Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Hirsizi nasil yakalanir ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slickers said:

ing bilmeyenler için özet
adamın ps3 oyunları falan filan çalınmış bir sürü.pspsinden bağlanabiliyormuş ps3üne hırsız internete girince bu da kamerasını açmış hırsızın resmini çekmiş polise vermiş polis hırsızı yakalamış adam geri almış ps3ünü zararsız

- You're fired!

- Yaktım seni!
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

bilmiyosan ögren o zaman, ingilizce gayet önemli bi dil günümüzde.
valla bilmemen degil, hala ögrenmiyor olman senin ayibin kanimca =)
nickinle celisme bi de sdf.

Sprechen Sie Deutsch?

böyle miydi lan bu
Mesaj tarihi:
veyr10 said:

slickers said:

adamın ps3 oyunları falan filan çalınmış bir sürü.pspsinden bağlanabiliyormuş ps3üne hırsız internete girince bu da kamerasını açmış hırsızın resmini çekmiş polise vermiş polis hırsızı yakalamış adam geri almış ps3ünü zararsız

- You're fired!

- Yaktım seni!

wtf do u mean?
Mesaj tarihi:
slickers said:

said:
veyr10

slickers said:

- You're fired!

- Yaktım seni!

wtf do u mean?

Back to the future 2'de böyle salak bi çeviri vardı, gelecekteki marty telekonferans esnasında işten atılıyodu, bizim çevirmenler de yandın sen diye çevirmişlerdi asdasda
gönderme yapmış slicker :D

edik : quotelardan beynim dönmüş, göndermeyi yapan veyr10muş sadasdas
Mesaj tarihi:
Sam said:

saygı duydum, adam csi usulü çalışmış. abisini kurtaran psp'ye ayrıca hürmetler.

Harbi ha, adamda potansiyel var :D

Keşke hırsızın fotoğrafı da olsa.

Öyküden çıkarılacak ders; PS3 çalacaksanız civarda PSP var mı diye kontrol edin, varsa onu da çalın.
Mesaj tarihi:
slickers said:

neyi var benim çevirimin anlam hatası mı var gayet kısa net işte :D

abi kısa ve net lafım yokta ona böyle bir garip geldi okurken eksik geldi ondan böyle dedim =)
  • Yeni Oluştur...