Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Efendim evde hiç biri yoktu önceden.. Allah kullandırtmasın hiç birini ama yangın söndürücü ve duman dedektörünü öneriyorum kesinlikle! Dün tam olarak paranoyalarımıda tamamlayarak,Duman dedektörüde almış oldum eve. Bir Yangın söndürücü;15-20 milyon arasında Bir duman dedektörü:20-30 milyon arasında değişiyor.. Doğal gaz gelincede;gaz dedektörü alacağım belki.. Şu an; +Yangın Söndürücü +Duman Dedektörü +Kapı Alarmı[Minik ciyak ciyak ötenlerden] +Çelik kasa[ehe günlüğü ve hatıra defterini koyuyorum içine ehe] sonunda mevcut evde...Güvenlik nede olsa herşeyin en başında gelmek zorunda. Sizin de düşüncelerinizi alayım,Kim bulunduruyor evinde,kim bulundurmuyor?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 allah kullandırtmasın inşallah o yangın şeylerini yani yangın çıkmasın demek istiyom :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehe hic birini bulundurmamda sen direk celik kasa da yatsana hic bi$i olmas o zmn hemde guvende olursun :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ileride önemli olursam dikakt ededcegımde heralde kıralık katıl falan veya neblım ajanlar yoktur pesımde[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Benim ark.ın evine bikaçkere hırsız girdi o yüzden camlara bile ufak alarmlardan taktılar. Şimdik pompalı babasının başucunda yatıyolar öyle hehe alarm öterse kullanılabilitesi var. Bi gece yattım paranoyak oldm sokaktan araba geçiyo benim gözler pat diye açılıyo flm =) Evinizde böyle şeyler varsa bile pek sölemeyin gelen misafirlere ciddi tedirgin olunuyo =) Birde mumi bundan sonra adreslerimizi isticekmisin merak ediyom ewlerimi soycan sen bakiym tek tek ha? Güvenlik önlemlerimizi soruşturuyon ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yangın çıkarsa camdan atlarım(7.kat) kasam yok,alarmım yok,hırsız girerse yatağımın yanında odun vardır. evet gerçekten var.isteyene göstririrm.üzerinde adım yazıyor.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Apartmanın yangın alarmı var ama ev içerisinde yok. Gas kullanmıyoruz elektirkli fırın, Site güvenliği ve bilimum şahsi güvenlik vs vs hatta bir kaç ay Tayyib bizim sitedeydi de baya güvenli olmuştuk :) Şahşi güvenliğim ise başucumdaki 1 katana ve baseball sopası ile sağlanacak. Tabiki allah korusun, hiçbirine muhtaç etmesin. Eşim izin verse silah alacağım ama kasada duracak silahın ne yararı olur o da ayrı tabi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yay ve ok bulunduruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 İzin çıksa silah sorun değil biliyorsunuz derin bağlantılarımı :) Kimyasal silah bilem bulurum gerektiğinde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 çok dikkat ediyorum..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: BonePART, 12 Temmuz 2004 11:45 tarihinde demiş ki: evde tabancada war ama suphel,iyim yane babam alalı hmm 6 7 sene oluyo ne temizlendi ne ates edildi pas tucak sıkıver birinin kafasına açılır kendine gelir hemencecik o silah =P[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 valla ev güvenliğine o kadar dikkat etmiyorum açıkçası[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 iyi soyacak ev bulduk sonunda[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 baseball sopası etkili etkili 2 tane var bende eheh[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ehe hırsız güvenlik hedeleri harici yangın söndürücüden bahseden bile olmamış gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vall bizim bahçeli ev, cam bahçe kapısı fln öle açık valla isteyen girer aslında...güvenlik önlemi olarak da baseball kütüğümden başkasına güvenmem ne o öle alarmmış fln yakışır mı allaaşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 baseball sopam var başucumda.pencerelerde alarmlar var işte çelik kapı böle jan janlı bi kilit sistemi var bide.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ev içinde yok ama kapının hemen önünde bi adet yangın söndürücü var.. onun dışında evi yakmamaya dikkat ediyorum :P hırsıza karşı da eşşek kadar bi kapı var ama yani açık unutup yatmışlığım yok değildir kocaman kapıyı.. sabah evin içinde bulamadığım tek şey kediydi allahtan.. o da alt kattan çıktı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ehe kale kapı var kale kilidi var evde dedemden aldığım bi sabre var (güvenlik için değil hobi için) bi de işte Ayk var. (tabii bu da güvenlik için değil..) başka bişi yok... pek güvenlik önlemi değil herhalde.. o zaman ne yapalım, güvenlik önlemi alıcaz.. her odaya bi webcam, bi duman dedektörü, bir de otomatik yangın söndürücüsü (hani filmlerde tavanda musluk gibi şeyler olur) bir de normal yangın söndürücüleriinden (hani köpüklü felan) koycam. sonra 3-4 tane pitbull alalım, 2sini apartmana koyarız. pencereleri kurşun geçirmez yapalım, kırıldığında alarm çalacak bir düzenek de koyarız. webcam sürekli hırsızlara karşı odaları tarar, pcye kaydeder. hatta bi web sitesi açayım, sürekli olarak bu webcameralar, polislere bilgi verir, hırsız gelince haberleri olur.. sonracıma ne kaldı, ha, kapının arka tarafına ekstra bi kilit taktıralım, kale kapısındaki hedeler gibi.. pencerelerin önüne de demir çubuklardan takalım.. .... ehehe boşver mumi ya olacak birşey olcaksa, olsun varsın... bu kadar paranoyak olmaya gerek yok...[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bizim evden dışarı çıkarken tahta bi kapı var güvenlidir herhal bide delikler var oraya cam takılmış bişi olmuo bize[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evin etrafında 10 doberman sürekli dönüo , ayrıca evin etrafı tesla coinlerle dolu , evin 50 m çevresine izinsiz giren birini hemen tespit etip ısı güdümlü railgunları tetikleyen bir koruma sistemimiz var .. Olurda herhangi biri eve girerse içerde bench press de 400 basan , macaristanda ve arnavutlukla eğtim görmüş keskin nişancılar çatıda duruyorlar .. Biz yatınca yatak odalarımızn başında da kendo ustları beklio .. Ayrıca gene herhangi bir hava saldırısı için ev ve 100 m'lik alan görünmez dijital bi kalkanla korunuyor.. babamla annem kendo ustaları benimde yastığım altında minigun var .. Evin hemen yanı itfayiye , diğer yani FBİ karargahı ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sakaryadaki ogrenci evinde dikkat ettigimiz tek husus evin pis olması biz bile girmeye üşenirken hırsız ne giricek adam korkup kaçar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: narin, 14 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Evin etrafında 10 doberman sürekli dönüo , ayrıca evin etrafı tesla coinlerle dolu , evin 50 m çevresine izinsiz giren birini hemen tespit etip ısı güdümlü railgunları tetikleyen bir koruma sistemimiz var .. Olurda herhangi biri eve girerse içerde bench press de 400 basan , macaristanda ve arnavutlukla eğtim görmüş keskin nişancılar çatıda duruyorlar .. Biz yatınca yatak odalarımızn başında da kendo ustları beklio .. Ayrıca gene herhangi bir hava saldırısı için ev ve 100 m'lik alan görünmez dijital bi kalkanla korunuyor.. babamla annem kendo ustaları benimde yastığım altında minigun var .. Evin hemen yanı itfayiye , diğer yani FBİ karargahı .. vah yazıık bu da gitti[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 oğlum var, ben kasmıyorum o dikkat ediyor güvenliğe ehe oğlanın kaçıp dışarıda terör yaratmasından orkmasam kapıyı bile kitlemeyebilirim yani, o derece =P [signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... [Bu mesaj Nefr tarafından 14 Temmuz 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: narin, 14 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: ayrıca evin etrafı tesla coinlerle dolu , tesla coil değil miydi o :D diğer yazdıklarına gelirsem: :D:D:D[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar