Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickelodeon test yayını

Chemical

Öne çıkan mesajlar

asfaloth said:

EKSKAAAALİBUR EKSKAAALİBUR!

o bölümü izleyen birinin bunu unutması imkansız, her garajı açan kumanda Excalibur!

EKSKAAALİBUR EKSKAAAALİBUR!

AHAHAHAHAHAHAH

beynime kazinmis EKSCALIBUUUUUUUR EKSCALIBUUUUUUUUR da nereden cikarmaya calisiyordum uzun bir zamandir, diyorum alakasiz bir cizgifilmden ama nerden filan

simdi sunu okuyunca bolumude hatirladim eheuheue

kucuk pete in burnuna eisenhower kaciyordu bide asdffads

o degilde cocuklugumda gordugum ilk tsundere karakterdir helga ahahaha
mukkemmeldi
arnoldinda boyle efsane bolumleri vardi arada, apartmanin arkasindaki araziyi bosaltip kendilerine beyzbol sahasi yaptiklari sonra mahallelinin "aaa ne guzel bos alan var" diyip icine etmesi

buyuk sehirlerde buyuyen cocuklarin butun sorunlarini anlatiyordu sanirim arnold eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

bi de böyle bir yarışma vardı. yan duvarları açık 2 katlı birbiriyle bağlantılı odalar vardı. hepsi'den sonra ya da önce yayınlanan bir yarışmaydı. 2 çiftten oluşan gruplar yarışıyordu hastasıydım. o bivripin bahsettiği reklamı da seviyordum :)

Treasures of the Hidden Temple
Yeaaaaay.
Çok severdim ben de. Okuldan gelince hep o olurdu, bazı günler erken gelirdim Guts olurdu o zaman da buz dağına falan tırmanırlardı son etapta sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

burnuna amerikan başkanlarının küçük kafa figürlerini soktuğu bölüm müydü o?

yok onda okula gitmemek için tarihi geçmiş konserve etiketi satın alıyordu kara borsacı bi kadından, okula gitmiyor evde oyalanıyordu o esnada burnuna sokuyordu einsenhower'ın kafasını sonra dışarı çıkıp sürekli diş tartarı birikimini anlamak için verilen kırmızı hapları çiğneyen bi çocukla takılıyordu, sanırım çocuk buna öneriyordu ayaklarını halıya sürtüp kapı kolununa dokunmasını, bunu yapınca da fırlıyordu burnundan, çocuk muydu öneren kimdi tam hatırlamıyorum oydu sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...