fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya cidden bir sekilde kas 4-1 i bitir gangren, azıcık dexterity'n varsa 4-2'de bir runda 4.6k xp geliyor, bir run 45 sn suruyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sonradan world shifting yaparaktan pureblacktendancy'de ring of avarice ile beraber mantis+reaper. 10k soul her run.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tek elle str den A veya S alan ne silah var ? iyi str kastım artık A/S lik bi silah büyük ihtimal dragon swordumdan fazla vurur crushing axe vardı galiba da nerdeydi o 2-1 de ?
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 öle bişi yok. upgrade ile o hale getirmeye çalışıyosun zaten. yoksa kafadan S falan alma gibi bir durum yok malesef crushing giant sword+5 öneririm keza crushing için ilk önce giant sword+3 yapıcan. sonra 2-1'deki blacksmith crushinge çevirecek greystone lazım. pureblack'te 2-2'de 3 tane falan düşürdüm ben ki hep dex oynadım hiçbir işime yaramadı. girebilseydim ve saveler gitmeseydi verirdim sana
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fizban said: ya cidden bir sekilde kas 4-1 i bitir gangren, azıcık dexterity'n varsa 4-2'de bir runda 4.6k xp geliyor, bir run 45 sn suruyor. 4-2 nasıl 45 saniye sürüyor, anlayamadım :o
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Crushing yapılan silahtan maksimum damage almak istiyorsan Great Axe en iyisi... Strength'ten S alan "meat cleaver" var bi de. (Hatta bu silah faith ve dex'ten de S bonus alıyor)
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Gangren said: 4-2 nasıl 45 saniye sürüyor, anlayamadım :o 4-2 değil.. 4-2'de yapılan soul farm runı 45 sn. sürüyor.. meat cleaver str ve dex'ten S, faith'den A alıyor.. oyunda direkt ilk haliyle bu bonusları alan başka silah yok ama one-hand kullanmaya elverişli değil pek.. kılıcı bir kere sallayana kadar 10 hit alırsın =)..
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Gangren said: fizban said: ya cidden bir sekilde kas 4-1 i bitir gangren, azıcık dexterity'n varsa 4-2'de bir runda 4.6k xp geliyor, bir run 45 sn suruyor. 4-2 nasıl 45 saniye sürüyor, anlayamadım :o şeyi diyorlar sanırım.bu hayalet tipliler.ok alıp gidiosun 3 okta ölüodu bende.sora gidip atlıodum tekrar geliodum bikaç dakkada 20bin soul yapmak mumkun :)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Vingthor said: öle bişi yok. upgrade ile o hale getirmeye çalışıyosun zaten. yoksa kafadan S falan alma gibi bir durum yok malesef crushing giant sword+5 öneririm keza crushing için ilk önce giant sword+3 yapıcan. sonra 2-1'deki blacksmith crushinge çevirecek greystone lazım. pureblack'te 2-2'de 3 tane falan düşürdüm ben ki hep dex oynadım hiçbir işime yaramadı. girebilseydim ve saveler gitmeseydi verirdim sana yok işte upgrade ile uğraşmadan ne vardı hazır diye sordum 2-1 de crushing battle axe +1 varmış
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 valla ben +5 dragon long swordla oyunu bitirdim.
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pvp için düşünmüyosanız her silah ile bitirilir oyun, doğru stat bonus combosu ile. Ama pvpde giant swordla falan biçilirsiniz çok fena
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Giant sword yıkıcı ama swingi çok yavaş bir silah. Efektif kullanmak için 2 el şart ve haliyle savunmasız kalınabilir. Ki, tower shield gibi hitresi yüksek bir kalkan karşısında kullanılabilirliği de düşüyor. Benim silah tavsiyem; dex build için sharp uchigatana +5, str build için crushing guilletino axe +5'dir. 2 el silah için ise meat cleaver yada crushin great axe +5
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fizban'dan gazı alıp invade denedim demin ilk defa.. çok eğlenceliymiş be.. ilkinde ezildim.. ikinci invade ettiğim adamı tam 1-3 kısayolunu açtıktan sonra kestim.. eli ayağına dolandı hehe.. shieldını kaldırdı son çare ama benim silah shield dinlemiyor neyse ki.. üzüldüm ama sonra.. herif o kadar uğraşmış.. ben tekrar soul forma gönderdim adamı :(..
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pvp inanılmaz diyorum kimse dinlemiyor.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pvp de 2h ağır silahlar İ-NA-NIL-MAZ zevkli
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 beni kesenler de meat cleaver kullanıyordu zaten.. 40k soul kaybettim yalnız.. o hiç hoş olmadı..
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 thiefle bir build yaptım ben. adınıda kanser buildi koydum. casterlar 1shot geri kalanlar 2shot diyeyim. death+poison plague resmen kanser. fanıyım tüm rogların
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 daha duruyor demonum.pvp silahım yok bana versenize :)
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyundaki en noob silahı söyliym. mirdan hammer. upgrade yapıp 2h tutun. sonra spam.
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Meat Cleaver'ın ağır hasar veren vuruşlarının ilacı tower shield+5, aklınızda bulunsun. Spear tarzı (mirdan hammer vb.) silahlara karşı da oldukça etkilidir. Yüksek hitresi sayesinde (85) rakibin staminasını çok hızlı emer ve size karşı saldırı şansı verir. Sadece magic temelli büyülere karşı biraz savunmasız (%60 oranında engelliyebiliyor hasarı) ve ağır bir item (30 kilo) Ring of Great strength ile kullanılması gerekiyor.
Lyrent Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 NA versiyonunu oynayan var mıdır ya? Lag bayağı kötüydü en son da giremiyorum ne zamandır, o aralar şanssızlığıma mı denk geldi yoksa net 5 saniye delaylı mı sürekli?
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 pal versiyonu yokki zaten ? bir iki kişi dışında burdaki herkes NA dan oynuyor. herhangi bi lagla karşılaşmadım ben
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hala almamış olanlar varsa biraz daha beklesinler. pal geliyormuş sonunda http://www.eurogamer.net/articles/demons-souls-coming-to-europe
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Allah bu oyunu tepetaklak etsin. Beynimi yedi şerefsiz.
Öne çıkan mesajlar