BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Abi lise terk ya da öss'de baraj aşamamış; bilgisayarla uğraşan,babasının verdiği tüm parayı donanıma yatıran, geri kalan vakitlerinde torrent abanıp birkaç klişe Anime izleyen adamlar işte.En azından sokaklarda sürtmüyorlar, trollük yapıyorlar. Uğraşmayın, hit aldırdık gelen parayla Burger'a falan giderler.
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Adam akıllı salıyor böceği alıyor hit'i.
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 adam gerçekten failmiş o ayrı (çok derinliksiz ve kör bir gözlemini, hem de hadsizce paylaştığı için). ama iş hakaret boyutuna geldiğinde sizin başınız göze ermiyor, yaklaşmıyor bile. o da yerin dibine olduğundan bir santim daha fazla girmiyor. önce bunu anlamanız lazım. çünkü reputasyon dediğiniz şey teraziye tıklayıp +rep vermekten ibaret değildir gerçekte. yazık oluyor bu foruma diyorum senelerdir, dinletemiyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 1k hit ile ne kadar kazanabilirler ki?Bilmediğimden soruyuroum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evli barklı diyolar bu beyfendi için BAK NASIL KİBARIM BEYFENDİ DİYORUM ABOOOV
Fly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 animesel esintiler yaşatan bir blogu ciddiye aldığınız için kınıyorum.
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 adamınbiri said: evli barklı diyolar bu beyfendi için BAK NASIL KİBARIM BEYFENDİ DİYORUM ABOOOV awww gözlerim yaşardı
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 adamlı o kadar nicki varki karıştırmıştır. adamınbiri tenekeadam çokakıllıadam
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 en iyisi benim nick'im ama bunu kabul edin ünlü oldum zaten
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Tenekeadam said: 1k hit ile ne kadar kazanabilirler ki?Bilmediğimden soruyuroum. abi ne kadar kazanabilir ki o parayı kazansan nolur :D biz yollayalım hatta fistan 2 katını verir adam ZENGIN BEYLER
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 BulletRide said: Abi lise terk ya da öss'de baraj aşamamış; bilgisayarla uğraşan,babasının verdiği tüm parayı donanıma yatıran, geri kalan vakitlerinde torrent abanıp birkaç klişe Anime izleyen adamlar işte.En azından sokaklarda sürtmüyorlar, trollük yapıyorlar. Uğraşmayın, hit aldırdık gelen parayla Burger'a falan giderler. ahah güzel tespit (tu)
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 http://asabigus.wordpress.com/2009/12/18/paticik-hakkaten-agliyolar-lan-ahaha/
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Adamın hayatında elde ettiği en büyük başarı patiye sallayarak 1k hit almak abi, baksanıza çok sevindirik olmuş . Bırak eğlensin lan yazık. Vurmuyorum ben yumruğu acıdım :(:(:( http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/G%C3%BCzelim/K%C3%9C%C3%87%C3%9CK%20YILDIZLAR%20NEREDE/04.jpg
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 olm adam 1k hit için seviniyor. 1k hit. 1k 1k 1k abi 1000gp pls.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi bu ne ya said: Ayrıyetten yazımı küfürleyen -yayınlamadım tabii ki- .... sesleniyorum, “yo mama is so fatass she gave birth 2 u by shittin’ u momafukka.”) of ki ne of.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oha yoruma bak "forumdaki bir adamın yorumu" said: Hocam bak, Yıllardır paticiğe girerim. Defalarca da banlandım, kimse de sevmez neredeyse. Hatta en son Ip ban falan attılar parmağım bile değmesin diye. AMA ben bile bu kadar ağlamadım arkadaş be. Ne ağlamış, ne hırs yapmışsın. Bi forum için bunca heyecan, bunca emek, bunca ter ve gözyaşı değer mi? Hayır buna kasacağına bi maket uçak falan yapsan, veya ne bileyim karikatür falan çizsen; ciddi daha hayırlı olacak. nukem_verite vardır patide, eski üyelerdendir; bana güzel bişey demişti bir yıl önce falan: “internet tartışması, boşa harcayabileceğin vakti boş bir işten daha boş bir işe harcamaktır”. Bunu gecen yatmadan önce bi düşün. FRP hakkında yazdığın yazıya az bile demişler, bunun üzerine “lan ben ne yaptım” diye düşüneceğine, kişi ve zümreleri kendi keyfine uymadığı için aşağıladığının farkına varacağına, tam bir gerizekalı olduğunu kanıtlamışsın. İlk konuda da kahkaha attım, ama bunda inan gülmekten karnıma ağrı girdi. Her ne kadar yorumu onaylayacağını sanmasam da (veya sileceğini bilsem de), bunu buraya koyuyorum. Bir düşün. [tehdit] akşam akşam işi gücü olan adamlarız, siteyi bruteforcela çökerttirme bize [/tehdit ] oha huahaahah edit:yorumlarda kavga çıkmıs
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tek tek uğraşmış adam lan olsun en azından biraz paticik okumuş, kişisel gelişimine yardımcı olur sdfg ha bu arada yavrum takip ediyorsan falan söyleyeyim, öyle klavye üzerinden yazdığın şeylerden alınmıyoruz pek biz, sen kendini tatmin etsen de ben şu anda yemek yerken eğleniyorum, biraz işimize yaramıyor değilsin hani zaten garbıç biraz renksizdi bu aralar, iyi malzeme oldun ahah
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 said: [tehdit] akşam akşam işi gücü olan adamlarız, siteyi bruteforcela çökerttirme bize [/tehdit] hade len.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 çok korkuyorum beni evlat edinirmisiniz :(
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 pzero olsa baba olmakla ilgili bi espri yapardı ama uğraşamam snn için
Öne çıkan mesajlar