Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tabiki hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ikizlerim ve bok gibi bi burç kljsdkl. neredeyse yazılan bütün özelliklerini taşıyormuşum. anne tarafından onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 reyou said: ee biri cikip ben mozeralla peynirine inaniyorum demicek mi? dendimi lan yoksa? çiğ köfteye tapıyorum isot burcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 demek ki bilimmiş. ama yok oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bella said: koç burcunun olumsuz ve olumlu olan tüm özelliklerine taşımama şaşırıyorum evet Tesadüf işte. Şans. Valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o tay faytır sayın barnacle.. karıştırmayalım.. bu maket ya da yapma bebek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 e mesela evet. cok iyi niyetlisiniz, dürüstsünüüz... böle seyler her insanin karakterine ait olmasa da, illa yasamis oldugu seyler. ufacik bi iyi niyetlilik yapsa bile o insan, aa evet öleyim hakkaten diyo okurken. yani herkesde var o özellikler. AA ANAA ANAA AYNI BEN BAK VALLA!! moduna girmemiz sacma sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 lan şizofren olmaya en yakın burçmuş eneem. kafayı yersem benimle ilgilenirsin dimi nil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 uğurlu sayımın 7 olması da mı saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: e mesela evet. cok iyi niyetlisiniz, dürüstsünüüz... böle seyler her insanin karakterine ait olmasa da, illa yasamis oldugu seyler. ufacik bi iyi niyetlilik yapsa bile o insan, aa evet öleyim hakkaten diyo okurken. yani herkesde var o özellikler. AA ANAA ANAA AYNI BEN BAK VALLA!! moduna girmemiz sacma sdfg. asırlar önce çan-çin-çon amcalarımız buna kısaca ying-yang demiş ama hala bazı chok sekher temalı kızlarımız burç diye diretiyor. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o da tesadüf. benimki de 7 ama 3 yaziyo napcaz. salliyolar tutuyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ikizlerim iki yüzlü, yalancıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 benim ugurlu sayım bile yok :( hic biside sans yok benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne çok ikizler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fede said: ikizlerim iki yüzlü, yalancıyım hayır işte iki yüzlü falan diilsin, çift karakterlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tesadüf değil ki.. forer effect.. senelerdir aynı terane. axedice said: Bella said: koç burcunun olumsuz ve olumlu olan tüm özelliklerine taşımama şaşırıyorum evet Tesadüf işte. Şans. Valla bak falcılar bi de bunun üzerine cold reading patlatırlar.. sen de olumlu olumsuz bi tepki verirsen ahanda hot readingi de çörtletirler. millet de vay anasını falcı biliyor beee moduna girerler. burçlar ile ilgili yapılabilecek en mantıklı savunma herhalde, burçların yıldızlarla alakası olmadığı sadece belirli dönemlerde, mevsimlerde doğan çocukların dönemsel kişilik gelişimlerinin farklı olabileceği savı olurdu. ama öle fazla, belirgin bir farklılık olsa psiko.- tayfası hayvan gibi makaleler hazırlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 -alatariel- said: lan şizofren olmaya en yakın burçmuş eneem. kafayı yersem benimle ilgilenirsin dimi nil? ayrica evet ezel.. her zaman. burcumun yazdigina göre cok merhametli bi insanmisim, o zaman yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yok öyle bişey masumlaştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hayır 3 yüzlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben yay burcuyum, cupido gibiyim mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 perdelerimi kaldırdımmıydı kedi gibi bi insanım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fede said: hayır 3 yüzlüyüm hayır çok karakterlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fede said: perdelerimi kaldırdımmıydı kedi gibi bi insanım ama BÖHÖHÖHÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 harbi ikizler tarafından yönetiliyo paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar