Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 oyunun EU sürümü yok, düşünülmüyor da henüz
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 playsasia veya ebayden filan alicaksiniz
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ebayden usa sürümünü alın arkadaşlar mis gibi :) en fazla 7 günde elinizde.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Girmekten çekinmeyin arkadaşlar, korkmayın girin, en fazla erken biter işiniz.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tip veriyim yeni basliyanlar filan icin "aaa dugmeye basiosun kilic salliyor, spamliya spamliya keserim" modunda action oyunu oynar gibi yaklasirsaniz hezimete ugrarsiniz oyunun temel olayi dogru anda dogru aksiyonu yapabilmek, gereksiz aksiyon yapmamak gereksiz yapilan her hariket direk penalti olarak donuyor stam bariniza dusman shield kaldirirsa saldirmayi kesin dusman ustunuze atlarsa yolundan cekilin (yada dodgelayin ama dodgelayinca stam kaybedersiniz) dusman saldiriya gectiyse shield i kaldirin veya onunkinden daha hizli ise silahiniz bu avantaji kullanip saldirisini durdurun oynanis baya gercekci, senelerdir tus spamliyarak oyun oynadiktan sonra bu derece taktik kasarak oynamak yoruyor gercekten, sakin bri sekilde butun dikkati ekrana vererek oynamak lazim bunu bide lock on / lock off u kullanmayi ogrenin direk lock on a alip dalinca cok dezavantaj oluyor
draedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 anlamadigim kisim : hani en basta oluyoruz, nexus e geciyoruz. oradan bolum sectik girdik. soul olarak basliyoruz, devam ediyoruz felan da filan. ama body e gecme olayi var bir de sanirim, body de daha fazla hp, daha az dmg atiyormusuz mesela. body e nasil geceriz ogrenemedim ? wiki yi okudum da oyunda pvp bile varmis, tonla ogrencek sey var, kafam cok karisti, yarin sakin kafayla oynuycam su oyunu.
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 demon kesmen lazim body forma gecmen icin yani boss yada itemi vardi sanirim birazcik nadir cikan onu kullanacan
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ilk boss u odurmek ıcın ne yapmak lazım wiki yi okudum ama yınede olduremedım mızraklardan kacamıyorum bı sure sonra oluyorum
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mizraklardan kac onlar yavas ya pulla hepsini arkalarindan saldir oldurebildigin kadarini oldur onlerini donunce kac pulla arkalarina gec oldurebildigin kadarini oldur bole bole boss ciplak kaliyo giderek sonra bossa aban bide seyler vardi boyle potion gibi atiyosun yakiyor onlar baya etkili
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet. ya bu arada oyunu almayi dusunuyorum varsa yakin zamanda almak istiyen siparisine eklenti olabilirsem ne mutlu bana kredi kartim yok :(
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pff lan bi kuradan muradan ps3 filan ciksa ya, ya da milli piyango mu alsam yilbasi cekilisine.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pUXFMu111M0 AAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞBBBBBBBBBBİİİİİİİİİİİİİ şunun için ruhumu satarım
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 biraz wikisine baktım falan baya ii gözüküo ya böle walkthrough lardan vs öle herhangi bi rpg gibi deil harbiden olsa ps3 oynasak ehhe
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 az önce phalanxı tokatlıyarak ilk demonımı kesmiş bulunmaktayım oyun tek kelimeyle muhteşem olmuş
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yannız gameplay falan izledim.ps3 ü aldıgımdan beri böyle bir oyun arıyordum yemin ederim.adamlar bana yapmış direk
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 gameplay inanılmaz yahu her yaratık ölümcül, her yaratığı tanımanız lazım salla pati giremiyorsunuz en dandik düşman bile can havli ile deli gibi kılıç sallayıp canınızın yarısını alabiliyor çevrenize dikkat etmeniz gerekiyor, bir tuzak hayatınıza mal olabiliyor ne zaman blok, ne zaman parry, ne zaman dodge, ne zaman riposte, ne zaman stamina harcamadan dümdüz kosmak gerektiğini çok hızlı öğrenmeniz lazım bir dünya dolusu gizli şey var, learning curve affetmiyor ve oyun size kesinlikle yardım etmiyor oyunu offline sakın denemeyin. oyuncu mesajları olmadan ölme sayınız beşe katlanır
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tower knightı da kestim felaket zevkliydi. böyle sanki shadow of the colossus oynuyordum. kılıcı da +5 ledimki dokunmayın şabanıma
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 günde bir iki saat oynıyabiliyorum anca o kadar işte, ikinci seferde kestim ama tower knightı :p bide boşboş gezdim bütün mapi meğersem tower knighttan sonra başka worlde gitmek gerekiyormuş lol neyse yarına artık
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 armored spiderı da kestim. galiba en zevkli boss oydu şimdiye kadar kestiklerim arasında. o uzun koridoru yuvarlana yuvarlana bloklaya bloklaya geçmek feci eğlenceliydi. dibine girdikten sonra da bir el yeşillikte bir el kılıçta AL SANA PİS ÖRÜMCEK OM NOM NOM misali kestim
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 of 3-3 e geçip summon bırakmak istiyorum. online oynarken son boss için başka bir oyuncunun karşısında verilebiliyormuşsunuz düşünün yani başka bir oyuncunun bossu oluyorsunuz alleeaahhh
Öne çıkan mesajlar