu. genelde yıllardır dinlemediğim şarkılar bu şekilde aklıma geliyor tekrar eheh. ayrıca mesela o gün prova aldıysak bi yerde bi hata yaptıysam o hatalı sesi duyuyorum sızana kadar. sinir ediyor ama büyütülcek bi şey değil yani o kadar. bi de bozuk pcnin at gibi bağırmasına öyle bi alışmışım ki şimdi ötekinin sessizliğinde çok daha zor uykuya dalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu kesinlikle psikoloji ile alakalı bir şey, yakın bir zamanda kötü olaylar yaşamış ve stres dolu günler geçirmiş iseniz çok doğal. mesela ben demet akalından nefret ediyorum ama ne zaman sinirlensem onun şarkısı kafamda çalıyor. eğer sevmediğiniz şarkılar sürekli çalıyorsa kafanızda rahat olun, çevrenizdeki olaylarla alakalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok neyse ki öyle değil bende. sadece arada kendi hatalı çalışımı ve yıllardır dinlemediğim sevdiğim şarkıları duyuyorum ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 baktım kimse radiohead dememiş,her topici görünce aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi bana da sabahları oluyo bu. genelde uykumu alamadıgımda ya sibel can çalıyo ya yıldız tilbe. ve sözleri tam biliyorum ulan çok pis ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 (bkz:radiohead) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar