PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Economics said: CATDOG çok iyidi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 keeeeetdooooogg keetdoooooooooooogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 rockoda hefferın beynini televizyon ele geçiriyodu test yayınında. hayatımda çokj az o kadar gülmüştüm o ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 hey arnold u unutmuşum büyük hata. hele soyadını hiç öğrenememiş olmamız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 O yolda yürüyen adamların bulunduğu böyle ayak seslerinden falan müzik yapılan bölümün bide asansörlü bölümü vardı ki büyük kısmını tekrar çıkarabilirim ses olarak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi de böyle bir yarışma vardı. yan duvarları açık 2 katlı birbiriyle bağlantılı odalar vardı. hepsi'den sonra ya da önce yayınlanan bir yarışmaydı. 2 çiftten oluşan gruplar yarışıyordu hastasıydım. o bivripin bahsettiği reklamı da seviyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 asfaloth said: EKSKAAAALİBUR EKSKAAALİBUR! o bölümü izleyen birinin bunu unutması imkansız, her garajı açan kumanda Excalibur! EKSKAAALİBUR EKSKAAAALİBUR! AHAHAHAHAHAHAH beynime kazinmis EKSCALIBUUUUUUUR EKSCALIBUUUUUUUUR da nereden cikarmaya calisiyordum uzun bir zamandir, diyorum alakasiz bir cizgifilmden ama nerden filan simdi sunu okuyunca bolumude hatirladim eheuheue kucuk pete in burnuna eisenhower kaciyordu bide asdffads o degilde cocuklugumda gordugum ilk tsundere karakterdir helga ahahaha mukkemmeldi arnoldinda boyle efsane bolumleri vardi arada, apartmanin arkasindaki araziyi bosaltip kendilerine beyzbol sahasi yaptiklari sonra mahallelinin "aaa ne guzel bos alan var" diyip icine etmesi buyuk sehirlerde buyuyen cocuklarin butun sorunlarini anlatiyordu sanirim arnold eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Arkasokak said: bi de böyle bir yarışma vardı. yan duvarları açık 2 katlı birbiriyle bağlantılı odalar vardı. hepsi'den sonra ya da önce yayınlanan bir yarışmaydı. 2 çiftten oluşan gruplar yarışıyordu hastasıydım. o bivripin bahsettiği reklamı da seviyordum :) Treasures of the Hidden Temple Yeaaaaay. Çok severdim ben de. Okuldan gelince hep o olurdu, bazı günler erken gelirdim Guts olurdu o zaman da buz dağına falan tırmanırlardı son etapta sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 denetçi 34, kendi kendine çalan telefon... ve efsane replik; "buğu yoksa eğlence de yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 EN ama EN efsanelerden biri de küçük pete'in 4 temmuz da dahil olmak üzere cezalı olduğu ve özgürlük heykeli ile tünel kaçarak evden kaçtığı bölüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 burnuna amerikan başkanlarının küçük kafa figürlerini soktuğu bölüm müydü o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu çizgifilmlerin her bölümünü 2-3 kere izlemişimdir en az. hey allahım ne vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 o süre içinde quantum okusan ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şimdiye pirefesör olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 oha lan hatırladım. hatta her çizgifilmin böle ilk 1 dakikası yayınlanıyodu, toplasan max. 10 15 dakikalık görüntüler looplanmış dönüyodu. bende oturup mal gibi 2 saat boyunca seyrediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 test yayinindan ciktigi gunku sevinc idusunun bide eheuehu HBB iyi tivi filan yalan olduktan sonra nick test yayinina girene kadar bir halt kalmamisti TV de, salak salak teletext i kurcalardim uzun ve bayik yaz aylarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 teletextler ne acaipti ya çok iyi hatırlarım kanal d nin yada show tv nin teletextinde duke nukem 3d nin hileleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bizim televizyonda teletext yoktu, bazı kanallar geceyarısında teletext yayını yapardı onları izlerdim aösfkljnsldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu muhabbet cine5'in cıstıkı cıstıkı karlı gece yarısı yayınına kadar gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çok şükür 14-17 yaşları arası odamda şifresiz playboy tv vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Arkasokak said: burnuna amerikan başkanlarının küçük kafa figürlerini soktuğu bölüm müydü o? yok onda okula gitmemek için tarihi geçmiş konserve etiketi satın alıyordu kara borsacı bi kadından, okula gitmiyor evde oyalanıyordu o esnada burnuna sokuyordu einsenhower'ın kafasını sonra dışarı çıkıp sürekli diş tartarı birikimini anlamak için verilen kırmızı hapları çiğneyen bi çocukla takılıyordu, sanırım çocuk buna öneriyordu ayaklarını halıya sürtüp kapı kolununa dokunmasını, bunu yapınca da fırlıyordu burnundan, çocuk muydu öneren kimdi tam hatırlamıyorum oydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar