Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Benimki sağlam işte, sorunu olsa şimdiye çıkardı, yoğun kullanıyorum. Hele 4 gündür gripten yatağa düştüm, iyice yoğun kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 geçmiş olsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sağol. tam vize haftasının bitime denk gelmesi rahatça dinlenme lüksü verdi =) sağlam ama benimki. adam resmen kindle ve nook satarak ekmeğini kazanıyor bu arada. günde 7-8 tane sattığı oluyor, oradan biraz güven kazanıyor ama sorunun ürünün garantisiz olması. sorun çıkma ihtimali yok diyemem, usa'de de alıp geri götürenler var sorunlu diye (o nedenle yenilenmiş mal için bir argüman sunmuştum zaten). adama sor istersen bozuk çıkarsa ne yapıyorsun, abd'de olduğu gibi b&n'ye ger götürme sansım yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ha unutmuşum onu geçen hafta sormuştum zaten adam garantisi var bana yollarsın sadece 10 dolar kargo ücreti alıp abdye yolluyorum demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 GERGE said: Benimki sağlam işte, sorunu olsa şimdiye çıkardı, yoğun kullanıyorum. Hele 4 gündür gripten yatağa düştüm, iyice yoğun kullandım. önceki postları tam okuyamadığımdan soruyorum, ggdeki bu adam refurbished gönderiyor. kontrol namına yapabilinecek birşey var mı? gerçmiş olsun bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sağol. kontrol namına eve gelince kurcalayıp onaylama var işte bir. refurbished zaten b&n de kontrollü olduğu iiçin daha tekin geldi bana, sıfırın sorun çıkarma ihtimali daha fazla değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bu aletler şimdi birisi alıyor 0 olarak sonra bir bozukluk çıkınca tamire veriyor sonra tamirden tamir edilmiş şekilde aleti alıyor, bunlar mı? yoksa aleti tamire veriyor, b&n adama 0 nook veriyor, bu aleti tamir edip tekrar piyasaya sürüyor? tam anlamadım olayı :D ama sorun çıkacağını düşünmüyorum 1-2 güne alacağım bende. (bir haftadır topicte 1-2 güne alacağım diyorum sürekli ama du bakalım aksilikler tuttu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 valla ağır gaza geldim ve aldım... hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 GERGE said: sağol. kontrol namına eve gelince kurcalayıp onaylama var işte bir. refurbished zaten b&n de kontrollü olduğu iiçin daha tekin geldi bana, sıfırın sorun çıkarma ihtimali daha fazla değil mi? gerge bu adam şöyle bişey yazdı. "Kitapları ister bilgisayardan direk atın isterseniz mikrosd karta atıp onu takın ,gerçi kendi hafızası 2gb ama boş alan sadece 256mb." nedir bu 256mb olayı? adama mesaj atsam şimdi kaç saate ancak cevap yazar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hamsilipilav said: şu alacağımız nook bitmişti GG'deki adamda, GERGE'nin linklediği, şimdi yine gelmiş sanırım tekrar koymuş ilanı. Bir iki güne alacağım. Alan arkadaşlar geldi mi ürünleri ne durumda bir haber uçursanız Bende aynı adamdan aldım. Hiç şikayetim yok, dolu dolu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kendin eklediğin B&N dışı kitaplar için iç hafıza 250mb. korsan olsun, Idefix olsun. microsd ile arttırılabiliyor. o kalan gb'ler b&n'den satın aldığın kitaplar için. X sıfır sorun çıkarınca götürüyor., bu sıfır a olsun. Y sıfırı sorun çıkartınca götürüyor, ona tamir edilmiş a'yı veriyorlar. X'e de kendisinden önce gelen ve tamir edilmiş başka bir alet veriyorlar. takasa gelenlere sıfır vermiyorlar işte, yenilenmiş veriyorlar. bazen çok yenilenmiş birikince el altından yöntemlerle ebayde filan satıyorlar. sıfırlar 10 birim sorun çıkartıyorsa, yenilenmişler 1 birim çıkartıyor. bu nedenle yenilenmiş burada daha iyi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 pdf koyunca zoom felan olayı nasıl oluyo, ders kitaplarını taşımaya yardımcı olr mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bende alıcam kindle vs nook olayı dönmüştür illa hangisi kazanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 zoom oyk nookda. pdf çok kötü okunuyor. ders kitabı için kindle dx ya da tablet gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Red