Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kırmızıyı rahat kesiyorsan biraz stat kasmak için kırmızı run ları yap ikinci waypointten çık, geri dön, ilerle sağa dön, yolu takip et, kırmızıyı kes, surdan atlayıp başlangıç parmaklıklarının önünde öl. tekrarla bunu biraz 5 dakikada 3k ya yakın soul farmlarsın herhalde stat arttırdıkça slvl a bağlı olarak defence artıyor unutma
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yannız topicte adam gibi oyun hakkında yardımcı olabilcek şeyler yok.hani bi hayırsever baştan sona bossların nasıl kesileceği ile birlikte bi tuto yapsa iyi olur. sonuçta gow gibi değil.suan ben işkence çekiyorum mesela.ama tower naytı kessem rahatlarım biraz :)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oyunun bütün zevkinin içine şaapar ama o
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bence öbür türlü daha kötü.benim gibi vardır illaki o kadar yol gidip gidip saçma sapan ölüp baştan başlayan ve bundan sıkılan:) insan bi save hakkı verir bari ayıp :)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 e o zaman youtube dan kill videosu izler
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oh rahatladım biraz hiç düzelmicek sanıodum.soul lvl 20 yaptım.long sworduda +3 yaptım ilk denemede gittim tower nayta.kesemedim ama yrn keserim uykum geldi :)
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 2-1 e git, kasma 1-2 yi bitiricem diye.
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi bitirmeden bırakmam :) 2-1 deki mage çok kötü yapıyor beni.ugradım oralara bi.şişko herif fireball cok kotu.purple shield ı kullanamıyorum suan
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bende ilerledim tower knight a kadar fakat 1 kere dendim onu denemek de denmez one shot yiyip geçtim :D 2-1 e başladım merak ettim oyun çok sarıyor artık ya mage olarak elimdeki kılıç olmuş mace olmuş çok önemi yok dimi bir tane büyücü itemi satıyo 2-1 deki kadın onu almaya kasıcam sanırım ha bir de chain mail set satıyo bu mage giyer mi bu seti alıp da elimizde patlamasın mage açan bi ark. varsa bikaç tip atabilirmi :) bi de sage freke denen dallama nerde yahu onu bulamadım :D?
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 3. denemede kestim tower naytı.aslında kesmesi kolay.ilk bosstada zorlanmadım hiç.fakat oraya gelene kadar çok ölüyorum ahah neyse soul lvl 23 falanım suan long swordda +4 kite shield ı niye kullanamıyoruz ?.kaç str lzm bide tower nayttan soraki gate e niye giremiyoruz.belli bi soul level mi lzm ha bide bu lavuk ed nerde :)
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 1.3'e girebilmen için 3. bölümün son bossunu kesmen gerek. Sen direk 2.1'den devam et
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Quenas said: bende ilerledim tower knight a kadar fakat 1 kere dendim onu denemek de denmez one shot yiyip geçtim :D 2-1 e başladım merak ettim oyun çok sarıyor artık ya mage olarak elimdeki kılıç olmuş mace olmuş çok önemi yok dimi bir tane büyücü itemi satıyo 2-1 deki kadın onu almaya kasıcam sanırım ha bir de chain mail set satıyo bu mage giyer mi bu seti alıp da elimizde patlamasın mage açan bi ark. varsa bikaç tip atabilirmi :) bi de sage freke denen dallama nerde yahu onu bulamadım :D? Melee weapon az da olsa önemli mage için. Sınırsız mana yok ve bazı durumlarda melee daha avantajlı oluyor. Ondan sen güzel bir short swort geliştir. Ben scimitar kullanıorum şimdilik. Mage'de level içlerinde biraz zorlanabilirsin çünkü block'dan cok kaçmaya yönelik oynaman gerek ama bosslar çok kolay mage olarak. Eğer full magic takılcam diosan Int - Magic aban statslarda Eğer battlemage tarzı bişi olmak istiosan birazda Str ve Endurance ver. Sage Freke'yi ileride ortaya çıkıo. Şimdilik sadece apprentice'i var Nexus'da. Soul Arrow en etkili ve ucuz büyü :) Bende daha ilerlediğim için araştırdıklarım bu kadar :).
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 3. bölüm değil herhangi bi world son boss u kesmen (archdemon) yeterli 1-3 açmak için. 2. world en kolayı herhalde
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://img641.imageshack.us/img641/9392/1259675781909.png
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ed nerde diye soruydum.bide kite shield sordum cevap pls :)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ed 2-1 de bölümün başındaki merdivenlerden çıkınca hemen soldaki asansörden en aşşağı inince orda hatta orda benim bıraktığım not var yerde "there is a merchant ahead" diye
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aa bende o lavugu arıyorum hiç görmedim :) ben mesajlara bakmıyorum ya.en son treasure ahead yazmıs lavuk atladım öldüm ahahah
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 of spiderı kesiodum tam.dokunsam ölücekti.neyse yrn keserim bu arada bosslardan aldıgımız soulları napacagım şimdi.bide sticky white staff myıdı neydi o ne işe yarar.hani lzm olu diye saklıyorum hepsini.bide ed's bilmemne stone diye bişi var
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 git invertoryde kite shield a tıkla infosunu aç, aşşağıda hangi statları istediğini yazıyo. Ama anlamazsan demons souls wikiye bak. Taş işinide söylemiştim, sakın harcama. İleride silah büyü falan alıcaksın.
