rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ha bi de gerçekten bi avukat filan yok mu abi? sabıka kaydı olmadan halledebilirdi belki, karşı tarafla anlaşarak. ne dersen de anlattığın durumda bi ceza alıcan. paraya filan çevrilir sorun değil ama kayıt kalır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 synorin said: Deacon said: synorin arkadaşım, ilk duyduğumda ben de öyle demiştim ilk sayfaya bakabilirsin. fakat haksızsın emin ol. adam bence de ölmeyi hak ediyor, az bile yapmış xunn. hakim falan olsam çocuğu getirseler karşıma mahkemede, bir de ben döverdim. abi burda yazılana göre yapıorm ben yorumu bana anlatılmayan kısımda ne olduğunu tahmin edip ona göre yorum yapacak deilim Yok abi seni suçlamıyorum zaten. Yazan arkadaş da suçlamamış. Biri böyle bir topicle gelse detaysız, ben de derim vay hödük diye. Arkaplanda bitiyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 biliyorum sana bir şey diyemem zaten. ama yani xunn'a da kızmayın adam haklı diyorum. ben de çok karşıyım cidden kavgaya falan ama adam bayaa bayaa haklı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 adam xunnu kizdirmis. dusunemiyorum yaptigi gotoğlanligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 takip edip tenhada sıkıştırıp dövmüşsün bu konuda dostlarım sayesinde günahlarımdan arınıyorum konusu olmuş biraz. sende farkındasın durumun ama hak etmiş dayağı hatta ölmeliymiş mesajları çok gereksiz herkes ölmeyi hak etmiştir başkalarınca ortada adam kalmazdı bu şekil bakılırsa. ayrıca bende buna benzer bir durumda kalmıştım alkolünde etkisiyle ama karakolda olay büyümeden kapanmıştı herkes istemediği şeyleri yaşayabiliyor tipinde de hırpanilik yok zaten hapis cezası almazsın en fazla para cezasına dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi yok herkes değil de bu efsaneymiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 olm ne bu ölmeyi haketmiş muhabbeti toplanın gidin öldürün de kurtulalım artık. yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae sen koskocaman bir çılgınsın ^^ duymak istediğin de buydu sanırım. saygı görmedin pek galba hayat boyu sabrın taştı ve yumruk attın bir iki tane. afferin artık dandik bi sabıkan var diye elaleme hava atabilirsin forumda da badass olarak seni anıcam kendini mutlu hisset diye. ama asıl dayağı sen hakediyosun, bi kız için kavga çıkaranlara başka bi lafım olmaz senaryo ne olursa olsun. umarım hapis cezası alırsın diycem ama dayaktan da hapse girilmez. para cezasına falan çevrilir heralde. her şekilde cezanı almanı çok içten istiyorum. ya da çocuğun ayaklarına kapanıp ağlayarak özür falan dilemeni edit: ha unutmadan, ankete bi seçenek ekle "aptallık bende" diye de mesajımızı daha rahat iletelim. Hipilikle işim olmaz çünkü, alternatifleri arttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun. Türkiyede dayaktan falan bişi olmaz ya, yırtarsın. Sürekli millet birbirini dövüyor zaten, inkar et bişey kanıtlayamaz =) en fazla para cezası ödersin o da sorun olmaz sanırım, bi şekilde hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mizahın ardını görememişsin yahu. Biraz okumadan da yazmışsın sanki. Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Horrible said: geçmiş olsun. Türkiyede dayaktan falan bişi olmaz ya, yırtarsın. Sürekli millet birbirini dövüyor zaten, inkar et bişey kanıtlayamaz =) en fazla para cezası ödersin o da sorun olmaz sanırım, bi şekilde hallolur. Yok abi değmez ki yalan söylemeye, söylemem ben yalan yaptım çünkü. Bilmiyorum ne olacak, hapis geyiği var diye pişman olmadım zaten, şu salaga elim degmese daha iyiydi, alçalttım yani kendimi. Şu kadar sene kimseye saldırmadım hayatımda, çok saldırılan taraf oldum malum istanbul, balicis tinercisi. Ama gidip hiç birinin üstüne atlayıp vurmadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bizim işyerinde çalışan birisi yanında bıçak taşırdı babasına saldırdılar diye yanlışlıkla bıçakladı 20 yıl yatıyo şimdi balici çocuğu yanlışlıkla öldürdü diye. sana yine bişey olmaz da, istanbulda yaşıyosun arkadaş yani hayata eksilerle başlıyosun bi kere. biraz akıllı davranın adfasdf komiğime gitti nedense konu ama bence maske takıp ölümüne dövseydin ve tinerci süsü ekleseydin o zaman sana bütün replerimi verirdim p.s maskeli tinerci ne lan ? sdfjads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 baliciyi öldürdü diye 20 yıl verirler, balici birine bıçak soksa parasını çalsa iki tokat atıp salarlar. Ne biçim memleketse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 said: komiğime gitti nedense konu Gülün diye komik yaptık ya evlat. Aynısı kaynıma oldu hikayeleri hukuga söymüyor malesef. Kişisel hayatında böyle community sharing görmemiştir, o yüzden başarılı bir konu bence, önemli birşey çünkü hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 konu kesinlikle başarılı son postunda fazlaca haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ortamı bozduğum için özür dilerim. çok kötü benim muhabbetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nileppezdel said: baliciyi öldürdü diye 20 yıl verirler, balici birine bıçak soksa parasını çalsa iki tokat atıp salarlar. Ne biçim memleketse Ya ben balicilere de acıyorum. Tamam sovunursun kendini ama bıçaklamazsın. Ayrıca bıçak kendini korumak için çoooook ofansif bir alet. Hiçbir savuşturma etkisi yok ki, sokuyorsun adama sopa değil ki. Ben bu çocuga bıcakla girsem oradaki gözümü bürüyen öfkeyle şu an bunları yazıyor olmazdım. Hata yanında bıçak taşıyor olmak bir ölçüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi bıçak sokmak tabi kötü de sen de kaç kere bıçaklanmışsın, sürekli bıçaklanma tehdidi altındaysan gayet savunma silahı olur bıçak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 3 yumrukla 2 farklı yerden dikiş attırmayı nasıl başardın hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi dövüş başka birşey, ben 3 kere bıçaklandım, bende bıçak olsa o an kendini koruma dürtüsüyle yaptıgın yanlış harekette hapistesin. Bırak bıçaklan ama yatma yani. Ayrıca karşıdaki her zaman insan. İnsan ya, fakir çocuk belki aç belki değil, belki zorunda belki değil ama insan be. Hayvanları korumak için ne eylemler yapıyoruz, yazık ya. Bide hiç görmedim ben bacak ve koldan başka yere savuran gaspçı. İtler biliyorlar çok ceza yiyecekleri yeri ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şikayetçi olurlarsa çook uzun sürer o dava. ama tecil edilir sonucta. senin mahkemede ceza yemeden sabıka kaydın olamaz. tecil bile edilsen olamaz yani... ama gbt de gözükür sadece boyle bir olaya karıştığın falan... ben 1 yıl yemiştim ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 HELAL AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 iyi de zun adam sana bıçak sallıyo sen de karşılık verirsen bu nefsi müdafaa sayılmalı işte gayet. Saılıyo mu? Hayır, ama sayılmalı. Ha insana yazık tabi ama sana bıçak sallayan onu düşünmüyosa sen de kendini korurken düşünmezsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Olayın detaylarını öğrendim, Xunn gayet haklı. Orman kanunlarının geçerli olması gereken bir olay patlak vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 xunn hakli, ama durumda en sucsuz adamken en suclusu oldu, umarim dava duser de yok yere gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar