Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben unutmuşum o detayları, izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bleach e güzel oturmuş, yukarıdaki kaldırılmış: http://www.youtube.com/watch?v=-sAC38RbOvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi itsigonunki 90% guts, 5% skill, 5% luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sam said: Laorx said: abi naptınız ya, konusu diğer çocukların ağzını kırıp kızı etkilemesi. ana konu o ama küçükken pek anlamadığım, sonraki yıllarda tekrar izleyişlerimde filmin "çocuklukta seyredilip etkilenen, büyüyünce unutulan film" kategorisinden sıyrılmasını sağlayan olay miyagi-san'ın ikinci dünya savaşı sırasında ülkesi saydığı amerika için savaşırken eşinin toplama kampına gönderilmesi hikayesi, savaş madalyası almış adamın 40 yıl sonra hala gençler tarafından kaçak göçmen muamelesine tabi tutulması ve adamın niyeti olmadığı halde sonunda bunun için de hesaplaşmaları. niye ana konu o dedim ki, ana konu okul kabadayılarıyla en güzel hesaplaşılan film olması tabii ki heh. kesinlikle katılıyorum bu kompozisyonuyla olsa gerek Pat Morita'nın bu filmle oscar adayı olup da alamaması sinema adına büyük kayıplardan birisidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi o fragmanın sonlarına doğru çalan müzik diil bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 jackie chan miyaginin yerini doldurmaktan ziyade başlıbaşına farklı bir karakter olarak karşımıza çıkıyor hani miyagi san mistik hoca iken buradaki hoca toplumun alt kesiminden kungfu bilen bir işçi daha ziyade.. daha normal insan hani fragmanın sonundan anlayabileceğimiz gibi sen ben gibi adam işte öyle miyagilik bir durum göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 la 3 dakkada butun filmi cozdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Pati çok kral akila. Seni çözdüm mesela ben su son mesajında, kelsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Trailer çok açık veriyor napsın çocuklar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bxBQS_Qn5m8 karate nerde ? ayrıca ceki <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jackie chan amma yaşlanmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 su filmin adi karate kid olmasaymis cok sahane olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 of çok acayipmiş. sil-parlat'ın yerine eşofman giyme gelmiş, çopstikle sinek yakalama şakasına şapka çıkarılmış, hiphoplar çalıyo, çinliler oynuyo. ahaha nefis çorba olmuş, tam yemeksepeti hediye dvd'si :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jackie dokturmus belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 jackie'den rumble in the bronx ciksa yerim oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yalniz cin manzarasi sahneleri cok sahane gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu çıksada izlesek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aquila said: su filmin adi karate kid olmasaymis cok sahane olucakmis. Emaleth said: of çok acayipmiş. sil-parlat'ın yerine eşofman giyme gelmiş, çopstikle sinek yakalama şakasına şapka çıkarılmış, hiphoplar çalıyo, çinliler oynuyo. ahaha nefis çorba olmuş, tam yemeksepeti hediye dvd'si :) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 herseyi tadinda guzel bir film. uyarlama olmasa "meh" derdim herhalde. filmde hic siradisi birsey yok sonucta. yine de 7.5 verirdim. ama uyarlama olarak cok daha basarili. benden 8.5/10 calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Çocuk baya yetenekli, will baba gibi olacak kariyeri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Emaleth said: of çok acayipmiş. sil-parlat'ın yerine eşofman giyme gelmiş, çopstikle sinek yakalama şakasına şapka çıkarılmış, hiphoplar çalıyo, çinliler oynuyo. ahaha nefis çorba olmuş, tam yemeksepeti hediye dvd'si :) cilala parlat cilala parlat cilala parlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Filmin ismi Karate Kid olmasaymış bu seferde burda ne kadar Karate Kid çakması diye konuşur olurduk herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Film süperdi, 10 Seneye kalmaz Will Smith le oğlu Batman-Robin Remake'i yapar, bizde ağzımız açık izleriz. Küçük yaştan çocuğunu yetiştirmesi çok iyi bişey ki, zaten şu an bile çocuk ta six-pack var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 rakenrol turnuva çok heycanlıydı çocuk bazı bazı çok itici geldi, genelde iyiydi çeki çen abi yine çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Çıktı mı ki lan? Yoksa siz fakir versiyonunu mu izlediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar