Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafanın içinde radyo

Choericoe

Öne çıkan mesajlar

ben de çok müzik dinliyorum neredeyse uyanık olduğum her saniye müzik çalıyor evimde. o yüzden de olabilir.

bi de çağrışım yeteneğinin getirdiği bi saçmalık bu. mesela sandalye diyosun, kafamda "YE YE YE, ÇITIR ÇITIR" şeklinde nakaratı olan yonca evcimik şarkısı geliyor ki bu esnada arkada pink floyd - echoes çalıyordu, kapattım şimdi çakıştı ikisi.

http://forum.paticik.com/read.php?62,4542840,4542840#msg-4542840 fede böyle bi topic açmış, okur okumaz bütün şarkıyı dinledim resmen.

şimdi yerine yeni bi şarkı geçene kadar SEVMEK, ESKİDENMİŞ GÜZELİM. SANKİ YILLAR ÖNCESİNDE KALAAN. AŞKIMIIIIIZ, BİR BAHARMIŞ BİR TANEM, DÜŞ YERİNE GERÇEKMİŞ YAŞANAN diye çalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu düzeltmenin yolu uzun süre sessiz ortamda kalmak.ben de yatağa yatınca oynadığım oyunların müziğinden gün çinde yaptığım konuşmaların bazı parçalarına kadar duymaya başlıyorum bir de ağır bi çınlama oluyo bazen o da kasa girültüsünden sanırım. yarım saat sonra geçiyor sessizlikten ama sana fazlası lazım gibi
Sosyal ağlarda paylaş

bende de var bu. genelde yıllardır dinlemediğim şarkılar bu şekilde aklıma geliyor tekrar eheh. ayrıca mesela o gün prova aldıysak bi yerde bi hata yaptıysam o hatalı sesi duyuyorum sızana kadar. sinir ediyor ama büyütülcek bi şey değil yani o kadar.

bi de bozuk pcnin at gibi bağırmasına öyle bi alışmışım ki şimdi ötekinin sessizliğinde çok daha zor uykuya dalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu kesinlikle psikoloji ile alakalı bir şey, yakın bir zamanda kötü olaylar yaşamış ve stres dolu günler geçirmiş iseniz çok doğal. mesela ben demet akalından nefret ediyorum ama ne zaman sinirlensem onun şarkısı kafamda çalıyor. eğer sevmediğiniz şarkılar sürekli çalıyorsa kafanızda rahat olun, çevrenizdeki olaylarla alakalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...