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 soul lvl 30 oldum.spiderida kestim red dragonuda kestim pvp falan deniyordu lvl kaç lzm onun için ya gittim heal miracle aldım da faith yetmiyor sanırım kullanamıyorum hay anasını :) bide cıkıcak olan white knight chronicles demons souls tarzı bi oyun sanırım
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 White Knight Chronicles'ın inan bana Demons Souls'la uzaktan yakından bir benzerliği yok. Daha çok Final Fantasy tadında dövüş sistemi sıra tabanlı olan bir oyun. Demons Souls gibi aktif bir dövüş sistemi yok. Konumuza dönecek olursak; tebrikler, Dragon God'ı kesmişsin. Haliyle flamelurker'ı da kesmişsin demektir. Flamelurker'dan düşen "red hot demons souls"u 2-1 bölümünde bulunan blacksimith Ed'e verdiğin taktirde ileri seviye silah upgrade'lerinin açıldığını farkedeceksin. http://demonssouls.wikidot.com/upgrade Bu sayfadan silahına uygun olan upgrade ve o upgrade için gereken itemleri nerelerden bulabileceğin yazıyor. Barbarian karakterini açtığını anımsıyorum. Haliyle melee dövüşmeyi seviyorsun. Barbarian'da uzlaşman gereken alan olarak strength tabanlı bir build önecebilirim. Strength başta olmak üzere, endurance, vitality ve belli başlı temel büyüler için will, faith özelliklerini biraz geliştirmelisin. Dexterity'ide biraz geliştirebilirsin, zira ranged silahların (bow, crossbows) damage'ini arttırır. Melee silah olarak; strength kasacağından dolayı silahını crushing olarak geliştirmeni öneririm. (Silahın str'den aldığı bonus güçleniyor ve damage'i artıyor.) Silahı crushing'e çevirmen için öncelikle ana upgrade ile +5 yapmalısın. +5 yaptıktan sonra blacksmith Ed'de upgrade sayfasında crushing özelliği açılacak. Hele birde silahına "light weapon" (+ Magic damage hasarı verir) yada "curse weapon" (silahın damage'ini %50 oranında arttırır ama saniyede bir hp'in %1 azalır) spellerinden birini uygularsan çok iyi sonuçlar elde edersin. 2. dünyayı bitirdiğine göre bence 3. dünyaya başla. Korku oyunlarına kök söktüren bir atmosferi var ama iyi armor setler kazanabileceğin bir yer. Hem magic büyüleri öğrenebileceğin npc'lerden bir tanesini buradan kurtarıcaksın. Oyunda iki farklı büyü alanı mevcut. Miracle ve magic. Oyunun başında, miracle olan büyüleri kullanman için Talisman of God adlı item, magic büyülerini kullanmak için ise Catalyst adlı item gerekiyor. http://demonssouls.wikidot.com/spells Bu linkte miracle ve magic büyülerinin ayrı ayrı açıklaması ve nereden nasıl öğrenebileceğin yazıyor. Sana tavsiyem Total Protection adlı büyüyü bir an önce edinmen. (Aldığın physical damage'i %80 oranında azaltan ve üzerinde 40 sn duran bir buff.) Pvp olayına gelecek olursak öncelikle oyunu online modda açmalısın. Inventory'de bir takım stonelar olduğunu farketmişsindir. Örneğin; Blue eye stone: Bu taşı sadece soul formunda kullanabiliyorsun. Soul formunda bu taşı kullandığın taktirde yere mavi bir yazı bırakıyorsun. Senle lvl aralığı 10 yada aşağısı olan oyuncular senin bıraktığın yazıya tıklayıp summonu kabul ederse direk o oyuncunun dünyasına konuk oluyorsun. Ama summonu kabul edecek oyuncunun mutlaka beden formunda olması gerekiyor. Bu taş çoğunlukla boss kapıları önünde kullanılır ve boss kolayca kesilebilir iki yada üç kişi ile. Parti ile boss kestiğiniz taktirde alacağınız soul miktarı da artar. Black eye stone: Soul formundayken bu taşı kullandığın taktirde senle lvl aralığı 10 yada aşağısı olan bir oyuncunun dünyasına giriyorsun. Oyuncuyu öldürdüğün taktirde soul kazanıp kendi dünyana geri dönüyorsun ve en önemlisi insan formunu kazanıyorsun. Red eye stone: Soul yada beden formunda dünyana başka bir oyuncuyu pvp yapmak için davet ediyorsun. Yalnız dikkat etmen gereken nokta şu. Red eye ile çağırdığın oyuncuyu yenersen çok iyi soul kazanıyorsun ama kaybedersen de soul lvl'in eksiliyor. En uğrak pvp alanları; 1-3, 1-4, 4-1, 4-2 ve azda olsa 2-1 ve 2-2 bölümleri.
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dragon long sword bulduydum bi tane onla ilerliyorum iyimidir. +4 te güzel koyuyor :)
kfg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 simdi bu oyunda dunyalar nasıl isliyor ? sanırım ilk dunyayı bitirdikten sonra diger 3 dunya acılıyormus da, oynama sırası yine 2-3-4 seklinde mi zorluk olarak ? wiki'den build'lere baktım, wanderer-samurai build hosuma gitti ama uchigatana'yı taa 4-1'de alabiliyormusuz vanguard'ın arkasındaki bi cesetten en erken, ben simdi ilk 3 dunyayı normal kılıcla mı oynamak zorundayım, yoksa 4 acılınca bir kosu yardırıp vanguard'ın arkasından alıp kacabilir miyim nexus'a =) ?
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dünyaların sırası yok genelde ilk kısımları da bayağı kolay. 2 den dragon long sword al nasılsa stat istemiyor. sonra 4-1 de kasarsın kılıcını almaya
Öne çıkan mesajlar