DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kampanyalı uçak biletlerinde aldım ama yaptığım plan iptal olduğundan biletler elimde kaldı. biletler kampanya dahilinde olduğundan geri alınmıyo iptal edilmiyo ve başka bi tarihe de ertelenmiyo. bende başka birine satmayı düşündüm ama bilet benim ismime kesildiğinden başka birine verirsem hava alanında bir sorun çıkar mı?
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 şirketle konuşup bilgilendirme yaptığın takdirde sorun çıkacağını sanmıyorum daha önce denemedim ama, deneyen birisi varsa tecrübelerini paylaşabilir
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 uçağa girişte kimlik kontrolü yapılıyor.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 şirkete ben bu bileti bu kişiye devretmek istiyorum desem değiştirirler mi?
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Arayip sormada fayda var belki extra ödenirse degistirirler
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 biletler elinde patlıyor kaçış yok kendi abime bile devredememiştim bileti
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Devredemiyorsun bileti sadece ücreti geri ödüyorlar kesintili olarak.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 para vermediysen zor sanırım puanla falan aldıysan
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Todesengel said: Devredemiyorsun bileti sadece ücreti geri ödüyorlar kesintili olarak. kesintili olarakta vermediler parayı. kampanya dahilinde olduğundan parayı geri veremeyiz dediler pfffff
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 paranı alamazsın, baskasına devremezsin. ama tarihini degistirebilirsin, ya da acıga alabilirsin ekstra ödeyerek. hangi havayolu sirketi oldugunun da önemi var. sartları firmadan firmaya degisiyor.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Kampanyalarda bildiğim kadarı ile hiçbirşeye izin vermiyorlar ama en guzeli arayıp sorman.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Firmadan firmaya, kampanyadan kampanyaya değişiyor bunlar. Normalde başkasının isminin yazılı olduğu bilet ile uçağa binemezsin (isim benzerliği yoksa). Ama bazı firmalar isim değişikliği yapıyor bilet üzerinde (bazen parayla yapıyorlar). Bazılarında kesinti uygulanarak iade yapılıyor, bazılarında tarihi değiştirilebiliniyor. Kampanya koşullarına bakar sonuçta.
Öne çıkan mesajlar