b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 facebook app olarak veya kendi web sitesi olan bi oyun hazırlamak istiyorum. hoş fikirlerim var ama yapmak için nası bi yol izlemeliyim bilmiorum. işin grafik-çizim kısmını zaten beceremem ama yazılım kısmı için ne bilmek gerekir acaba? c# ile yapılabilir mi? yoksa flash için başka bi dil mi öğrenmem lazım? bi de farmville flash mı?
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yaparsın. çok uğraşırsın değmez. ama belki ilerde facebook satın alır falan.. uğraş işte.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 biz tarım yapmayı age of empires 2 den öğrendik müdür, farmville bizi bozar
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya maksat biraz da öğrenmek esasında. sorularımın cevaplarını özellikle öğrenmek istiom :D
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6aeUt-MPNbU
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Aslında bende hep düşündüm, C# kullanıcısı olarak bir şeyler katabileceğine inandığım için. Ama heves işte..
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 farmville flash actionscript lazimdir
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 actionscriptle yazılmış yani hmm. biraz araştıriyim. c# ı yok mu bunun :(
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Flash, Flex, ActionScript, ColdFusion vb. Geçenlerde boş vakit geçirmek için Flex öğrenimiyle ilgili bir şeyler indirdim ve biraz kurcaladım, internette oynadığım oyunların çoğu sanki o programla yapılmış gibi geliyor artık. (Ne kadar doğru bir tespit bilemiyorum tabi) Bu arada öğrenmek istiyorsan bir şeyler; Lynda.com'daki video tutorial'lar baya iyi başlangıç için. Genelde başlangıç seviyesi (Essential Training) ve biraz ilerisi (Beyond the Basics) şeklinde setleri var.
Öne çıkan mesajlar