Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

synorin said:

Deacon said:

synorin arkadaşım, ilk duyduğumda ben de öyle demiştim ilk sayfaya bakabilirsin. fakat haksızsın emin ol. adam bence de ölmeyi hak ediyor, az bile yapmış xunn. hakim falan olsam çocuğu getirseler karşıma mahkemede, bir de ben döverdim.

abi burda yazılana göre yapıorm ben yorumu bana anlatılmayan kısımda ne olduğunu tahmin edip ona göre yorum yapacak deilim

Yok abi seni suçlamıyorum zaten. Yazan arkadaş da suçlamamış. Biri böyle bir topicle gelse detaysız, ben de derim vay hödük diye. Arkaplanda bitiyor herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

takip edip tenhada sıkıştırıp dövmüşsün bu konuda dostlarım sayesinde günahlarımdan arınıyorum konusu olmuş biraz. sende farkındasın durumun ama hak etmiş dayağı hatta ölmeliymiş mesajları çok gereksiz herkes ölmeyi hak etmiştir başkalarınca ortada adam kalmazdı bu şekil bakılırsa.

ayrıca bende buna benzer bir durumda kalmıştım alkolünde etkisiyle ama karakolda olay büyümeden kapanmıştı herkes istemediği şeyleri yaşayabiliyor tipinde de hırpanilik yok zaten hapis cezası almazsın en fazla para cezasına dönüşür.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae sen koskocaman bir çılgınsın ^^
duymak istediğin de buydu sanırım.

saygı görmedin pek galba hayat boyu sabrın taştı ve yumruk attın bir iki tane.

afferin artık dandik bi sabıkan var diye elaleme hava atabilirsin
forumda da badass olarak seni anıcam kendini mutlu hisset diye.

ama asıl dayağı sen hakediyosun, bi kız için kavga çıkaranlara başka bi lafım olmaz senaryo ne olursa olsun.
umarım hapis cezası alırsın diycem ama dayaktan da hapse girilmez. para cezasına falan çevrilir heralde. her şekilde cezanı almanı çok içten istiyorum. ya da çocuğun ayaklarına kapanıp ağlayarak özür falan dilemeni

edit: ha unutmadan, ankete bi seçenek ekle "aptallık bende" diye de mesajımızı daha rahat iletelim. Hipilikle işim olmaz çünkü, alternatifleri arttır.
Sosyal ağlarda paylaş

Horrible said:

geçmiş olsun. Türkiyede dayaktan falan bişi olmaz ya, yırtarsın. Sürekli millet birbirini dövüyor zaten, inkar et bişey kanıtlayamaz =) en fazla para cezası ödersin o da sorun olmaz sanırım, bi şekilde hallolur.

Yok abi değmez ki yalan söylemeye, söylemem ben yalan yaptım çünkü. Bilmiyorum ne olacak, hapis geyiği var diye pişman olmadım zaten, şu salaga elim degmese daha iyiydi, alçalttım yani kendimi. Şu kadar sene kimseye saldırmadım hayatımda, çok saldırılan taraf oldum malum istanbul, balicis tinercisi. Ama gidip hiç birinin üstüne atlayıp vurmadım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim işyerinde çalışan birisi yanında bıçak taşırdı babasına saldırdılar diye yanlışlıkla bıçakladı 20 yıl yatıyo şimdi balici çocuğu yanlışlıkla öldürdü diye.

sana yine bişey olmaz da, istanbulda yaşıyosun arkadaş yani hayata eksilerle başlıyosun bi kere. biraz akıllı davranın
adfasdf

komiğime gitti nedense konu

ama bence maske takıp ölümüne dövseydin ve tinerci süsü ekleseydin o zaman sana bütün replerimi verirdim

p.s maskeli tinerci ne lan ? sdfjads
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

baliciyi öldürdü diye 20 yıl verirler, balici birine bıçak soksa parasını çalsa iki tokat atıp salarlar. Ne biçim memleketse

Ya ben balicilere de acıyorum. Tamam sovunursun kendini ama bıçaklamazsın. Ayrıca bıçak kendini korumak için çoooook ofansif bir alet. Hiçbir savuşturma etkisi yok ki, sokuyorsun adama sopa değil ki.

Ben bu çocuga bıcakla girsem oradaki gözümü bürüyen öfkeyle şu an bunları yazıyor olmazdım. Hata yanında bıçak taşıyor olmak bir ölçüde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dövüş başka birşey, ben 3 kere bıçaklandım, bende bıçak olsa o an kendini koruma dürtüsüyle yaptıgın yanlış harekette hapistesin. Bırak bıçaklan ama yatma yani. Ayrıca karşıdaki her zaman insan. İnsan ya, fakir çocuk belki aç belki değil, belki zorunda belki değil ama insan be. Hayvanları korumak için ne eylemler yapıyoruz, yazık ya.

Bide hiç görmedim ben bacak ve koldan başka yere savuran gaspçı. İtler biliyorlar çok ceza yiyecekleri yeri ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...