balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ya arkadaşlar sunum yapıcam basitçe.Hani kısaca anlatılır geçilir neler aklınıza geliyorsa fikirlerinize danışayım. Seminer dersi için sadece konu bahane , anlatım şahane olucak . Anlatım teknikleriyle alakalı bir ders olduğu için konu aklınıza ne gelirse.Hala başlayamadım hani şunu anlatım dediğim bir şey bulamadım için. Benim aklıma gelenler: İlber Ortaylı Ertem Şener su çeşitle ankermanler ( nasıl yazılır bilmem) Ne olabilir?
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bölüm tekstil mühendislği de bu yüksek lisans dersi ve seminer dersi.ilk iki sunumu tekstille uzmanlaşmaya çalıştımız konular üzerine verdik, bunu da geyiğine yapıyoruz. İşte ne bilim biri Mevlana'yı anlatıcakmış , biri yaz tatilini anlatıcakmış ,geyikvari bir şeyler olcak işte.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 keyfine uygun bir şey seç işte. alanında kendini uzman hissettiğin bi konu, en iyi bildiğin bir konuyu seç ki kendine güvenin yerinde olsun.
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 @roketadam: abi yok alanımla ilgili bir şeyler seçmicem, kimse de tekstille alakalı bir şeyler seçmicek. konu pek mühim değil çünkü anlatım tarzımız bu sunumda göz önünde olacak. free style yani. o yüzden böyle aklınıza neler gelir diye soruverdim.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 alanında derken, tekstilden bahsetmiyorum zaten. mesela world of warcraft'a yıllarını vermiş bir nerd'sindir, otur onu anlat manasında söyledim.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 arkadaşın tahran'ı anlatsın sana.. sen de millete tahran'ı anlat. yok olmadı sanki bu. numismatik olsun mesela konu. ya da ilgilendiğin bişi olsun işte.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Neyzen Tevfik, arkaya hafif tonda çalan bir ney ile mükemmel bir sunum olabiliyor.
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sesime kızlar verir mi neyse cıvımayayım. olabilir neyzen teyfik,başka efem?
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aslında en vurucu tepkiyi böyle çok olağan bir konu hakkında sunum yaparak toplayabilirsin. kaşık mesela. kaşık hakkında araştırma yap böyle ilginç bilgiler falan bul değişik görsellerle süsle ve ZBAM! insanları gülmekten öldürebilirsin bu filmden şöyle 2 dakikalık bir kesit koyarsan sona.
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Erkekler topacına attıydım bunu görmemişim burayada şeediyim. balon said: bi konu söyleyin , çok basit olsun ve enteresan olsun, sunumunu kolay yapim. herhangi bir konu. İlkyardım her birşeye uyar kendileri ehah. Teknoloji ile ilgili sunum yapacaksan. Bunu tavsiye ederim: http://www.youtube.com/watch?v=MOOCY5Bc_OA&feature=related
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şimdi yaşanılacak ülke soran arkadaşın konusundan yola çıkıp bunu gördüm http://www.nowpublic.com/world/best-country-live-list-countries-2009-un-hdi bunun üstüne verirdim ben
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben her derste çikolatayı anlatıyorum hep AA alıyorum çok güzel oluyo
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben tim burton ve filmlerini anlatmıştım. bi kaç da arkamda ekran görüntüsü geçtiydi. sıkıcı olmasın diye kasmıştım sırf
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 balon said: çeşitle ankermanler bu ne demek?
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Biri Ali Kırca pozisyonunu koyabilir mi rica etsem?
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 geçen sene bende sürekli sunum yapmak zorunda kalıyordum, ben şu konuları seçmiştim, anlatması eğlenceli gelmişti öneririm sanada; - mitoloji, ya da mitolojik bir olay ya da karakter - frp nedir, ne tür oyunlar frp olabilir - kızılderililerin hayatı ve batıl inançları - tarhite hayran olduğun ya da düşüncelerini beğendiğin bir insan
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 türkiye'de şeriat yaptıydık biz sunum olarak, olay olduydu.
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 İçinde bulunduğunuz bir ekip çalışmasını ve bu ekipte yaşadığınız problemleri nasıl çözdüğünüzü anlatınız.
Öne çıkan mesajlar