cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 öğrenci arkadaşların finalleri falan başlamadan bi maç döner mi? eski kadrodan arkadaşlar ne diyor maç için? ben ve dreagloth varız tarihi ve havası uygun olduğu takdirde şöle bi yoklama yapalım, eğer adam çıkarsa bi maç yapalım yeni arkadaşlar da gelmek istiyorlarsa söylesinler belki karma yaparız yeni/eski arkadaşlar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 oynamak isteriz de, yedek kadro asil yedek kadro belki olur yedek kadro muhabbeti yapılmazsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 benide katın işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben de oynarim - tuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 buraya ilk başvuran 14'lüyü bölelim işte. "balon" da oynar büyük ihtimal onu da dahil edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ana kadrodan gelecek olanları çıkanca, kalan yerler üzerinden bir ayar çekilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 26sı cumartesi akşamı diye tarih atıyorum ortaya o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Arkasokak said: buraya ilk başvuran 14'lüyü bölelim işte. "balon" da oynar büyük ihtimal onu da dahil edelim. balon buyuk ihtimalle oynar ben de oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Oynamak istiyorum aslında ben de. Tarih uyarsa oynarım, bir de az bi sakatlığım var, bu haftasonuna bile geçmiş olur umuyorum ki. Ona da bağlı tabi. 26'sı iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 güvençle konuşup sahayı alıym o zaman yavaştan =) hava durumuna bakalım bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Cumartesi hava 15 derece ve sıcak gözüküyor ama sağanak yağışlı bunun yanında, yağmura itirazı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 benim yağmura itirazım yok cumartesiye yer varsa alsana sahayı yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 biraz bekliym bence herkes onay versin diye geçen seferki gibi olmasın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 1 adet şehirdışı kontenjanından oynayan misafirimiz var bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 valla dediğim gibi daha önce forumda yapılan asil kadro vs. muhabbeti olucaksa alternatif bir maç topici daha açalım dışarıda kalanlar madur olmasın :) ayakkabı filan alıcam bu vesileyle hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 26 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yagmurda sikinti olmasin, gecen iptal ettik zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 26sında ben de oynarım.. ben de şehir dışıyım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 2 si cumartesi yapsanıza bende gelim ya =(( tokattayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben de isterim oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geliriz gelmesine ölümcül bi yağmur olmassa. geçen seferki inanılmaz bi yağmurdu şimdi itiraf etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Batuhan_BJK said: Arkasokak said: buraya ilk başvuran 14'lüyü bölelim işte. "balon" da oynar büyük ihtimal onu da dahil edelim. balon buyuk ihtimalle oynar ben de oynarim. Asırlardır maç arıyorum,oynarım. napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İsterseniz yeni-eski maçı yapalım , isterseniz karma yapalım da sizin nasıl yapmak istediğiniz önemli cavanagh. 7 kişi çıkartırım çünkü hemencecik. 15 kişilik kadro konusunda sıkıntılar olunca ben eytere be diye bırakmıştım çünkü yeni kadroyla ayrı ayrı maçlar düzenleme olayını.Başka yerlerden ekleme de yapmak istememiştim. Bu arada eski kadro kendi arasında maç yapmak istiyor ve biz de ekstradan olacaksak ben oynamak istemiyorum arkadaşları bilemem . Şurda gelen ilk 14'lü 2'ye bölünücekse o ayrı. Karmaya inanıyoruz:P Ya da dediğim gibi eski-yeni maçı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Geçen seferki gibi sağlam yağmur olacaksa başka gün olsun. O günkü yağmuru görünce iyi ki iptal olmuş diye düşündüm. meteor.gov.tr'de sağanak yağışlı olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yağmurlu yağmursuz oynarım tarih uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar