Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
2007'de malum bir suçtan denetimli serbestlik aldım, hakim dosyaya ara verdi denetimli serbestliği tamamla beraat alıcan dedi ok dedim.

2009 temmuz ayında denetimli serbestlik bitince ara kararla beraat ettim.

2012 yılına kadar sabıka kaydı ihtiyacım olmadığı için nede olsa silinir kafası ile pek kovalamadım. 2012 yılında sabıka kaydı aldığımda şok üstüne sinir krizi geçirdim temiz alamadım çünkü, akabinde hemen kkoy 1.sulh ceza kalemine gittim dedim böle bana bir kağıt çıkardı dedi bunu git infaza imzalat.

Gittim infazda kız sen 10 ay hapis almışın onu denetime çevirmişler dedi 2015'e kalkar sabıkan arşivlenir dedi.

İnanılmaz moral bozukluğu ile eve dönerken aklıma geldi ben beraat almış olmam lazımdı hemen kaleme gittim dedim dosyaya bakalım.

2007 dosyası olduğu için arşivdedir dedi beni mesai sonuna kadar bekletti nerdeyse, gittik dosyayı aldık karı dumur oldu ara karar var 2009 yılında beraat etmişim, oç hukuk sistemi beni o seneden beri sabıkalı gezdirmiş, zaten paso dolmuştan felan indirip üstümü arıyolardı.

Kalem özür diledi hemen bir kağıt daha bastı koş dedi infaza kapanmadan, koştum ordaki kızlarda ayrı dumur oldu dedim tebrikleri beni 10 ay hapis yatırdınız özür dilediler eski cumhuriyet savıcsı imzalı 10 hüküm aldığımı gösteren çakma kağıdı aldılar (orda öföriden herhalde onu elimde tutmak aklıma gelmedi gerçi tutsamda bi bok olmazdı) hemen yeni bir karar yazıp bana bunu ankara göndericeklerini 1 ay içinde sabıkamın kalkıcağını solediler.

1 ay vaktim olmadığı için o günün akşamı ankaraya gidip adli sicil müdürlüğüne kendim elden verdim 3 gün sonra temiz kağıdımı aldım. GBT'de temiz artık sabıkada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...