Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi blogda frpyi kötüleyen eleman - go go go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi lise terk ya da öss'de baraj aşamamış; bilgisayarla uğraşan,babasının verdiği tüm parayı donanıma yatıran, geri kalan vakitlerinde torrent abanıp birkaç klişe Anime izleyen adamlar işte.En azından sokaklarda sürtmüyorlar, trollük yapıyorlar.

Uğraşmayın, hit aldırdık gelen parayla Burger'a falan giderler.
Mesaj tarihi:
adam gerçekten failmiş o ayrı (çok derinliksiz ve kör bir gözlemini, hem de hadsizce paylaştığı için).

ama iş hakaret boyutuna geldiğinde sizin başınız göze ermiyor, yaklaşmıyor bile. o da yerin dibine olduğundan bir santim daha fazla girmiyor. önce bunu anlamanız lazım. çünkü reputasyon dediğiniz şey teraziye tıklayıp +rep vermekten ibaret değildir gerçekte. yazık oluyor bu foruma diyorum senelerdir, dinletemiyorum.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

1k hit ile ne kadar kazanabilirler ki?Bilmediğimden soruyuroum.

abi ne kadar kazanabilir ki o parayı kazansan nolur :D biz yollayalım hatta fistan 2 katını verir adam ZENGIN BEYLER
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Abi lise terk ya da öss'de baraj aşamamış; bilgisayarla uğraşan,babasının verdiği tüm parayı donanıma yatıran, geri kalan vakitlerinde torrent abanıp birkaç klişe Anime izleyen adamlar işte.En azından sokaklarda sürtmüyorlar, trollük yapıyorlar.

Uğraşmayın, hit aldırdık gelen parayla Burger'a falan giderler.

ahah güzel tespit (tu)
Mesaj tarihi:
Adamın hayatında elde ettiği en büyük başarı patiye sallayarak 1k hit almak abi, baksanıza çok sevindirik olmuş . Bırak eğlensin lan yazık. Vurmuyorum ben yumruğu acıdım :(:(:(
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/G%C3%BCzelim/K%C3%9C%C3%87%C3%9CK%20YILDIZLAR%20NEREDE/04.jpg
Mesaj tarihi:
oha yoruma bak

"forumdaki bir adamın yorumu" said:

Hocam bak,

Yıllardır paticiğe girerim. Defalarca da banlandım, kimse de sevmez neredeyse. Hatta en son Ip ban falan attılar parmağım bile değmesin diye.

AMA

ben bile bu kadar ağlamadım arkadaş be. Ne ağlamış, ne hırs yapmışsın. Bi forum için bunca heyecan, bunca emek, bunca ter ve gözyaşı değer mi? Hayır buna kasacağına bi maket uçak falan yapsan, veya ne bileyim karikatür falan çizsen; ciddi daha hayırlı olacak. nukem_verite vardır patide, eski üyelerdendir; bana güzel bişey demişti bir yıl önce falan: “internet tartışması, boşa harcayabileceğin vakti boş bir işten daha boş bir işe harcamaktır”. Bunu gecen yatmadan önce bi düşün.

FRP hakkında yazdığın yazıya az bile demişler, bunun üzerine “lan ben ne yaptım” diye düşüneceğine, kişi ve zümreleri kendi keyfine uymadığı için aşağıladığının farkına varacağına, tam bir gerizekalı olduğunu kanıtlamışsın. İlk konuda da kahkaha attım, ama bunda inan gülmekten karnıma ağrı girdi.

Her ne kadar yorumu onaylayacağını sanmasam da (veya sileceğini bilsem de), bunu buraya koyuyorum. Bir düşün. [tehdit] akşam akşam işi gücü olan adamlarız, siteyi bruteforcela çökerttirme bize [/tehdit
]

oha huahaahah

edit:yorumlarda kavga çıkmıs
Mesaj tarihi:
tek tek uğraşmış adam lan
olsun en azından biraz paticik okumuş, kişisel gelişimine yardımcı olur sdfg

ha bu arada yavrum takip ediyorsan falan söyleyeyim, öyle klavye üzerinden yazdığın şeylerden alınmıyoruz pek biz, sen kendini tatmin etsen de ben şu anda yemek yerken eğleniyorum, biraz işimize yaramıyor değilsin hani

zaten garbıç biraz renksizdi bu aralar, iyi malzeme oldun ahah
  • Yeni Oluştur...