Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunum için konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar sunum yapıcam basitçe.Hani kısaca anlatılır geçilir neler aklınıza geliyorsa fikirlerinize danışayım.

Seminer dersi için sadece konu bahane , anlatım şahane olucak . Anlatım teknikleriyle alakalı bir ders olduğu için konu aklınıza ne gelirse.Hala başlayamadım hani şunu anlatım dediğim bir şey bulamadım için.

Benim aklıma gelenler:
İlber Ortaylı
Ertem Şener
su
çeşitle ankermanler ( nasıl yazılır bilmem)

Ne olabilir?
Mesaj tarihi:
Bölüm tekstil mühendislği de bu yüksek lisans dersi ve seminer dersi.ilk iki sunumu tekstille uzmanlaşmaya çalıştımız konular üzerine verdik, bunu da geyiğine yapıyoruz.
İşte ne bilim biri Mevlana'yı anlatıcakmış , biri yaz tatilini anlatıcakmış ,geyikvari bir şeyler olcak işte.
Mesaj tarihi:
@roketadam: abi yok alanımla ilgili bir şeyler seçmicem, kimse de tekstille alakalı bir şeyler seçmicek. konu pek mühim değil çünkü anlatım tarzımız bu sunumda göz önünde olacak.

free style yani.

o yüzden böyle aklınıza neler gelir diye soruverdim.
Mesaj tarihi:

aslında en vurucu tepkiyi böyle çok olağan bir konu hakkında sunum yaparak toplayabilirsin.

kaşık mesela. kaşık hakkında araştırma yap böyle ilginç bilgiler falan bul değişik görsellerle süsle ve ZBAM!

insanları gülmekten öldürebilirsin bu filmden şöyle 2 dakikalık bir kesit koyarsan sona.
Mesaj tarihi:
Erkekler topacına attıydım bunu görmemişim burayada şeediyim.
balon said:

bi konu söyleyin , çok basit olsun ve enteresan olsun, sunumunu kolay yapim. herhangi bir konu.

İlkyardım her birşeye uyar kendileri ehah. Teknoloji ile ilgili sunum yapacaksan. Bunu tavsiye ederim:
http://www.youtube.com/watch?v=MOOCY5Bc_OA&feature=related
Mesaj tarihi:
şimdi yaşanılacak ülke soran arkadaşın konusundan yola çıkıp bunu gördüm
http://www.nowpublic.com/world/best-country-live-list-countries-2009-un-hdi
bunun üstüne verirdim ben
Mesaj tarihi:
geçen sene bende sürekli sunum yapmak zorunda kalıyordum, ben şu konuları seçmiştim, anlatması eğlenceli gelmişti öneririm sanada;

- mitoloji, ya da mitolojik bir olay ya da karakter

- frp nedir, ne tür oyunlar frp olabilir

- kızılderililerin hayatı ve batıl inançları

- tarhite hayran olduğun ya da düşüncelerini beğendiğin bir insan
  • Yeni Oluştur...