Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bende dün bundan sipariş ettim bi hareket yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gergereyiz nooku alıyoruz şimdi bu ggdeki adamdan da bide güzel bi cover alsaydık yollarda heba olmasın alet ne önerirsin kindle'ın ışıklı coverı uyuyor mu bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kindle kılıfı uymaz. B&N'nin sitesinden alıp Borderlinx ile getirteceğim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kindle'ın bi sürü yan sanayi kılıfı var , Nook da bu biraz sıkıntıl galiba . Dealxtreme de falan göremedim nook için kılıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gg deki arkadaş vermiş kargoya. dün sipariş vermiştim bugün vermiş. durumu paylaşacağım. pazartesi elimde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bugün vermişse yarın alırsın . Ist-Ank gibi bir yerde oturduğunu farz etmiş oldum gerçi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şirkete sipariş ettim muhtemelen gelmez cumartesi diye. gelse de alamayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Erken de gelebilir; bana da Cuma akşam 17 gibi kargoya verildi dendi, Cumartesi sabah 09'da elimdeydi. Kılıf olarak bunu alacağım sanırım: https://www.speckproducts.com/ereader-cases/nook/fitfolio-for-nook-touch.html Pek gerekli değil aslında şu anda kılıf ama, çantamın not deferi koymak için minik bir gözü var, Nook oraya tam sığıyor ama havalar ısınınca, çimlere çıkınca gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 niye bu kadar pahalı bu kılıflar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Nook çok ergonomik bir alet aslında, ele süper oturuyor. Eski Nook'da da, tüm telefonlarımda da kılıflar var hep ama ne telefonumu düşürdüm bir kere, ne de Nook'u. Almayabilirim diyorum o yüzden. Asıl işlevleri benim için kılıfların çantamdayken ekranları korumak ama dediğim gibi yeni aldığım çantanın tam bir not defterlik gözü var önünde (belki de eReader'ları düşünerek yapmışlardır, USA tasarımı kendisi). Kararsızım ben. Alırsam bu dediğimi alırım ama, bulabildiğim tüm kılıflara baktım, şu ikisi arasında kaldım: https://www.speckproducts.com/ereader-cases/nook/fitfolio-for-nook-touch.html http://www.barnesandnoble.com/p/industriell-stripe-stand-in-carbon/22308723?ean=9780594011910&itm=5 İlk yazdığım daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://blog.delusionsandgrandeur.net/fitfolio-for-nook-touch-by-speck/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bu arada Amerika'da kitap satımı 2011'de %27 artmış, e-kitap satımı ise %73. eReader'lar kitap satımını ve okunmasını arttıyor diyorlar. Benim için öyle oldu; zaten çok okurdum, şimdi daha çok okuyorum. Young Adult kategorisinde: eBooks: (new AAP category) $22.6M in Jan 2012; $3.9M in Jan 2011; +475.1% increase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1 kindle touch daha aldim Nook yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şirkette, "biraz daha para verip tablet alsaydın keşke" diyen bilgisayar mühendisimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bıraaaak. Benim LaTeX diyince o ne diyen 4. sınıf öğrencisi bilgisayar mühendisi tanıdığım var. Tabletten daha iyi okunur sanıyordur ya da sadece okuma amaçlı alet almayı şaçma buluyordur (var öyle tipler hayatında roman açmamış). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Absolut said: 1 kindle touch daha aldim Nook yerine :) neden kindle'ı tercih ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bu arada nook baya baya iyi. Ben kindle ın tipini beğenmedim ama nook baya iyi. Bi yerden bi yere gelirken montun cebinden çıkarıp 5 sn içinde kaldığın yerden okumaya devam edebiliyorsun. Okumayan insana bile okuma alışkanlıgı kazandırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben de olsam kindleyi tercih ederim yine. belki nook'ta güzeldir ama kindle'den çok memnun olduğum için riske girmem aynen devam ederim. ayrıca önceki aldığın kitaplar fln yenisinde de olması için mantıklısı o. o yüzden nook alan nook, kindle alan kindle ile devam etmesi en mantıklısı özel bi durum olmadıkça. sadece ilk defa alırken önemli bence seçim yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kindıl diye okunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 GERGE said: Bıraaaak. Benim LaTeX diyince o ne diyen 4. sınıf öğrencisi bilgisayar mühendisi tanıdığım var. Tabletten daha iyi okunur sanıyordur ya da sadece okuma amaçlı alet almayı şaçma buluyordur (var öyle tipler hayatında roman açmamış). ben python'ı duymamış bilgisayar mühendisi gördüm. Ayrıca, kindle dx kullanıyorum 1.5 senedir falan, textbook olayı falan güzel oluyor olmasına da, uzun süre okumamıştım bir şey tabletten ve tamamen 'tabletden pdf mi okunur mu la' kafasındaydım. Geçenlerde arkadaşın ipadden biraz okuyayım dedim baya baya okunuyor yani. 1.5-2 saat falan okudum çok rahatça, pek bir rahatsızlık falan da vermedi. Şimdi düşününce tablet de alınabilirmiş aslında textbook olayı için. p.s. mobi, epub okurken hiç kıyaslanmaz orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mum_Chamber said: kindıl diye okunuyor kindle'den kindle'ye vs yazması doğru olan türkçede orjinal okunuşa göre değil türkçe okunuşuna göre ek konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ABD'ye ABD'ne mi peki ? ABD'ye yazmak daha mantıklı gelse de , kural ABD'ne diyeydi sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ya İngilizce kitap okuyoruz okumasına da, Türkçe ebook satan siteler peyda oldu mu? en son bulduğum ebooklar profesyonellikten uzak ve berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 D&R ve İdefix. 2-3 tane aldım, formatlama iyi çıktı. Fark farklı kitapalr satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 şu alacağımız nook bitmişti GG'deki adamda, GERGE'nin linklediği, şimdi yine gelmiş sanırım tekrar koymuş ilanı. Bir iki güne alacağım. Alan arkadaşlar geldi mi ürünleri ne durumda bir haber uçursanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar