Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi

asfaloth

Öne çıkan mesajlar

Manve_13 said:

Olm boşver msn falan sadece cumaları boş diyosun. O zaman çarşambadan hatta salıdan söyle bu cuma kimseye söz verme takilalim sana yemek yapayim falan fıstık işte.

doğru aslında salıdan falan parsellemeye başlamak lazım ama bir kere o doğumgününe gelirim deyip sonradan işinin çıkması heves kırdı.

yılbaşı da zaten ayrı bir dert sorma, eve dönmek için Bursaya gidicem ve ev boş olacak ama direk te boş eve çağırmak çok ağır ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

açılmanın nesi bu kadar zor abi. gidin söyleyin kaybedicek bir şeyiniz yok. kızın gönlü varsa , birlikte olduğu bir çocuk yoksa tamam der , varsa ya da ilgilenmiyorsa "arkadaş kalalım" ,"sıkıntılıyım yeni ilişkiden çıktım" der.

size biri çıkma teklifi etse siz nasıl düşünürdünüz o yoldan ilerielyin , empati yapın. cesaret toplarsınız. ben yattım b
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen bir şiir ekleyeyim hazır kız meselesi konusu işleniyorken.

yağmur yağarken yazardım adını
nefesimle buğulanan cama
ardındanda hemen silerdim
dayanamaz tekrar yazardım
gizlice, kimse görmeden
paylaşamazdım seni hiç kimseyle
bir tek süzülen yağmur damlaları
şahit olurdu güzelliğine
onlarda ihanet ettiler bana
yarışmaya kalkdılar gözyaşlarımla
kaybedeceklerini bile bile

En iyisi akışına bırak derim, içinden geldiği gibi, nihayetinde son sözü söyleyen hanım kızlarımız olduğu için sen veya ben 10 taklada atsak nafile.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kızın eski erkek arkadaşı ummayacağınız bir adam çıktı, şan şöhret tarzı.

Bende konuşurken sürekli bir kıyaslama içinde olduğunu farkettim ve "rakip güçlü" dedim o da "rakip?" deyince " sen herkesle bu adamı kıyaslıyorsun o yüzden yanına kimseyi yaklaştırmıyorsun" dedim oradan sonra da "ben sana o gözle bakmıyorum eğer araya bu girecekse vıdıbıdı" oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...