Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 alıcam bu hafta galiba. oyunla alakalı hiçbirşey bilmiyorum. sırf birkaç adamın yorumunu okudum şurda ordan gazım.
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Oyunun asia versiyonuna sahip kişiler black tendacy de oynuyor sevgililer gününde.
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahahah anam ağladı be arkadaş.heryerde köpek gibi phantom dolu
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 güç bela phalanx ı kestim. şimdi neler yapmam lazım? upgradelerimi yaptım.statları geliştirmek için nexustan bolatherian palce a girip çıkarak aynı yaratıkları farmlamam mı gerekiyor?
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 benim tavsiyem 2-1'den başlayarak tüm worldlerin ilk bölümlerini aradan çıkarmak olur.. ben öyle yaptım.. phalanx'ta zorlanman normal.. başlarda karaktere, combata falan yeni yeni alışıyorsun çünkü.. bence farmla uğraşmadan sıradan devam et.. 2. worldde piercing weaponın varsa çok rahat edersin bu arada.. yalnız, ben 2 günlük tecrübemle yazıyorum bunları =).. cts. ve pazar günü oynayabildim biraz.. 1-1, 2-1, 3-1, 4-1 ve 5-1'i hallettim.. şimdi aynı sırayla devam edecem 2'lerden.. diğer yüksek levellı arkadaşların tavsiyeleri farklı olabilir =).. bir de yukarda yazıldı.. yarına kadar pure white eventlerini takip et.. yapabildiklerini yap.. @red demek versiyonlar farklıymış.. ben de niye bu kadar alakasız combat diyordum.. pure white ile pure black arasında fark olsun o kadar =P.. sen o sayfadan pb eventlerini bir kontrol et o zaman.. çok daha iyi droplar var white'a göre..
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 event kaçmadan mirandayı kesiyim dedim ağzını burnunu kırdım zırhı biraz hayal kırıklığı oldu. fiyat/performans açısından iyi de benim gibi meleeye gitmedi pek. gerçi yolu takip edip full brushwood set aldim. allahim o ne şekil :3 yanlız colorless demon's soul lazımmış kalkanı upg için fena patladım öncekileri attığım için asdf. neyseki purple flame shield +4 haliyle daha iyi ehu
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 brushwood setini aldığın yerde colorless demon's soul var salih.. ama dikkatlice aşağı atlaman gerekiyor doğru yere inmek için.. burdan tarif edemem şimdi de youtube'da videosu falan var..
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 harbi üstümdeki soulları harcıyım sonra atlama denemesi yaparım demiştim, unutmuşum. iyi hatırlattın gidip araklıyım onu da
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu arada istarelle diye mükemmel bir spear aldım da (faithle scale oluyor.. şahane dmg'ı var) spear kullanmak uyuzmuş ya pve'de.. cleave vuramıyorsun falan hiç efektif değil.. +1 blessed mace'den pek vazgeçemeyeceğim sanırım şu an..
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 istarelle nerde ya ben black tendecyde oynuyorum malum.miralda falan zor kesitm.elindeki axe ı aldım ama :) ordaki colorless ı almak şans.ben yanlıslıkla düştüm oraya aldım mal gibi brush seti alamadım ya.neyse twin bilmemne lavugunu kesince alırım bu arada mercepolis mi öyle bi karı var bana vendorları kes falan dedi ama ben onu kestim :)
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 black tendency'de oynuyorsan istarelle yok sana =P.. ayrıca, tendency'de bir kapı unlock edip geçtiysen hep açık kalıyor orası artık.. istediğinde gidip alırsın brushwood seti..
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ya üstüm ağırdı sadece leg kısmı geldi.sora gittim geri kalanlar yoktu :)
kfg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oyle oldugunda gidiyor ne yazik ki, cunku agirlik yetmediginde item'lari alip tekrar yere dusurdugunu varsayiyor, o sekilde haritadan ayrildiginda da kayboluyor... bu arada lvl34-53 arasi bankasinda kullanmadigi assassin's hood'u olan varsa verirse cok sevinirim =)...
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bende var bankada o tarz çöpler biriktiriyorum :) lvl 70 im ama :) bu arada sırf seti almak için sinirlendim herifi twin bilmemneyi kesitm.penatratior mı ne ona tek başıma giricem artık
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 İnventory'e eşya sığmadığında ring of herculean strength adında bir yüzük var, eğer takmadıysanız onu takın. eşya taşıma kapasitenizi %50 arttırıyor. Birde Ring of Great Strength varki; üzerinize ağır zırh giydiğinizde oluşan hantallığı giderebiliyor. (giyebileceğiniz eşya ağırlığını %50 oranında arttırıyor)
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 zaten bende çoğu zaman great strength ve cling ring takılı.. duruma göre de thief ring.. bir sürü yüzüğüm oldu.. daha bir faydalarını görmek nasip olmadı =)..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya ben de brushwood seti aldım ordan da yuvarlanırken lök gibi yere yapışıyorum giyince, endurance falan mı kasmam gerekiyo onun için? bide colorless demon's soul'u da yanlışlıkla aldım ben orda düşerek eheh
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Endurance'ı geliştirmelisin. Great strength yüzüğü ile beraber giyebileceğin eşya yaşıma kapasiten rakam olarak 90 üzerinde olmalı. O vakit brushwood setini giyebilirsin. Aklında olsun, brushwood seti defansif yönden çok iyidir, daha dayanıklı hale gelirsin ama enerjin çok yavaş dolmaya başlar. Bu sana özellikle boss karşılaşmalarında ve pvp yaparken avantaj kaybettirir. Benim tasiye edebileceğim armorlar; bayanlar için Beggars armor, erkekler içinde ancient king armor'dur. Enerji regenleri iyidir ve defansif yönleri de kuvvetlidir.
kfg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @red, ah be, levelima yakin biri bulmam lazim =)... evet end kasarak arttiriyorsun equip burden'i, zaten armor'lara baktim wiki'den defense'i brushwood'dan daha iyi olan bir armor yok gibi, ama deli gibi agir iste eheh...
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kfg said: @red, ah be, levelima yakin biri bulmam lazim =)... evet end kasarak arttiriyorsun equip burden'i, zaten armor'lara baktim wiki'den defense'i brushwood'dan daha iyi olan bir armor yok gibi, ama deli gibi agir iste eheh... 3-1 bölümünü bitirdin mi ? Çünkü orada zindanlardan birinden black leather armor set yanısıra assasins hood'u da alabiliyorsun.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 equip burdenin en fazla maksimumun yarisi kadar olması lazım rahat yuvarlanmak için falan. hatta kosu hizinizda artiyor oyunu ağır zırh melee bitirip sonra hafif zırh newgame+ oynamrim herhalde
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sen bitirmedin mi zaten.. ayrıca, ağır zırhla oynamak çok zor lan =).. yüzüğü çıkartamıyorum o yüzden hiç..
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok nerde sınavlar yeni bitti, 1 haftadırda başka özel meşguliyetim vardı ehue tekrar başladım bir iki boss kestim. bu haftada biraz zor gibi de hafta sonunu atlatınca asılıcam inş.
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lvl farkı 10'dan azsa arada toplaşalım.. ben daha 5 world'un ilk kısımlarını bitirdim.. lvl 41'dim sanırım son bıraktığımda.. ciddi olarak bu haftasonu başlayabileceğim ben de..
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 44 üm ben daha 1 ve 2 den dışarı çıkmadım. haftasonu buluşmaya çalışalım madem >:3
Öne çıkan mesajlar