varlok Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 daha önce açıldı mı bu topik bilmiyorum ama olay buymuş. www.facebook.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bayağı uğraşmışlar harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 güzelmiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sayfalarca tartışıp bir karara varmıştık. Kızın gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eleman tam malmış.. kızın gideri var görüşüne katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hangi eleman hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi.. there is no eleman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ayşe Kandemir İNTİKAM SOGUK YENEN BİR YEMEKTİR aferim kızım arkandayım sat şerefzizin mallarını Tue at 9:25pm · Report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Tenekeadam said: Sayfalarca tartışıp bir karara varmıştık. Kızın gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ben sadece Ayşe Kandemir anlamadı sanmıştım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Cons said: Ayşe Kandemir İNTİKAM SOGUK YENEN BİR YEMEKTİR aferim kızım arkandayım sat şerefzizin mallarını Tue at 9:25pm · Report HALA MI LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 maalesef hala hatta hâlâ hatta mââlesef hâlâ hâttâ mââlesef hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya birisi koymustu videosunu bunu yillar evvel zaten ebay yapmis, bu koca kafali gittigidiyor ekibide kendi yapmis gibi havalarda bide, lan adamlar 2 gunde video cekiolar bunlar 6 ay ugrasmilar. lan 6 ayda uzun metrajli 3 film yapilir. bi ikincisi bizim medyada malmis cidden, hemen baliklama atmamis, bunun disinda ha sen sanki inanmadinmi dicek olanlar o acilan konudaki cevaplarima bakabilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 erkekler uzatmali sevgililerini sonunda neden sevgilinin en yakin arkadasiyla aldatir, merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çünkü arkadaşları daha güzel ve daha seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi asıl su kızın kaşar arkadası begümün fotograflarını görmek lazım ): oglan bunu bırakıp ona kaymıs gönlü demek var bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 asdufhasdf ayşe kandemirin profiline tıkladım 62 arkadası varmıs ilk arkadası bu idi gelen rastgele listede http://www.facebook.com/video/video.php?v=102743023085742&ref=nf#/profile.php?id=100000289305008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 oha kendimi kullanılmış hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 coquette said: erkekler uzatmali sevgililerini sonunda neden sevgilinin en yakin arkadasiyla aldatir, merak ediyorum komsunun tavugu komsuya kaz gorunur bu muydu o sozun orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sevgilisinin yakın arkadası oldugundan o da yakınlaşmak istemiştir belki, belki sevgili yanlıs anlıyor. ne demiş ünlü şair ajdar: grup olalım grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya bu çok eski bi şey değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya ister istemez böyle konuşursun işte burcu şöyle yapıyor aslı anlamıyorum sen en iyi arkadaşısın yardım et falan filan sonra işte ya aslı keşke burcuda senin gibi olsa senin erkek arkadaşın yaşadı varya ehi ehi falan filan sonra bi gün içki içilir burcuyla tartışılmıştır aslıyla öpüşülür falan olaylar gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 eşofmanlarımı almasın sevgilim, gerisini satabilir dimi farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nedir bu eşofman konusu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar