Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 predatoru nedense sevemedim , oyun sonlarında diğer herolara oranla daha etkisiz kalıyo gibi geldi nedense. Yani bir Chronos tek başına oyunu çevirebilirken Predatorle daha zor geldi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sevdiklerim olarak yazayım sand wraith pestilence leggy rampage swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 predatorun ultiyi değiştirmeleri lazım, cok işlevsiz bişey ya diger carrierların ultilerle kıyaslayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Yani bir Swiftblade , Chronos , Panda falanla kıyaslanınca öle aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 warbeastte bu aralar favorilerim arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Şu oyuna bi King Leoric gelmeli artık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Şimdi aklıma geldide, Balanar gelsin özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Şu sıralar favorim War Beast, baya kralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yeni zephyr baya iyi olmus ya cok sevdim artik 30 tane mob kesemen gerek yok hurricaneler icin ilk skilli hafif nerflenmis ama shield passive olmus resmen huzur son skiilide dmg felan vuruyo baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zephyr su anda oyundaki en imbalanced hero diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dogru kasıldıgı zaman 3v5 oyun kazandırdıgı gorulmustur zephyr'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Helcaraxe said: Şimdi aklıma geldide, Balanar gelsin özellikle. dark lady varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bu ara demented shaman seviyorum :) aldığım bir oyun kaybedene kadar sevicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Fistan said: Helcaraxe said: Şimdi aklıma geldide, Balanar gelsin özellikle. dark lady varya dark lady balanar değilki. Mortred kırması bişi özellikle slow atağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 deadwoooooooooood ölü kütüğün lanetiiiiiiii YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Witchslayer.Portal keyle adamın önüne atlayıp suratına ulti atınca ıslanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 TOO BAD IT'S ME BLACKSMITH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Crematorium said: Witchslayer.Portal keyle adamın önüne atlayıp suratına ulti atınca ıslanıyorum çok küfür yediğini de biliyosundur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 HATTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Reksa said: Crematorium said: Witchslayer.Portal keyle adamın önüne atlayıp suratına ulti atınca ıslanıyorum çok küfür yediğini de biliyosundur heralde. cihanı first blood yapmaktan seni farmlamaktan çok keyif alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 beyhan sus adam iyi, gerçektede gördüm. Çok iyi bir adam. Senin gibi fagitron değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok iyi bnm yanımda zayıf kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar