roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 allahsız eczacıbaşı holding'in merkez binası öyle bir yerde ve öyle muhteşem ki, yanından arabayla geçerken bile DELLENİYORUM. ARKADAŞ O NASIL İŞ YERİ. NASIL DİZAYN. NASIL MİMARİ! bi gün dışarıdan hangi firmalar var o uzay üssünde hepsini not alıcam. sırayla staj başvurusu yapıcam sonra. ulan alakası da yok ki mesleğimle. hayallam ya. bu arada kanyonun yan binasından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hsbc en kralıydı ağaçlar falan vardı girişinde patlattılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yok abicim burası hakkaten başka yaa. bak iş kulelerine de gittim, o kadar etkilemedi mesela ki iş kuleleri çok ünlü bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 garanti binasını çok seviyorum ben eskiden 2.favorimdi ama birinci yok olduğu için artık bu birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 arkadaş nasıl çıkıcam ben bu işin içinden. keşke pazarlama neyin okusaydım da her yere giderim olurdu. şimdi böyle olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 allah belanızı versin be http://www.raf.com.tr/images/Image/product/2007/08/76_77_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bina sevmek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Abi roket gecekonduda mı yaşıyosun ne bu bina sevgisi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 mimar mısın olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kanyon'a ek olmasa cok bir esprisi yok bence o binanin. Kanyon adam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kaan yat uyu sen uyku saatin geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 neredeyse bütün taşşaklı yabancı bankalar orada zaten, merrill&lynch'inden tut jp morganına kadar, bir zamanlar lehman brothersla morgan&stanley de oradaydı fgsdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Xaenin said: Kanyon'a ek olmasa cok bir esprisi yok bence o binanin. Kanyon adam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben bina seviciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben maslaktaki ışıklı gökdeleni seviyorum.onun harici sevmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Öyle bir yerde çalışma düşüncesi ben fevkalade tirstiriyor. Çok soğuk ve yapay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Law said: Öyle bir yerde çalışma düşüncesi ben fevkalade tirstiriyor. Çok soğuk ve yapay. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=plaza+insanlar%C4%B1 entry 13. gayet güzel anlatmış durumumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 lan duvara biraz sürtünseydin bişi demezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 maaslari dusuktur genelden. cok uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "roket adam" said: ben bina seviciyim. hmm kapı kirişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "ooo mermer gibi... hey gerçekten mermer bir kolon.. yalayııım" dedirtmeliydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dasaaa seni mimar hayal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ahahahah bob ross edasında çizdiklerini tasvir eden bir mimar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 o deilde.. eczacıbaşı'nın kariyer sitesine girdim ahanda buradan gidiliyor http://www.eczacibasikariyer.com/ ff da "explorer 6 ve üğstü" dedi ok dedim açtım explorer dan denedim bu sefer de windows siteyi "virüs var abi burada sen bruaya girme kurban olam" dedi ben ısrar edince explorer erör verdi intihar etti ne pis holdingmiş lan adamlar iş başvurusu almamak için virüslü site mi yapmış ne yapmış anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Killer said: "roket adam" said: ben bina seviciyim. hmm kapı kirişi... http://img21.imageshack.us/img21/3106/uuubeybi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar