oldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hepsini okudum sana laflar belledim xunn(phae) -sagolasın 30 sayfa dizi izler gibi okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 this is not awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 genel olarak cok cool bir arkadaşımızsın. kavga senin bu kıl pardon cool haline gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aw3some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 uplamayın şu topiği sinirlerim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bu arada insallah hapse girersinde dönünce ortamı anlatırsın birinci agızdan hapishane ortamı okuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 xunn said: 15.5.2011'de mahkemem varmış lan. Bıraktı peşini sandım meğer baya omurgasızmış. 6 ay 15 gün! da dan dan da dan! Neden omurgasız onu anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 oldun said: bu arada insallah hapse girersinde dönünce ortamı anlatırsın birinci agızdan hapishane ortamı okuruz yok artık. AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ahahah oldun un dileği çok ilginçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ooh bam güm dal sokak ortasında millete şişeler havaya uçsun sonra vay efendim omurgasızmış. bu arada bakarsın içerde namın yürür çıkınca mafya olursun. mevzu çıkarsa arayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 o fotograftaki halinle hapse dusersen gangbang'e maruz kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Cüssece kendinden zayıf ve kavgacı olmayan birinden dayak yiyen adam oturup saygı duyması gerekirken başkalarından yardım isteyerek intikam almaya çalışıyorsa ve aldığı mağlubiyeti bunun için dünyaya ilan etmekten çekinmiyorsa omurgasızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hapse girersen qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ne kabadayısınız lan, yok onun cüssesi daha azmış da o yüzden dövdü mü diğeri ona döverek karşılık vermeliymiş yasal yollara başvurdu mu omurgasız oluyormuş. İzlediğiniz filmler diziler sizi fazla etkilemiş anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Omurgasız dememin sebebi yaptıgı seye ragmen "Hak ettim lan ben bunu." dememesi. Varsayımlar sığ kalıyor, boşuna evet haklısın yada haksızsın yargısına girmeyin, careface zira. Yoksa dayak yedi lol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dayak yiyip hakettim eline sağlık abi mi dicekti sana sdfkljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ama iyi yapmışsn eline sağlık. ben böyle bitanesini kaçırdım elimden sağlık sorunları sebebiyle içimde kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya hakettiği dayakla oturucaktı, çok onuruna dokunuyorsa adam benimle aynı sınıfta, gelip "Hoca benim içimde patladı, rmk istiyorum." diyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Eralp said: ne kabadayısınız lan, yok onun cüssesi daha azmış da o yüzden dövdü mü diğeri ona döverek karşılık vermeliymiş yasal yollara başvurdu mu omurgasız oluyormuş. İzlediğiniz filmler diziler sizi fazla etkilemiş anlaşılan... Hiç bir alakası yok filmle diziyle, güzel saçmalamışsın valla. İnsan dayak yerse gururu incinir, kendi içinde olsa bile durumu düzeltmek ister. Kabadayılık değil bu, ego meselesi yani. Güzel bir olay değil tabi böyle kan davasına dönüşmesi bu tip mevzuların ama insan karakteri böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 OLUM DOVUSU!ne davet etmesi lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Xaenin said: Eralp said: ne kabadayısınız lan, yok onun cüssesi daha azmış da o yüzden dövdü mü diğeri ona döverek karşılık vermeliymiş yasal yollara başvurdu mu omurgasız oluyormuş. İzlediğiniz filmler diziler sizi fazla etkilemiş anlaşılan... Hiç bir alakası yok filmle diziyle, güzel saçmalamışsın valla. İnsan dayak yerse gururu incinir, kendi içinde olsa bile durumu düzeltmek ister. Kabadayılık değil bu, ego meselesi yani. Güzel bir olay değil tabi böyle kan davasına dönüşmesi bu tip mevzuların ama insan karakteri böyle yani. İlkellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ilkellik gibi gozuyorda isin gercegi oyle. ama ilkellik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ilkellik degil insanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Eralp said: Xaenin said: Eralp said: ne kabadayısınız lan, yok onun cüssesi daha azmış da o yüzden dövdü mü diğeri ona döverek karşılık vermeliymiş yasal yollara başvurdu mu omurgasız oluyormuş. İzlediğiniz filmler diziler sizi fazla etkilemiş anlaşılan... Hiç bir alakası yok filmle diziyle, güzel saçmalamışsın valla. İnsan dayak yerse gururu incinir, kendi içinde olsa bile durumu düzeltmek ister. Kabadayılık değil bu, ego meselesi yani. Güzel bir olay değil tabi böyle kan davasına dönüşmesi bu tip mevzuların ama insan karakteri böyle yani. İlkellik. İnsanlık daha çok, kendine hakim olamamak. Tek kelime cevaplara da hastayım, çok sofistike oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar