CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 asfaloth said: Ne diyorsunuz patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Cons said: kıyafetlerini yırtıp saldır. doldum de. istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kız yollu belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yılbaşı da geliyo. geç kalma bak. sonra yılbaşında çakallara kaptırırsın. demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Manve_13 said: Olm boşver msn falan sadece cumaları boş diyosun. O zaman çarşambadan hatta salıdan söyle bu cuma kimseye söz verme takilalim sana yemek yapayim falan fıstık işte. doğru aslında salıdan falan parsellemeye başlamak lazım ama bir kere o doğumgününe gelirim deyip sonradan işinin çıkması heves kırdı. yılbaşı da zaten ayrı bir dert sorma, eve dönmek için Bursaya gidicem ve ev boş olacak ama direk te boş eve çağırmak çok ağır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Eve çağırmak ağır olur. Evde makarna yaparsan çalışan kız "fakir lan bu" diyebilir. Gel seninle bu cuma yemeğe çıkalım de, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Xaenin said: Eve çağırmak ağır olur. Evde makarna yaparsan çalışan kız "fakir lan bu" diyebilir. Gel seninle bu cuma yemeğe çıkalım de, mis gibi. Gerçi o da doğru çalışan kız bu =) İlk buluşma evde yanlış olur. Dışarı çağır en iyisi sonra evde bi gün güzel bi yemek yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 e akşam simidi??? niye kimse dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 geçen telefonda stardustı okumaya başlıyorum dedim, aa bir ara bana da versene o kitabı dedi. en azından bir kozumuz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 açılmanın nesi bu kadar zor abi. gidin söyleyin kaybedicek bir şeyiniz yok. kızın gönlü varsa , birlikte olduğu bir çocuk yoksa tamam der , varsa ya da ilgilenmiyorsa "arkadaş kalalım" ,"sıkıntılıyım yeni ilişkiden çıktım" der. size biri çıkma teklifi etse siz nasıl düşünürdünüz o yoldan ilerielyin , empati yapın. cesaret toplarsınız. ben yattım b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 azini kirarim biri bana cikma teklifi etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eski said: e akşam simidi??? niye kimse dememiş Bende bunu demeye gelmiştim Olm cesur ol yoksa akşam simidi gibi çatır çatur yerler şeklinde bir sözümüz var paticik olarak. topic'i de bulursam koyarım şimdi edit: Aha burdada o topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nileppezdel said: Abi gayet oluru var gibi ki kız kaç kere kendisi de demişse seningörüşme talebinden rahatsız olmuyordur heralde. Bence akışına bırak, relax ol biraz da +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya siz şimdi aynı şehirde hiç buluşmadaqn deli gibi msn telefon muhabbet mi ediyorsunuz? niye abi? git kızın işyerine çıkıştan al evine bırak. hatta supriz filan yap. okumadım, hızlı geçtim yanlış anlamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hemen bir şiir ekleyeyim hazır kız meselesi konusu işleniyorken. yağmur yağarken yazardım adını nefesimle buğulanan cama ardındanda hemen silerdim dayanamaz tekrar yazardım gizlice, kimse görmeden paylaşamazdım seni hiç kimseyle bir tek süzülen yağmur damlaları şahit olurdu güzelliğine onlarda ihanet ettiler bana yarışmaya kalkdılar gözyaşlarımla kaybedeceklerini bile bile En iyisi akışına bırak derim, içinden geldiği gibi, nihayetinde son sözü söyleyen hanım kızlarımız olduğu için sen veya ben 10 taklada atsak nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 amacımı belli ettim ve "arkadaşlığımızın arasına bunu sokacaksan sanırım devam edemeyiz" cevabı geldi :) Bir başka macerada görüşmek üzere patiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 amacımı belli ettim ne demek olm seni düpedüz düzmek istiyorum mu dedin? çıkarıp masaya mı vurdun? yoksa elledin mi? sdf. yani oluru olan bi işi olmaz yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ilişki başlangıcını iletişim araçlarıyla yaparsan tabi o cevabı alırsın yani adam gibi gorusemediğin kız.sen msg atınca direk aşkım mı diyecekti:). şimdi kovala bakalım kovalayabilirsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Kızın eski erkek arkadaşı ummayacağınız bir adam çıktı, şan şöhret tarzı. Bende konuşurken sürekli bir kıyaslama içinde olduğunu farkettim ve "rakip güçlü" dedim o da "rakip?" deyince " sen herkesle bu adamı kıyaslıyorsun o yüzden yanına kimseyi yaklaştırmıyorsun" dedim oradan sonra da "ben sana o gözle bakmıyorum eğer araya bu girecekse vıdıbıdı" oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hayatın boyunca "nolcaktı acaba?" diye sorcaksan git direk konuş aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 RAKİP?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hiç uğraşma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gg olmaz o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gerci olmamıs bile sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar