senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gençlik var mı oynayanınız serverda? insan varsa geliyim bende... bide 1.6 mı yoksa source mi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 1.6 sanrim server ben girdim en azinda :P hafta sonralari fln ayarlayalim girelim topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 server i kapattiniz galiba, canada da turkler server acmis galiba, yalnislikla f8 e bastim "yasak tus kullanildi" fln dedi :D iceriside full yabanci kayniyo buraya koyarim ip sini bana cs5.sanane.com gunlerini hatirlatti cok saglam adamlar var bide 32 kisi paso full cekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sanane serverları ne fenaydı abi bitek fang açıldıgında girebiliyodun diger haritalarda full doluydu hele pool_day'de off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yok valla ben internet cafeden oynardim hep o zamanlar direk dial up tabi evden bi boka yaramiyodu, console dan yukaritus + enter yapa yapa zorla girerdim, bayada ii muhabbetler oluyodu orda zaten ole biseydiki direk herkesin hangi haritada hangi takimdan olcagi belli yani direk clan maclari gibi oluyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sam said: lol yıl 2009 ve hala 1.6...... evt 1.5 varken garibime gitti benimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 açıkmı server açıksa yüklicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 source için pro mod çıkarmışlar 1.5 1.6 oynayanlar source için çok rerörö dediği için http://cspromod.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 su server; http://www.gametracker.com/server_info/208.77.17.36:27015/ amerika & canada da 1 numara gelen nickine paticik fln koysun, hatta paticik clani olusturalim :) 208.77.17.36:27015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi sxe injected yüklüyorum win 7 64bit var load error try again diyor. ne iş oricinal benim cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sxe 64bit'de çalışmiyırmış ondanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 benim verdigim serverda sxe ye gerek yok, ama surekli modlar oluyo hileli arkadasi permanent ban yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 reyou said: su server; http://www.gametracker.com/server_info/208.77.17.36:27015/ amerika & canada da 1 numara gelen nickine paticik fln koysun, hatta paticik clani olusturalim :) 208.77.17.36:27015 up :) 1-2 saate ordayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yav indirdim kurdum bişeyler ama saçma sapan bi durum var, buy menüyü açtığımda oyun pause oluyo resmen. kardeşimin pcsine de kurdum onda da aynı şekilde. lan'dan oynarken birisi buymenu açar ya da esc'ye fln basar menü açarsa diğer oyuncuların oyunu da donuyo . google didn't help, in paticik i trust diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 beyler akşamları oynamak isteyen varsa arkadaşlarla oynuyoruz 2-3 kişi daha gelirse çılgın 4e4 ler yapabiliriz,pm atsın bana gelmek isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sandwaves/nitrogamer dan oyuncular vardı burada canları cs oynamak istiyorsa ( ki tahminen 1 saat oynayıp bırakırlar) source gelsinler geri kalanlar 1.6-1.5 oynasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 source oynayan varsa beraber takilabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 dod source ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sxe denen yapışık programdan tiksinip bırakmıştım tekrar başlayayım dedim yine aynı illet... sxe açıkken oyun açılmıyor, kapalıyken sunucuya giremiyorum. sxe injected v10.0(fix 2) yüklü nedir sorun? fix olduğu halde sorunlu bir program geçmişini sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 1.5 2 yıldan sonra steam dosyamı eski hdd'den bulup cs 1.6 kurdum, içinde düzgün insan olan ip verin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 fsdhgf günün ilk banını yedim WALLU KIS diyenler tarafından düzgün bir yer sanıp vodka nın verdiği servera grmiştim apaçiler ömrümü yidi. düzgün bir yerin ipsi pliiiizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 alman serverları guzel 1.6'da. ben kirk yilda bi giriyordum yerlilere sikintidan 10dkdan fazla oynayamiyorum banlardan. o kadar iyi bir cs oyuncu da degilim biraz ses ve aim ile olmuyosun zaten pubda. ha bi de gather kanallari var karma maclar duzenleyen, onlar da guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Selam elinde konfigürasyon ayarları olan var mıdır eskilerden kalma? Hani aim helper falan istemiyorum yanlış anlaşılmasın =) ondan ziyade fps ayarlarını maksimize edici ya da oynarken en rahat nasıl ayarlara sahip olunabilir? Ben de vardı bir zamanlar ama kaybettim =/ cl_ ile başlayan komutların değerlerini. Yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hangi versiyon? 1.5 1.6 source? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar