Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 40 dolar fazla verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 hamsilipilav said: abi şarja takılmayın ya aletin gayet uzun gidiyor ve iki üç günde bir takarsın şarja olur biter sanki adaya düşcez aylarca giden şarj yetmez mi yeter mi diyoruz Şarj önemli ya en az 15 gün falan gitmeli e-book şarjları. At çantaya, ne zaman şarj ettiğini dert etme şeklinde kullanıyorum ben cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 B&N ve Nook'un geleceği hakkında (Amazon herkesi dövüyor temalı) endişelerim vardı hep, daha önce de söylemiştim. Rahatladım şu anda. Microsoft ile stratejik partnerlik kurmuşlar. Microsoft %17.6 hisse için 300m$ veriyor B&N'ye ve Nook appları Windows 8'için özel şeylerle geliyor. Amazon, Android (Google Books), Apple (iBooks) hep kendi ebook çözümünü de sunuyor OS'larına entegre (Amazon Android ama neredeyse fork denilecek bir Android), Microsoft da bunu B&N ile ortaklığa giderek yapacak. Microsoft azımsanmayacak pazar üstünlüğü Nook'u yıllarca yaşatır daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 patent davasindan boyle bir sonuc cikmasi cok enteresan. ama super bir win-win durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bu arada 300m$ Nookbooks için, B&N'nin kendisi için değil; digital kitapları B&N'nin bir alt kuruluş oluyor, onun için. Verge şunu demiş: In our recent breakdown of digital ecosystems, it was apparent that Microsoft lacked any real strategy to compete in the e-reader business, so this alliance with B&N makes an awful lot of sense. Steve Ballmer and company now have a strong library of ebooks to distribute with Windows 8, plus another device maker that could potentially ship tablets running Windows RT. Win-win gerçekten. Zaten donanım olarak piyasanın en iyi eReader'ı Nook, Kindle fanları bile kabul etti bunu artık, B&N'nin de ayakta kalacağı garantisi bile denebilecek bu haber ciddi ciddi rahatlattı beni. Aylardır Amazon sistemine geçip geçmemeyi düşünüyordum her B&N kitabının ölü yatırım olma riski olduğundan. Rahatladım yahu, rahatça kitaplarımı alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 .cbr uzantılı cizgiromanlarıda okuyabilir miyiz bu readerlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Calibre le ePub'a çevirip okursun. B&N hisseleri de %61 artmış bu arada. Çoştu B&N. Yeni ışıklı Nook'un da hepsini satmışlar, yetiştiremiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Aydınlatmalı nooklar pil ömürleri de göz önüne alınınca devrim gibi. Ben geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ben de bir tane kapmayı düşünüyorum , 10 gün şarjı gitse yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 şöyle bir site gördüm. e-kitap olayını yaygınlaştırsınlar artık, fiyatları da 1-2 lira düşürmesinler dalga geçer gibi. bu elemanlar bir şeyler yapacağa benziyor. http://www.kitapyum.com Var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Fiyatın sırf digatal olduğu için 2-3 lira olması o kadar basit bir iş değil. Supply olmayan bu yeni ekonomi karışık çok. Ama baskı ve hammadde zaten 1-2 lira tutan şeyler, o kadar düşmesi de garip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abi 1-2 lira olur mu? dagitimi var, tukan kirasi var, elemani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Yayinevlerinin turlu cakalliklari hakkinda bir kac bilgim var ama onu gecip direkt dijital kitaplarin saklanmasinin ve musteri olarak yaratacaginiz trafigin maliyetinin, kitap basina $1 gibi komik sayilabilecek bir miktari hic bir sekilde gecmeyecegini, geri kalan tum masraflarin kitabin hazirlanmasi asamasinda cikacagini ve bu isin her kitap icin sadece bir kere yapilacagini soyleyeyim. Hal boyleyken kagit baskisi 20-30 lira olan kitabin dijitaline 20-30 lira hatta daha fazla istersen, alacagin sey gayet ortada. Adam sevmeye calismayi birakmasi lazim su yayinevlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Dağıtım, dükkan kirası, eleman var ama bunlar 100.000 küsür kitaba bölünüyor. 3 lira bile çok hatta. Vaktinde bir yayınevinde çalışmıştım, çevirmenlik filan yaparken ucundan öğrendim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theaob Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Barnes & Noble'ın internet dükkanından Türkiye'ye Nook siparişi verilebiliyor mu? Türkiye'ye de gönderim ücretsiz mi? Anneler gününde olduğu gibi Simple Touch $79 olursa alacağım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 US dışına göndermiyorlar. Gittigidiyor'a bak. 200 TL civarı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Garip bi sebeple banlandığım için yazamadım buraya, 2-3 hafta kadar önce aldım Nook Simple Touch with GlowLight. Aletten inanılmaz memnunum, hafif, kullanımı kolay ve çok rahat. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yakında cep telefonu yada tabletler için plastik saydam bi aparat geliştirirler. takınca aynı görüntüyü verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Beyler ben de Nook Simple Touch aldım fakat internete bağlanamıyorum. Evdeki tüm elektronik aletler ile internete bağlanabiliyorum. Ne yapabilirim? P.s: GERGE gittigidiyor aracılığıyla bahsettiğin satıcıdan aldım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mal said: yakında cep telefonu yada tabletler için plastik saydam bi aparat geliştirirler. takınca aynı görüntüyü verir. Bu olmaz, bilmiyorum e-book ekranı gördün mü ama öyle filtre rengi falan değil e-ink'in olayı. Zaten bildiğimiz anlamda ekranlarda gözü rahatsız eden art ışıktan ziyade sürekli yenilenen ekran. Buna bir çözüm gelmesi lazım etkin şekilde kitap okunabilmesi için. Kaldı ki sürekli ışığı yanarken 10 saatten fazla çalışmıyor telefon ya da tabletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 evet. zaten yazdıktan sonra dışarda yemek isteyen çocuğa aynısını evde yaparım ben diyen anne gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Teddy said: Beyler ben de Nook Simple Touch aldım fakat internete bağlanamıyorum. Evdeki tüm elektronik aletler ile internete bağlanabiliyorum. Ne yapabilirim? P.s: GERGE gittigidiyor aracılığıyla bahsettiğin satıcıdan aldım. Teşekkürler. Hmm valla benim alet eve girdiğimde internet şifresini girip direk bağlanmıştı ama belki bu WEP/WPA mı ne o dalgalardan olabilir. Sadece evindeki nete mi girmiyor yoksa başka yerde de denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bgn dalgaları olabilir Başka yerde denedin mi? O GG'deki adam çalışmıyorsa gönderin, servisine yolluyprum demişti buradan biri sorduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Abi başka yerde denedim çalışıyor, sadece evde çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evde router only n yayım filan yapıyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar