KahnX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bi youtube videosuna loop atmak istiyorum gece onunla uyuyabilmek için ? nasıl yapılabildiğini bilen varsa lütfen söylesin acil lucid dream için ekstra bi şart yaratmaya çalışıyorum dün %80 başardım gibi bişey. pls help http://www.youtube.com/watch?v=k_YfyKahP-0
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 firefox->download helper indirip loopa atıyorsun.
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 OHA BULDUM. k_YfyKahP-0 youtube.com/v/ yazdıktan sonra videonun ID sini koyup yanına &autoplay=1&loop=1 ekliyosun hem video fullscreen hem de otomatik başlatma & loop gerçekleşiyo mmmmmmmmmmmm şimdi lucid moda geçebilirimmmmmm
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 videoyu indir burdan direk playerdan oynat http://keepvid.com/
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 taktiklerin ney yazsana tekrar deneyim ben daha önce başaramadım :/
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 gelince ayrıntıya inerek anlatırım, bi kere kendine telkin yapmayı bilmen lazım. hemen son saniyelerimde şunu yazayım, öğleden beri ödevlerimi yaparken bile bu akşam bu sahile biletim olduğunu kendime sürekli hatırlattım (ama önce rüyada farkındalığını geliştirmen lazım sonra içeriğini ayarlarsın:P kontrolü %100 ele geçirmek de bilinçaltınla savaşmak gibi bişey resmen çok çok zaman alıyo:( ) rüyamın orda başlayacağını kendime sürekli hatırlatıp hayalini tekrarlıyorum, başarırsam bu sefer bu sahilde uçmayı deniycem mesela bilinçaltı kontrolünü kaybedersen yine ipler senin elinden kayarsa etrafında dönme taktiği var. uyku kaliten iyi olmalı, uyku düzenin olmalı. NEYSE SAYFAYI direk copy paste atıyım noob tavsiyesi gibi olmasın benimkiler, farklı şeyler deniyorum çünkü şuan garip bi aşamadayım :D
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hayatta en çok istediğim şey rüyalarıma hükmetmek. lan zaten günün yarısını uyuyorum. uykudayken asıl olayı yaşayayım. kendi dünyamın tanrısı olayım. uyanıkken de çerez niyetine artık. ehehe.
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ahaha bende de oluyor bu olay. Bende bazen uyanıp geri yatıp devam etme oluyor onu daha çok seviyorum. Nerede kalmıştık? Ah evet dedektifim, davayı çözüyorum...
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Rüyaya kaldığın yerden devm etmek gerçekten çok tatlı bir olay ya :)
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: Ahaha bende de oluyor bu olay. Bende bazen uyanıp geri yatıp devam etme oluyor onu daha çok seviyorum. Nerede kalmıştık? Ah evet dedektifim, davayı çözüyorum... dedektif mi? DEDEKTİF Mİ1!? abi ne dedektifi yaa. zeusla, poseidonla meyhanede içiyoruz biz her gece. hades'i çağırmıyoruz ama. sapıtıyor ibne. 4. kadehten sonra cerberus'u salıyor üstümüze "dukıskıs" deyu.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 omeglede bi elemanla konuşurken adam lucid dreaming hakkında konuşmaya başlamıştı da susturamamıştım, "pardon ocakta yemeğim var" türü bişey diyip kaçmıştım sokarım lucidine yani
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Sen ocakta yemeğin oldugunu düşünüyorsan lucid dreaming soft core kalıyor sana.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Eskiden (Lise 2 civarlarında) rüyamda çok extreme şeyler yapmasam da rüya gördüğümün farkına varır bazı kararları kendim verebilirdim de artık olmuyor. Bazen rüya görüp görmediğimden şüphe bile ediyorum. Neden acaba, uyku düzensizliğinden olabilir belki..
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bana sürekli oluyor bu ya; http://images.icnetwork.co.uk/upl/birmmail/aug2008/5/8/96D7FDAC-EC45-4AB6-769BD4BAEE01678C.jpg
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben hep amerikan saldırısındaki türkiyeyi kurtarıom. ilginç
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu furya nerden çıktı ya bu gece. herkes lucid dreaming de lucid dreaming diye tutturdu aynı gece.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Cassiline said: Bana sürekli oluyor bu ya; http://images.icnetwork.co.uk/upl/birmmail/aug2008/5/8/96D7FDAC-EC45-4AB6-769BD4BAEE01678C.jpg AHAHAHAHAHAHAHHAHA
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 olm kaan ne işlerle uğraşıyorsun ya. megan'ı mı görmeye çalışıyosun nedir ahaha.
Öne çıkan mesajlar