said: bende alıcam kindle vs nook olayı dönmüştür illa hangisi kazanıyor :) GERGE said: Kindle Touch ile Nook'un beş farkı var; ekran kaliteleri, pil ömürleri filan aynı hep. Fontları farklı ama font zevk meselesi tamamen, sitelerinden ve YouTube'da bak onlara. Ama Kindle'ın üç fontuna karşı (regular, condensed, sans serif diyor); Helvetiva, Gill Sans, Trebuchet, Caecilia, Malabar (iki tane daha var) gibi typesetting ile ilgilenen insanların bileceği kendi kanıtlamış, ünlü fontlarla gelen Nook avantajlı bence (benim için önemli bir faktör olmuştu bu). Typesetting olarak filan ama başarılı hepsi, Kİndle'ın fontlar da iyi. O beş fark: Kindle ekran koruyucu olarak reklam gösteriyor. Kindle sadece kendi formatını çalıştırırken, Nook ePub çalıştırıyor. Kindle ile çerçeve (margin işte) boyutu değişmiyor. Kindle mp3 ve Audible destekliyor. Kindle'ın web browser'ı var. İlk fark belli. Seçim ikinci farka göre yapılmalı. Eğer kitapları satın alacaksan Nook'un daha iyi olduğunu düşünüyorum hala çünkü Türkiye dahil Avrupa'daki her firma e-kitapları ePub olarak satıyor (basitçe, Amazon dışında tüm dükkanlardan alınan kitaplar Nook'da okunabilir). Amazon ise sadece kendi dükkanında satılan kitapları okuyabiliyor. Tabii, DRM kırarak tüm dükkanlardan alınan kitapları birbirine çevirip her alette açabilirsin. Eskiden ePub Kindle'ın formatına göre gömülü yazıtipleri, daha fazla formatlama ıvır-zıvırı gibi şeylerle geldiği için çeviri sakat olabiliyordu ama artık aynı gibiler, Kindle formatını geliştirdi. Eğer korsan okurum diyorsan tek fark reklam oluyor zaten, o nedenle gidip Nook alabilirsin. Ama Kindle'ın da daha çok özelliği var okuma ile ilgili olmayan ve daha fazla aksesuarı var. Kindle mp3 çalıyor (pili 2 ay giden aletin pilii bir günde bitirmek istersen), Audible desteği var (bu nedenle almayı düşünmüştüm ama Audible için Xperia kullanıyorum, yetiyor), web browser'ı da var. Smartphone yoksa düşünülebilir yani, varsa gerek yok (bu özellikle smartphone hızında pil tüketiyor zaten). Normal Kindle'ı boşver. Dokunmatik ekran ya da kolay kullanılır bir klavye (İlk Nook'un dokunmatik LCD ekranındaki ya da eski Kindle'ın fiziksel klavyesi gibi) çok büyük kolaylık. Kütüphanede kitap ararken, aletin dükkanında gezerken, kitaba not alırken, wifi şifresi girerken filan işini çooook kolaylaştırıyor. Normal Kindle ile ok tuşlarını kullanarak klavyede tek tek harflere gidiyorsun. 20$ fark fazlasıyla değer yani klavye almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 zoom kindle de var ve sağlam çalışıyor bi sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 kitap kokusu isteyenler için kitap kokulu parfumu çıkmış, böle mis gibi kütüphane kokarak dolaşmak :p: http://www.demeterfragrance.com/704154/products/Paperback.html https://is10.eporia.com/company_1039/824893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Alıp Nook'un kılıfına sıkarım ben bunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 GERGE said: Alıp Nook'un kılıfına sıkarım ben bunu =P gerge nookta cizgi roman okuyabiliyyormyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Manga okuyorum ben. Yeni rom yüklüyorum şu an telefona, resim çekerim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://i.imgur.com/aiYHr.jpg flash çok yansıdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bunlar direk e reader için formatlanmış mı? baya iyi duruyor. gerçi pek manga bilmem ama comicler uymuyordur heralde renkliler zaten. yalnız e ink olayı hakikaten dediğiniz kadar varmış mükemmel şahane duruyor ya ekran kağıt gibi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 epub o. calibre ile yaptım cbz'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 geçen arkadaşın ofise gittim e-ink ne yea diyen 3 kişiye cepten kindle'yi çıkarıp gösterdim. 2 tanesi sipariş verdi gg'den hmn =) canlı canlı görünce bi başka güzel gelio ekran =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 renkli bir şeyi koyarsan noluyor? hata mı veriyor yoksa siyah beyaz mı gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar