senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ilkel insanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 insan ilkelligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 erkeklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Xaenin said: İnsanlık daha çok, kendine hakim olamamak. Tek kelime cevaplara da hastayım, çok sofistike oluyorsunuz. Tek kelime takıntın mı var abi? Aklıma geleni yazdım işte. edit: neyse gereksiz yere uzamasın tartışma. Siz ne kadar insanlığın içinde var deseniz de ben tamamen ilkellik olduğunu düşünmekteyim, günümüzde daha farklı hallolma yolları var çünkü. Bi kere kızı kaptırdıysan gidip kıza kızıcaksın kapan adama değil. Sonra kızı elde eden adamı dövmek falan sosyal başarısızlığı güce yöneltmeye çalışmaktan başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Quiternoob said: Cüssece kendinden zayıf ve kavgacı olmayan birinden dayak yiyen adam oturup saygı duyması gerekirken başkalarından yardım isteyerek intikam almaya çalışıyorsa ve aldığı mağlubiyeti bunun için dünyaya ilan etmekten çekinmiyorsa omurgasızdır. Niye saygı duysun ki şiddet gösterisine anlamadım?Adam belli Ghandi zihniyetinde şiddete şiddetle karşılık vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu örnekte kasvgaya girmiş olan kişilerden hiç birinin ghandi olmadığı ortada.. hem ghandi gözlüklü adam.. gözlüklü adama vurulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi kavgayı kazanan taraf ahmet sırf şu yüzden dünyaya açıklamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Eralp said: Xaenin said: İnsanlık daha çok, kendine hakim olamamak. Tek kelime cevaplara da hastayım, çok sofistike oluyorsunuz. Tek kelime takıntın mı var abi? Aklıma geleni yazdım işte. edit: neyse gereksiz yere uzamasın tartışma. Siz ne kadar insanlığın içinde var deseniz de ben tamamen ilkellik olduğunu düşünmekteyim, günümüzde daha farklı hallolma yolları var çünkü. Bi kere kızı kaptırdıysan gidip kıza kızıcaksın kapan adama değil. Sonra kızı elde eden adamı dövmek falan sosyal başarısızlığı güce yöneltmeye çalışmaktan başka birşey değil. Inside infon kötü, kasmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 türkiyede dayak atmanın cezasının baya ucuz olması çok iyi ya. şurdaki zırlayanlarıda dövüp 500er lira ödemek lazım tıtıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 inside info hmmmmmpfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kafasında dikiş olsun kafa yarılsın kolu kırılsın vs. hiç birşey olmicak mahkemede de relax ol poliste ifade vermişsindir mahkemede tekrar vericen vs. avukatınlada konuş ifade olayı ağzından yanlış birşey çıkmasın. Para cezası alıp çıkıcan belki bi kaç duruşma sürer. Ben 4 nisanda 3 yerimden bıçaklandım hayati tehlike atlattım. üstüne tekrar ameliyatlar fln oldum. Bıçaklayan adam tutuksuz yargılanıyor şuanda... Kafayı yarmışsın dikiş atılmış fln birşey olmaz. Bende 70 küsür dikiş var. Sonuç olarak içini ferah, avukatını iyi tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 BabacumMostors said: bu örnekte kasvgaya girmiş olan kişilerden hiç birinin ghandi olmadığı ortada.. hem ghandi gözlüklü adam.. gözlüklü adama vurulmaz It is better to be violent, if there is violence in our hearts, than to put on the cloak of nonviolence to cover impotence. GANDİ BEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Abi buraya şu lafa bir soundtrack girmesi lazım ama gereken gazı veren müzik gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Eye for an eye makes the whole world blind demiş gandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 aQuelleris said: Kafasında dikiş olsun kafa yarılsın kolu kırılsın vs. hiç birşey olmicak mahkemede de relax ol poliste ifade vermişsindir mahkemede tekrar vericen vs. avukatınlada konuş ifade olayı ağzından yanlış birşey çıkmasın. Para cezası alıp çıkıcan belki bi kaç duruşma sürer. Ben 4 nisanda 3 yerimden bıçaklandım hayati tehlike atlattım. üstüne tekrar ameliyatlar fln oldum. Bıçaklayan adam tutuksuz yargılanıyor şuanda... Kafayı yarmışsın dikiş atılmış fln birşey olmaz. Bende 70 küsür dikiş var. Sonuç olarak içini ferah, avukatını iyi tut. oha başlık açıp anlatsana sıktı burdaki hikaye bizi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 4 Nisan dogum günüm, adamı şişlerler 4 nisanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 eye for an eye? i prefer two eyes for an eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ya bu topiği okuyup umursamamıştım ilk açıldığında silinmiş mi nolmuş? nasıldı adamın arkasından yaklaşıp haberi olmadan vurmuşmuydu öyle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Black-ice said: http://i.imgur.com/iwt2G.gif AHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Black-ice said: ya bu topiği okuyup umursamamıştım ilk açıldığında silinmiş mi nolmuş? nasıldı adamın arkasından yaklaşıp haberi olmadan vurmuşmuydu öyle bişeydi. aynen ööle sneak attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Üzgünüm ama sneak attack değildi, arkadaş uzaklaşmaya çalışıyordu zor yetiştim zaten. görmezden gelirse bir halt olmaz sandı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ambush critledi demiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sana ne vursam Crushing, ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vuruşalım bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 of ne kadar fail yahu. keşke gelip sormaz olaydım. moralim bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar