Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daha once yasadiginizi zannettiginiz anlar

avp

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta, rüyamda arkadaşa tekme attım, 5 saniye sonra uykudan uyandım, ayağımda inanılmaz bi ağrı vardı, gerçekten de duvara vurmuşum ayağımı bütün gücümle, 3 ayak parmak tırnağım kırılmıştı. accaip sövdüm acaip.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

ben rüyamda ölmüştüm :) korkunç bişeydi :) direk ölmüştüm yani :) ölü ölü duruyodum sonra saat çalmıştı :) ama öldüğümü görmüştüm :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
yine anlamamışsın/anlatamamışım;
diyorum ki o sesi normalde alakasız olmasına rağmen önceden devam eden rüyamda anlamlı bi hale getirdim garip olan bu...
kesin sen anlatamadın çünkü rüya sesten önce dedin =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 14 Temmuz 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
said:
Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
daha garibi var burda :
yarı uykuya dalmak üzereyken ruyamsı bişey görüyodum, ama kontrol bendeydi daha bilinç yerinde olduğu için. Bi jiple kaza yaptım ruyamda ve çarpma sesi başucumdaki açık camın rüzgardan çarpması olmuştu... buyrun burdan yakın :-)
Belki bir çoğunuz bir kabus görüp geceleri uykunuz kaçmıştır. Benim başıma hiç böle bişey gelmedi. Mesela birisi beni elinde silahla falan kovalıyorken kontrol elimde olduğu için adamın silahını falan yok edebiliyorum. Hatta adamıda yok edebilirim. Rüyada kontrolu elde tutmakla ilgili kitaplar falan var. İlgilenen varsa büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.

ben de rüyalarımı kontrol edebiliyorum. eskiden yapamazdım bunu. size şimdi bişi anlatayım buda baya ilginç. ben 6-7 yaşıma kadar neredeyse hep aynı rüyayı görürdüm. bu rüya hep belirsiz oldu. ilk başlarda iki çocuk bir yerde yürüyo. ama nerde yürüyo, etrafta ne var belli değil.sanki br sis içinde. baya belirsiz bir şekilde ilerledikten sonra bir ses geliyor. GEEEL BURAAAYAA(efekt yaptım) diye. sonra bir tanesi yaklaşıyo sese doğru. bir anda kocaman 20 metre boyunda bir matkap gibi delici bir alet çıkıyor ve çocuğu öldürüyo. daha sonraları bu rüyadaki çocuğun kişiliği belli oldu artık isimlerden biri belliydi. devamlı ölen çocuk benmişim. artık rüyada hep ben ölüyodum.ve de hep aynı yerde çocuğun öldüğü yerde uyanıyodum. daha daha sonraları artık o rüyayı kontrol etmeye başlamıştım. tam ben ölecekken bir anda ölümsüz oluyorum, beni öldürecek alet bozuluyor vs. o günden beri rüyamı kontrol ediyorum. ama gerçekten çok berbat bir durum. 1-2 sene boyunca hergün olmasa bile sık sık hep aynı rüyayı görmek berbat bişey. neyse 6-7 yaşımdan beri o rüyayı görmüyorum.
bu işten karımız = artık rüyalarımı yönlendiriyorum.
ama çok merak ediyorum. acaba niye hep aynı rüyayı görüyodum.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 14 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
geçen hafta, rüyamda arkadaşa tekme attım, 5 saniye sonra uykudan uyandım, ayağımda inanılmaz bi ağrı vardı, gerçekten de duvara vurmuşum ayağımı bütün gücümle, 3 ayak parmak tırnağım kırılmıştı. accaip sövdüm acaip.

hehe benim de kuzen rüyasında futbol oynuyomuş. ranzanın üst katında yatmış o gece. sonra rüyasında şut mu ne çekmiş ranzanın korkuluğunu kırmış:). korkuluk karşı duvara yapışmış bütün ev ayaklanmış o yüzden[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 14 Temmuz 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
ölünce noluo bi anlatın ben daha hiç ölmedim hazırlıklı olaım :)

kıçına pamuk sokuyolar
ama bu bilgi ne kadar işine yarar bilemiyorum :)
önüne geçme şansın pek yok çünkü ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bazen beyin yorgun oldugunda limbik sistem tam performansla calismaz . limbik sistemde beyinde kisa sureli hafizayi yonetir . bilgilerin kalici olarak saklanmasindan once bu bolgede saklanan bilgiler daha sonra asil hafiziya alinir . yorgun olunca limbik sistemle asil hafizaya bilgilerin yazilmasi sirasinda ufak bir zamanlama hatasi olur . beyne ust ustte yazilan bilgiler o ani 2 kere yasamissin hissi yaratir .

pek cok denemem olmasina ragmen hic bir zamanda bir sonraki olayi dogru tahmin edemedim.

"eveeet hatirliyorum simdi boyle olacak " diyorum olmuyor ama bir gun basaracagim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

huun; dediğin doğru bende şu şu olcak birazdan hatirladim bu sahneyi diyorum fakat olmuyor =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

bana çok olur bu.. hiç görmediğim halde ingilteredeki yaz okulunun mutfağını gördüm.. dumanlar falan vardı uyanmıştım ne olduğunu anlamamıştım, ingiltereye gittiğimde ordayken tost makinasına ekmek sıkıştı(ordakiler piliç çevirme aleti gib) dumanlar çıkmaya başladı hass.. oldum direk yani garip anlar, bi de tam bir açıklaması olsa..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

bugun rüyamda paticik'de yörünge dışıydım ama rüyamda yörünge dışı olmak forumlardan banlanmak değildi uzun bir süre foruma girmeyen üyeler yörünge dışı oluyordu.. hayrola diyelim =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben rüyamla gerçekleri karıştırıyorum bazen bazen de rüyamda bir yüz örüyorum hiç tanımadığım sonra ya onla tanışıyor ya da görüyorum..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...