Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çakal biliyodum kendimi, millet kurt vallahi.


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

aboov. ota boka epic achi istiyolardı da, bende badge ile item alıp giydiydim, sonra geri verdiydim. öyle açtıydım. giriyodum ne güzel. daa yini birisine invite pls diyip epic achiyi yolladıydım da, "dur geliyom, incelicem. emin olmak istiyorum." diyince alt+f4'ü çektim direkt. lan elim ayağım dolaştı ha. etrafım sarılmış, camdan içeri gaz bombası atılmış gibi hissediyorum şu an. bacaklarım titredi yeminlen. nasıl da koşuyordu çakal. inspect etçekmiş. la bi yürü git. görsen 187 lvl itemı donuna zıçarsın. o derece. yaa.

ayrıca başlıktaki kafiyeden ötürü bi albeniyi hakettim bence. haketmedin de. HAKETMEDİN DE !!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu bi sesleniş. bu bi dava. artık oyuncuların meziyetlerine güvenilsin. achi istenmesin. tamam yani tecrübesiz olabiliriz de, söyleseniz, anlatsanız yani? amele değiliz ya sonuçta. onyxia'ya girdiydim de bala göte. söyledilerdi, soldan gelenleri tankla deyu. el ele, kol kola güle oynaya kestiydik. zindan değil, kırlarda savaştıydık sanki onyxia ile. çantayı hacıladıydım amma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben icc nin geldigi ilk hafta pazar günü icc 25 puglar için min icc10 achiev isteyenlere bitmiştim. Gerçi 5 te 3 tutan bir yöntem de var bu achiev isteyenlere. Eğer gültünüz az buz iyiyse, achiev isteyenlere check my guild diyince şak diye inv geliyor. Gerçi 5 te 3 tutmuştu ama yiyor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

ee ya simdi girince oyuna tak diye adamin burnunun dibinde cikarsan adam da sen farkedene kadar incelerse seni?
itemlari gorup basarsa /spit i? haaa?

işte o yüzden hala girmedim. kantır falan oynuyorum. sabah 4e 5e karşı girip çarı the barrens'a bırakırım. alt kascaktım bahane oldu. iyice bi unutsunda. ehehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

Marty said:

ee ya simdi girince oyuna tak diye adamin burnunun dibinde cikarsan adam da sen farkedene kadar incelerse seni?
itemlari gorup basarsa /spit i? haaa?

işte o yüzden hala girmedim. kantır falan oynuyorum. sabah 4e 5e karşı girip çarı the barrens'a bırakırım. alt kascaktım bahane oldu. iyice bi unutsunda. ehehe.


oha adam ciddi auheuaheueheuheuae
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CV'sini de sabahtan mail olarak yollasın.

Abartmayın abi, hadi yeni raidlere gear check & achi check yapılıyor da bir de adamları tutup dummy'e götürmek nedir ya lol.

Casual tipler, beğenmedikleri "no-lifer" diye betimledikleri hardcore guildlerden daha seçici olmuş cidden.

Pug'a başvuru mu yapıyoruz, guild application mı belli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen raid buffları + idol ve flaskla yaklaşık 3.5k sp'si olan icc10 ve 25'ten 4-5 itemi olan, midnight sun'lı druidimle voa'ya girdim. Lock'un teki ffs you are wearing pvp items noob dedi. PvP item dediği de totc25'te daha iyisini bulamadığım ve clothlara pugda needleyemediğim için değiştiremediğim relentless bracer. İşin acı yanı kendisi toc5 normal ve hc. itemleriyle geziyordu.

Oyun falan ama o an public ortamda oynuyor olsaydım ve adam da yanımda falan oynuyor olsaydı kazayla, yere yatırıp ağzını burnunu kırar, sonra; "where are your shiny epics now" derdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu garipsenen seylerin hicbirini garipsemedim su dummy olayi disinda aynisini kendim de yapiyorum.. Eger cok fazla pug yapmak zorundaysanız ve icerde 10 kez wipelayıp adam replace etmekle zamanınız yoksa picky olmak zorundasınız..

Gear check olayini ben de surekli yapiyorum.. hala toc25 yapsam yine gear check yaparim abartisiz.. cunku milleti boostluyolar bu instancelarda..ya da biri aciyip aliyo achisini veriyo sora hoop heryere achi linkliyo.. Ben icc10 toplarken ya full icc10 ya da full togc10 clear istiyorum min.. gear checki anca bunlari kesmis biri gecer diyerek..

Kısaca eger kendiniz puglamiyosanız.. sadece invite alip raid in baslamasini bekliyorsanız onu toplayan adamın derdini bilemezsiniz.. Tabi hc yapmak icin epic linklemeni isteyen adamin salak oldugu gercegini degistirmiyor bu.. bi de hala epic achisi soran olması da sacma ulan 3.0 da almistik biz o achiyi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Stormscale ve Sylvanasta Tocg10-Toc 25-10,Onx 25-10,Voa 25-10,icc 10 kuruyorum KENDİM.Ve çoğu kurduğum puglada çatır çatır kesiyoruz yani.Mesela icc geldiği hafta Stormscale'de 10 man icc kurduk gece 2.30 da ve kestik.

Başkalarının achiv'ini linkleyen,inspectlenmemek için ogrimarın tepelerine çıkan çok adam gördüm.Herşeyin achivement olduğu şu oyunda normal bazı hareketler.Bu tamamen Blizzard'ın hatası.

Bir örnek veriyim;Mage'e ara verip druid kastım.Bir kaç epic alıp voa 25 e girdim arkadaşımla.Gelen geçen dalga geçti raidte,itemlara bak muahah vs vs..Ego tatmini.O dalga geçen tipler Koralon'da Emalon'da faillayıp geberirken ben kafam rahat bir şekilde dpsimi yaptım.Tanıdıklar olmasa veya raidleri kendim kurmasam Stormscale'de iğne alamazdım hiçbiryerden.Hiçbir raide almadıkları için achivment'ta alamazdım.

E şimdi soruyorum yeni char kasan adam ne yapsın ölsünmü? Achivement havadan gelen birşey değil.İnsanlar bunu unutuyorlar.Raide girmeden nasıl achivment alacaksın?

Ben her hafta pugları kurarken,insanların achivmentlarına,eğer achivleri yoksa yanlarına gidip gearlarına bakıyorum.Achivment'ı olmayan adama boss taktiğini soruyorum vs halloluyor iş.Dummy'e çağırmak falan tam bir saçmalık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu raid kurma item olayını bi biz bu kadar takıyoruz heralde.

yeni 80 olan adam icc e falan girmesinde.böyle korkarak oynamak rezil olacağını düşünmek oyundan soğutur.kendimden biliyorum bu rezil olacak mıyım duygusunun itemla alakası olmuyor bir süre sonra.oyundaki en iyi item ı alsan bile hala tedirgin oluyorsun.

taktikleri biliyorsan 1-2 hafta badge kasıp 4-5 parça item toplamışsan millet achiev istese bile şansını deniyeceksin.1 denedin 2 denedin 10 denedin bir şekilde giriyorsun girdiğin gibide istediğini alıyorsun.yeteri kadar sabrın varsa o eski kötü günleri unutuyorsun.

millet achiev işini çok abarttıysa yapılacak herşeyi yapmış olmana rağmen hiç bir şekilde raidlere katılamıyorsanda bırak oyunu.para verip oynadığın oyunda bu kadar sinir stres yapmana gerek yok.icc i görmeden bırakmam diyordum bıraktım çok merak ediyorum icc i ama bir daha üste para verseler oynamam.izlerim icc videolarını oynamış kadar olurum.pug bulacamda achiev i alıcam bu arada HEAL FFS bağırışlarını dinleyecem achiev li pro oyuncular durmaması gereken yerde dururken suçlu ben mişim gibi bağıracaklar ne oldu icc i gördüm bütün boss archiev lerini aldım.kimse kusura bakmasın yapıcak daha önemli işlerim var :) oyunu oynamak isteyen cevap verebilmeyi de öğrenmeli cevap vermezsen herkes pro oluyor.herkese iyi tamam vs dersen yukarda yazıldığı gibi 1 parça pvp itemın var diye senden daha kötü itemlı adamlardan ayarı yersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...