Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aym bek

Aegean

Öne çıkan mesajlar

vala herkesten özür diliyorum öncelikle bayadır yoktum ortalıkta 1 ay bilgisayar formatlı şekil kaldı ardından da hayatımın aşkını buldum vala başka türlü diyemem, ondan pek bilgisayara da oturmaz oldum hayatım o oldu adeta mutluyum gayet güzel gidiyo herşey ilk dönem 2.55 ortalamamı 3.33 yaptım sene sonunda mutluyum yani acıkcası her neyse haber vermek istedim yeri burası değilse sorrey[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456
Sosyal ağlarda paylaş

ehe paintball konularını karıştırırken , aklıma geldiydin nerde bu aegean diye. ehe pek tanışmışlığımız olmadığı halde , yokluğun farkediliyor sanırım eh[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 17 Temmuz 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 16 Temmuz 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
herzlich willkommen.. =)

herzliche willkommen.. =)
(evet bunun için mesaj attım)

olabilir herkes hata yapabilir sonucta insaniz di mi :-p

ama kuzenin yalancisiyim ona sordum emin olim diye dogru diyince ole yasdim ama sabah onun icin fasla ii $eyler olmicak =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda aegeanım gelmiş.iyimisin diye soramayacam çünkü belli zaten baya iyisin :) ne güzel bişey ya bu "o" nu bulmak...adamın gözü hiçbirşey görmez hale geliyor.gerçi bende aşık oldum ama asla bilgisayarı unutamadım.ne zaman ona baksam bigisayar aklıma geliyodu.niye?çünkü kız bilgisayar bölümünde okuyordu :P neyse ya sana mutluluklar, sevgi, barış, bilimum şirin börtü böcek...(hafif kısa kestimde otelde stajdyım şu an bilgisayara bakabilitem fazla değil)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel birşey bu aşk sonuçta
burda bööle oturmaktan iyidir ööle
at çöpe bakem[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...