b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 facebook app olarak veya kendi web sitesi olan bi oyun hazırlamak istiyorum. hoş fikirlerim var ama yapmak için nası bi yol izlemeliyim bilmiorum. işin grafik-çizim kısmını zaten beceremem ama yazılım kısmı için ne bilmek gerekir acaba? c# ile yapılabilir mi? yoksa flash için başka bi dil mi öğrenmem lazım? bi de farmville flash mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yaparsın. çok uğraşırsın değmez. ama belki ilerde facebook satın alır falan.. uğraş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 umut tarlalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 biz tarım yapmayı age of empires 2 den öğrendik müdür, farmville bizi bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya maksat biraz da öğrenmek esasında. sorularımın cevaplarını özellikle öğrenmek istiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6aeUt-MPNbU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Aslında bende hep düşündüm, C# kullanıcısı olarak bir şeyler katabileceğine inandığım için. Ama heves işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 farmville flash evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 farmville flash actionscript lazimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 actionscriptle yazılmış yani hmm. biraz araştıriyim. c# ı yok mu bunun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 silverlightla yap nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Flash, Flex, ActionScript, ColdFusion vb. Geçenlerde boş vakit geçirmek için Flex öğrenimiyle ilgili bir şeyler indirdim ve biraz kurcaladım, internette oynadığım oyunların çoğu sanki o programla yapılmış gibi geliyor artık. (Ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum tabi) Bu arada öğrenmek istiyorsan bir şeyler; Lynda.com'daki video tutorial'lar baya iyi başlangıç için. Genelde başlangıç seviyesi (Essential Training) ve biraz ilerisi (Beyond the Basics) şeklinde setleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar