Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi blogda frpyi kötüleyen eleman - go go go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi zamnda demistim su ulkede reklamdan para azancaksan en kolay yolu
ataturke kufredip sonra 3 5 siteye link atma
bi gecede 150 dolar kaldirirsin adwordsden felan
ayni hesap elimdeki hiyar diyene aha tuz dye kosuyosunuz ya
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi zamnda demistim su ulkede reklamdan para azancaksan en kolay yolu
ataturke kufredip sonra 3 5 siteye link atma
bi gecede 150 dolar kaldirirsin adwordsden felan

Orhan Pamuk zihniyeti işte(:P)
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Aynen. Reklamını yapmak için tutunamadığı foruma bok atan bir tiptir muhtemelen. Niye bu kadar kasıyorsunuz ki?
Mesaj tarihi:
said:
Şimdi alan yöneticisi olan adamlardan falan zamanında tehdit bile aldım. Hatta dönemin bi yöneticisinden “evini bulur belanı sikerim” tadında msnden yazı bile aldım

captain subtext:

"ben dünyanın en önemli insanıyım"
Mesaj tarihi:

olaylar arası benzerliğe dikkat

Radikal Gazetesi Yazarı M.Serdar Kuzuloğlu kendisinin hakkımda masabaşı sallama haber yapmasını ve yalancı Gazeteci olduğunu kendisine Belgeleri ile kanıtlamamın ardından bir sefer daha haber yapmasından sonra bir daha sesi soluğu çıkmadı.Kendisi beni canlı yayına çıkaracaktı ama yemedi, niye?Çünkü Masabaşı Haberci olduğunu kanıtlamam dan korkuyor da ondan… Ben yazılarımı yazarken sallamıyorum ve sıva yapmak için Mimar olmaya da gerek yok. Ayrıca sitelerimde Belgeler bölümüne bakarsanız benim sallamadığımı ve hakkımda masabaşı sallayan Gazetecilerin salladığını görürsünüz…

Masabaşı habercimiz Serdar bey kendi masabaşı sallamasını “zehir zemberek”olarak görmeyerek benim ağzının payını vermem sonrası çok bozulmuştur.Beni masabaşı sallayıp haber yapan benim hiçbir şeyden allamadığımı haber yapan ama beni hiç hayatında tanımamış benimle konuşmamış ama buna rağmen benim kulaktan dolma bilgilerle yazı yazdığımı haber yapan ulusal olsun Yerel olsun Gazetecilere elbette bir çift lafım olur.Olacaktır da.

bilmeyenler icin bkz.jet ali

jetali

Mesaj tarihi:
blogundan
said:
@Todesengel: Yok be yavrum takip ettiğim sizi, bana SS’i erdo gönderdi. Aranızda casusum var ahah.

@mokoko: Ölene kadar mokoko mu yapıyorlar sana sana? Sen istediğinle dalga geçersen ben de istediğimle dalga geçerim yavşaam, ister WoWcu olur ister FRPci Loserlar.

@Sparkcaster: Sen ergenlik çağında self servis yaparken ben o zamanlar hâlâ yazı yazıyordum.

@Kaede: He valla, hain.

@Kenjuro: İçinde “epic character” diye bir terim olan oyunu ciddiye bile almam lan, ki hiç oynamadım zaten. İşim çok.

@xcorpion: Yavrum sütünü iç de yorum yap, üye değilim o skindirik foruma. Bebe.

@Tenekeadam: Nicke gel.

@vaniLLe: Homuna bile korum yirüm.

@SeaGle: Ye ye, afiyet olsun.

@xcorpion2: Bük de sok.

@SeaGle2: Heil atsız!

@Dynun: Düz adamım , düzerim.

@xwhiplashx: Ayıp olur.

@Böjeek: Anana selamlar.

@Gkgokhan: Ne sandın, taktik bunlar.

@moriQ: Amaç o zaten.

@-Dark_Angel-: O ayrı bi konu zaten, o listeyi ben yapmadım, senden kat kat iyi gamerlar yaptı.

@Ginalier: Gazozuna ilaç katarım.

@BulletRide: Yok lan, yaş ortalaması ufak, uymuyor bana.

@BulletRide: Öyle ezik yerlerde işim yok oglem, giderim kral lokantalara, param bol.

bişey sorucam naptınız buna sağlam ağlamış
Mesaj tarihi:
ARKADAŞLAR HALEN IDRAK EDEMEDIYSENIZ BU ŞAHIS TROL YAHUT FECI BUTTHURT MUZDARIBI
YETER ARTIK UPLAMAYIN, TROLLE TROL OLMAYIN.

son up olsun bu, teşekkürler.

-cpt obvious
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

o değil de halen şöyle düşünen insanlar olması, garip hakkatten. şimdi kalkıp kuzuoğlunun evine gidiorum.
history'de wikipedia, sozluk vs. gibi şeyler varsa hemen ağzını kırıyorum.
Mesaj tarihi:
b1vRiP said:

"nutella yerim" said:

o değil de halen şöyle düşünen insanlar olması, garip hakkatten. şimdi kalkıp kuzuoğlunun evine gidiorum.
history'de wikipedia, sozluk vs. gibi şeyler varsa hemen ağzını kırıyorum.

ahahahahhaha . radikal kadar dandik bir gazete görmedim zaten . taraf okurum onu okumam o derece gıcığım
  • Yeni Oluştur...