Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

İnsanlık daha çok, kendine hakim olamamak. Tek kelime cevaplara da hastayım, çok sofistike oluyorsunuz.

Tek kelime takıntın mı var abi? Aklıma geleni yazdım işte.

edit: neyse gereksiz yere uzamasın tartışma. Siz ne kadar insanlığın içinde var deseniz de ben tamamen ilkellik olduğunu düşünmekteyim, günümüzde daha farklı hallolma yolları var çünkü. Bi kere kızı kaptırdıysan gidip kıza kızıcaksın kapan adama değil. Sonra kızı elde eden adamı dövmek falan sosyal başarısızlığı güce yöneltmeye çalışmaktan başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Quiternoob said:

Cüssece kendinden zayıf ve kavgacı olmayan birinden dayak yiyen adam oturup saygı duyması gerekirken başkalarından yardım isteyerek intikam almaya çalışıyorsa ve aldığı mağlubiyeti bunun için dünyaya ilan etmekten çekinmiyorsa omurgasızdır.

Niye saygı duysun ki şiddet gösterisine anlamadım?Adam belli Ghandi zihniyetinde şiddete şiddetle karşılık vermiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Xaenin said:

İnsanlık daha çok, kendine hakim olamamak. Tek kelime cevaplara da hastayım, çok sofistike oluyorsunuz.

Tek kelime takıntın mı var abi? Aklıma geleni yazdım işte.

edit: neyse gereksiz yere uzamasın tartışma. Siz ne kadar insanlığın içinde var deseniz de ben tamamen ilkellik olduğunu düşünmekteyim, günümüzde daha farklı hallolma yolları var çünkü. Bi kere kızı kaptırdıysan gidip kıza kızıcaksın kapan adama değil. Sonra kızı elde eden adamı dövmek falan sosyal başarısızlığı güce yöneltmeye çalışmaktan başka birşey değil.

Inside infon kötü, kasmayınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kafasında dikiş olsun kafa yarılsın kolu kırılsın vs. hiç birşey olmicak mahkemede de relax ol poliste ifade vermişsindir mahkemede tekrar vericen vs. avukatınlada konuş ifade olayı ağzından yanlış birşey çıkmasın. Para cezası alıp çıkıcan belki bi kaç duruşma sürer.

Ben 4 nisanda 3 yerimden bıçaklandım hayati tehlike atlattım. üstüne tekrar ameliyatlar fln oldum. Bıçaklayan adam tutuksuz yargılanıyor şuanda...

Kafayı yarmışsın dikiş atılmış fln birşey olmaz. Bende 70 küsür dikiş var.

Sonuç olarak içini ferah, avukatını iyi tut.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bu örnekte kasvgaya girmiş olan kişilerden hiç birinin ghandi olmadığı ortada..

hem ghandi gözlüklü adam.. gözlüklü adama vurulmaz

It is better to be violent, if there is violence in our hearts, than to put on the cloak of nonviolence to cover impotence.

GANDİ BEY
Sosyal ağlarda paylaş

aQuelleris said:

Kafasında dikiş olsun kafa yarılsın kolu kırılsın vs. hiç birşey olmicak mahkemede de relax ol poliste ifade vermişsindir mahkemede tekrar vericen vs. avukatınlada konuş ifade olayı ağzından yanlış birşey çıkmasın. Para cezası alıp çıkıcan belki bi kaç duruşma sürer.

Ben 4 nisanda 3 yerimden bıçaklandım hayati tehlike atlattım. üstüne tekrar ameliyatlar fln oldum. Bıçaklayan adam tutuksuz yargılanıyor şuanda...

Kafayı yarmışsın dikiş atılmış fln birşey olmaz. Bende 70 küsür dikiş var.

Sonuç olarak içini ferah, avukatını iyi tut.

oha
başlık açıp anlatsana
sıktı burdaki hikaye bizi hem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...