kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 2-2 kesmen gerekiyor, o da oyunun en zor boss'larından biri bana gore eheh...
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ha doğru len. ben 2-2 i soul rayle kesmiştim. soul light mıydı yoksa. basic olan. spamlemiştim direk melee e girmeden çok kolaydı. mana pot olması yeterli üzerinde. targetla spamle. üzerine gelince geriye yuvarlan dodge et işte atakları. 2-3 te çok kolay zaten. hatta pure white olmasına dikkat et dragon god ı kestikten sonra. bone dragon smasher ı alırsın. human form da ölme yeter 2. dünyada.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 2-2 kesmeden elemana ulaşılabiliyor sanırım, ama tüm upg. leri yapıyor mu bilmiyorum.
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 flamelurker kesmeden hiçbir şey yaptıramıyorsun..
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Oef 1.2 yide kestim sanirim daha kolay olamazdi. Tek zor kisminin ok almak icin para biriktirmek olmasi uzucu,
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ok alıp, dragonu da kes 1.2'i de, ohh mis.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 dragon dedigin sey mi abi girisin orda bi yerde olan mi yoksa ucan mi o okla kesiliyo mu?
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ha ucarken oklaniyomus guzel o zana 3 un 1 ini biraz farmliyim bi 150 200 ok aliyimda gidiyim
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya bu arada bi soru daha ok en ucuz nerde bolt satiyolarda ok bi tek normal vedorda 20 soula var
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oeef 1.2de dragonla 3.1 deki fools idolude kestim ikiside okla gayet kolaydi 20 k + dragonun orbuyla 30 k soulum war planim inti 14 yapip 2 spell slotla 1.2 den dusen bossun itemindan warding almak 3.1 den sanirim sadece buyu yada sou alinyo buyuyu alcam su ana kadar tek tercihim war oda 2.1 bossunun olayi ordada oyunun en iyi bowu dedigi icin lava bow kascam o sebeble sakliyorum eauhehaea yannislikla 1.1 bossunkini yedim pek b i itemda yokmus zaten
mani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 soul arrow öğren. skillerin yetiyordur herhalde. flamelurker i çok rahat kesersin kesmediysen daha. okla flame lurker zor. hem çok hızlı hem hopluyo zıplıyo.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Lava Bow için eşşek gibi item gerekiyor, kolay kolay yapamazsın. (Normal bir bowu +6 mı +7 mi ne yapman lazım, o çok istiyor)
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi o kadar da degil yaw =), hardstone'un shard ve large shard zaten satın alınıyor, lava bow icin flamelurker'ı kestigini varsayarsak, o seviyede 4-2'deki mobu farma baglamıssındır zaten, soul derdi olmuyor ehueh, 1 tane de chunk lazımmıs, o da duser yani, hardstone sonucta, yani flamelurker'ı kestikten sonra, problem degil lava bow yapmak bence =)...
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 benim 2. dunyadaki vendor kaybolmustu butun oyunu o vendorsuz bitirdimki bütün lzm olan şeyler ondaydı :) +5 dragon long swordla bitirdim oyunu.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Gangren said: Lava Bow için eşşek gibi item gerekiyor, kolay kolay yapamazsın. (Normal bir bowu +6 mı +7 mi ne yapman lazım, o çok istiyor) +4 okum war zaten
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi simdi 1.1 1.2 2.1 3.1 kestim simdi ne kessem acea bide crushing +1 battle axe kullaniyorum daha iyi bi 1 handera ihtiyacim war epoch diye bi kilic buldum onu mu kassam acea
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ya bide delircem 3.1 de su knight starting armor war fluted armor mu ne almaya calistim alamadim too heavy felan dedi esya doluydu cantam bosalttim geri geldim itemlar gitmis ne yani alamicam mi bi daha gitti mi sansim omur boyu ayni seti mi giycem
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 4.1 iyidir dene biraz, baya baya 10k farmlıyorsun bir noktadan sonra
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 BonePART said: ya bide delircem 3.1 de su knight starting armor war fluted armor mu ne almaya calistim alamadim too heavy felan dedi esya doluydu cantam bosalttim geri geldim itemlar gitmis ne yani alamicam mi bi daha gitti mi sansim omur boyu ayni seti mi giycem abi suna bi cozum bulun walla delircem
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yerde item varken o haritadan çıkarsan yerdeki itemlar gider berkay.. sorry =/.. fluted, oyun sonuna kadar çıkmayacak bir daha ama daha kullanışlı armorlar var zaten..
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi ozellikle dikkat et demistim ona =), baska alamazsın onu artık, fluted armor baska yerden gelmiyor, en fazla online'dan biri sana kendininkini verirse alabilirsin, yoksa ng+'ya kadar bekleyecen de, daha iyi armor'lar var zaten... 3-2'de yurt var, onun armor'ını oneririm, tipi de guzel kafalık dısında zaten ehueh... ayrıca artık 4. dunyaya gec, 4. dunya farm dunyası zaten, ilk once 4-1'i, sonra 4-2'yi, en son da 4-3'u farmlıyosun, gittikce katlanıyor aldıgın soul =)... bi de 5. dunyaya da hic bulasmamıssın henuz, o acı da cok bekletmeye gelmez =), hızlıca aradan cıkar derim ehueh... digerlerini bitirip 5-1 5-2 ard arda yapiym dersen intihar etme veya oyunu bırakma olasılıgın yuksek bayagı =)...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Abi yapcak bisi yok yane haritadan cikmak disinda cunku itemlarim doluydu alamadim. Aslinda knight bi sifir char verebilir bana armorunu. Bi online girip soriyim yapcak var mi. Bu arada abi peki ben farm icin girip cikiyorum dunyaya gidiyo mu itemlar yane?
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yerdekiler gidiyor abi.. ya bir tane yüzük vardı item burden'ı arttıran.. ondan bulunsun yanında.. ne zaman tıkanırsan tak onu.. topla itemları git nexus'a.. sonra eski yüzüğünü geri tak işte.. nerden alınıyordu unuttum ama.. wikidot'tan bakabilirsin.. level kaçsın bilmiyorum ama eğer biriyle aranda 8 leveldan fazla fark varsa aynı oyuna giremiyorsun..
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hmmm abi iyide ben surekli girip cikiyorum oyunlara ne yane kacirdim mi bi suru itemi ama olmaz ki lan sadece moblardan dusenler gidiyo di mi yerde zaten olanlar duruyo olmali cunku ben 3-1 e en az 150 defa girdim ciktim
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tabi yerde zaten duranlar gitmiyor.. bir chest açtın ya da bir mob lootladın ama itemı almadın diyelim.. o item yere düşüyor.. çıkarsan da gidiyor işte..
Öne çıkan mesajlar