BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi zamnda demistim su ulkede reklamdan para azancaksan en kolay yolu ataturke kufredip sonra 3 5 siteye link atma bi gecede 150 dolar kaldirirsin adwordsden felan ayni hesap elimdeki hiyar diyene aha tuz dye kosuyosunuz ya
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 BonePART said: abi zamnda demistim su ulkede reklamdan para azancaksan en kolay yolu ataturke kufredip sonra 3 5 siteye link atma bi gecede 150 dolar kaldirirsin adwordsden felan ayni hesap elimdeki hiyar diyene aha tuz dye kosuyosunuz ya Orhan Pamuk zihniyeti işte(:P)
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 BonePART said: ayni hesap elimdeki hiyar diyene aha tuz dye kosuyosunuz ya Aynen. Reklamını yapmak için tutunamadığı foruma bok atan bir tiptir muhtemelen. Niye bu kadar kasıyorsunuz ki?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: Şimdi alan yöneticisi olan adamlardan falan zamanında tehdit bile aldım. Hatta dönemin bi yöneticisinden “evini bulur belanı sikerim” tadında msnden yazı bile aldım captain subtext: "ben dünyanın en önemli insanıyım"
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 olaylar arası benzerliğe dikkatRadikal Gazetesi Yazarı M.Serdar Kuzuloğlu kendisinin hakkımda masabaşı sallama haber yapmasını ve yalancı Gazeteci olduğunu kendisine Belgeleri ile kanıtlamamın ardından bir sefer daha haber yapmasından sonra bir daha sesi soluğu çıkmadı.Kendisi beni canlı yayına çıkaracaktı ama yemedi, niye?Çünkü Masabaşı Haberci olduğunu kanıtlamam dan korkuyor da ondan… Ben yazılarımı yazarken sallamıyorum ve sıva yapmak için Mimar olmaya da gerek yok. Ayrıca sitelerimde Belgeler bölümüne bakarsanız benim sallamadığımı ve hakkımda masabaşı sallayan Gazetecilerin salladığını görürsünüz…Masabaşı habercimiz Serdar bey kendi masabaşı sallamasını “zehir zemberek”olarak görmeyerek benim ağzının payını vermem sonrası çok bozulmuştur.Beni masabaşı sallayıp haber yapan benim hiçbir şeyden allamadığımı haber yapan ama beni hiç hayatında tanımamış benimle konuşmamış ama buna rağmen benim kulaktan dolma bilgilerle yazı yazdığımı haber yapan ulusal olsun Yerel olsun Gazetecilere elbette bir çift lafım olur.Olacaktır da. bilmeyenler icin bkz.jet alijetali
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 blogundan said: @Todesengel: Yok be yavrum takip ettiğim sizi, bana SS’i erdo gönderdi. Aranızda casusum var ahah. @mokoko: Ölene kadar mokoko mu yapıyorlar sana sana? Sen istediğinle dalga geçersen ben de istediğimle dalga geçerim yavşaam, ister WoWcu olur ister FRPci Loserlar. @Sparkcaster: Sen ergenlik çağında self servis yaparken ben o zamanlar hâlâ yazı yazıyordum. @Kaede: He valla, hain. @Kenjuro: İçinde “epic character” diye bir terim olan oyunu ciddiye bile almam lan, ki hiç oynamadım zaten. İşim çok. @xcorpion: Yavrum sütünü iç de yorum yap, üye değilim o skindirik foruma. Bebe. @Tenekeadam: Nicke gel. @vaniLLe: Homuna bile korum yirüm. @SeaGle: Ye ye, afiyet olsun. @xcorpion2: Bük de sok. @SeaGle2: Heil atsız! @Dynun: Düz adamım , düzerim. @xwhiplashx: Ayıp olur. @Böjeek: Anana selamlar. @Gkgokhan: Ne sandın, taktik bunlar. @moriQ: Amaç o zaten. @-Dark_Angel-: O ayrı bi konu zaten, o listeyi ben yapmadım, senden kat kat iyi gamerlar yaptı. @Ginalier: Gazozuna ilaç katarım. @BulletRide: Yok lan, yaş ortalaması ufak, uymuyor bana. @BulletRide: Öyle ezik yerlerde işim yok oglem, giderim kral lokantalara, param bol. bişey sorucam naptınız buna sağlam ağlamış
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ya gardaş gel şu patiye "frpyikötüliyenadam" diye bi nick al bi topic aç da tartışak senle gardaaaş
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 SIZI TAKIP ETMIYORUM AMA HEPINIZE TEKER TEKER CEVAP YAZIYORUM YAAA ahshdasd
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ARKADAŞLAR HALEN IDRAK EDEMEDIYSENIZ BU ŞAHIS TROL YAHUT FECI BUTTHURT MUZDARIBI YETER ARTIK UPLAMAYIN, TROLLE TROL OLMAYIN. son up olsun bu, teşekkürler. -cpt obvious
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "nutella yerim" said: o değil de halen şöyle düşünen insanlar olması, garip hakkatten. şimdi kalkıp kuzuoğlunun evine gidiorum. history'de wikipedia, sozluk vs. gibi şeyler varsa hemen ağzını kırıyorum.
Economics Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 b1vRiP said: "nutella yerim" said: o değil de halen şöyle düşünen insanlar olması, garip hakkatten. şimdi kalkıp kuzuoğlunun evine gidiorum. history'de wikipedia, sozluk vs. gibi şeyler varsa hemen ağzını kırıyorum. ahahahahhaha . radikal kadar dandik bir gazete görmedim zaten . taraf okurum onu okumam o derece gıcığım
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çok kasmışsınız be megaloman olucam diye
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 http://asabigus.wordpress.com/2009/12/18/paticik-hakkaten-agliyolar-lan-ahaha/ AHAHAHAHA HERIF HEPIMIZE KISISEL OLARAK SAYDIRMIS BEYLER. en agir lafi ben yemisim :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 nie uplamiyim? bi sorun mu var bilae.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: nie uplamiyim? bi sorun mu var bilae. hit alıyo seviniyo sonra bi bok sanıyo kendini.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dfsh bi garibani sevindirip, sevap isleriz fena mi. dogru diyosun da, linke tesadüfen denk gelince dayanamadim.
Öne çıkan mesajlar