Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya 3G'li çok süper, 3G'si world wide beleş olduğu için ama şöyle bir olay var, video oynatılamayan, dokunmatik olmayan bir ekranda çok da keyifli değil webde gezmek.

Ha ben mesela otobüste gidip gelirken wi-fi'den falan nete giriyordum okula gidip gelirken, iş görüyordu ama 5800'dan iphone'a terfi edince bir daha kindle'ın browser'ını açma gereği bile duymadım.

Özetle iyi bir browser'a sahip bir cep telefonun varsa 3-5 kırpmak için 3G'siz alabilirsin. Ama aradaki küçük fark farketmez dersen GOGO 3G
Mesaj tarihi:
Keşke 3G'li olanı alsaydım dediğim tek an tatilde kitap satın almak istediğimde olmuştu. Şarjı epey gidiyor diye kabloyu yanımda hiç tutmuyorum, ıssız bir bölgede (neresi hiç sormayın) 2-3 saat kablosuz internet olan internet kafe aradım.
Mesaj tarihi:
Direk kitap okuyacaksan Kindle > all evet. Nook icin yapilan tum gavur reviewlarinda da Tabletle ebook reader arasi bir cihaz diyor. Cunku lcd ekran. Ekrani okumaya kindle kadar uygun degil , ama browserda gezmesi Nook'da daha guzel vs.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nook LCD ekran değil. Üç modeli var Nook'un, sadece biri LCD. Biri birinden daha iyi değil. Eğer kitaplarını satın alacaksan Nook daha iyi, almayacaksan Kindle 3G daha iyi.
Mesaj tarihi:
ben amazon.co.uk ya kayıtlıydım ingilizce kitaplara,dergilere vs ulaşmak adına,şimdi almanca almak istediğim bir kaç kitap dergi vs var bunun için amazon.de geçmek istediğimde co.ukta olan tüm subscriptionlar vs iptal olcak dedi.
çok saçma değil mi tek dilli kullanılabilecek şekilde mi dizayn edilmiş yani tüm bu amazon olayı?
Mesaj tarihi:
Sponsorlunun bi zarari yok ana ekranda asagida 1 ufak sutunda ve screensaveri devreye sokunca gozukuyor , kitap okumana zarari sifir.

Ayni sorulari cevaplamaya basladik aslinda hepsi topigin icinde var bir kac sayfa geri donseniz :(
Mesaj tarihi:
Kindle almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç konu var,

1) 3G çalışıyor mu?
2) Aleti direk amazon.com'dan Türkiye'ye shipletebiliyor muyuz alternatif bir yöntemle(hediye falan yazdırıp)?
3) Amazon'dan amerika adresli hesap açarken vpn kullanmalı mıyım ve türkiye kredi kartını kullanabilir miyim?
Mesaj tarihi:
Thiras said:

Kindle almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç konu var,

1) 3G çalışıyor mu?
2) Aleti direk amazon.com'dan Türkiye'ye shipletebiliyor muyuz alternatif bir yöntemle(hediye falan yazdırıp)?
3) Amazon'dan amerika adresli hesap açarken vpn kullanmalı mıyım ve türkiye kredi kartını kullanabilir miyim?

1)3g çalışıyor. (Browserından çok bir şey bekleme)
2)amazon.com Türkiye'ye göndermiyor diye biliyorum. Sanırım insanlar sahibinden.com üzerinden satın alıyor.
3) Amazon üzerinden hesap açıp kindle ile eşleştiriyorsun. Hesaba ulaştığın ülkenin bir önemi yok. Kitap vs. satın alabilirsin.
Mesaj tarihi:
Nook STR kindle ı ezip geçti diyorlar,yorumlarınız nedir bu konuda ?Nook STR mi almak daha iyidir sizce şu aşamada.Her türlü pdf i ders kitabını falan çok rahat okursunuz diyorlar.
Mesaj tarihi:
Sağol Kendercik. şimdi daha büyük bir sıkıntı ortaya çıkıyor. Amazon USA hesabı açıp bir kılıf alıp Türkiye'ye yollatabilir miyim?(İş bank kredi kartı ile)
Mesaj tarihi:
amazon.com kılıfı yolluyor gibi görünüyor (49$ olanı denedim ben).

sepete ekleyince zaten söyler eğer trye gönderilmeyen bişiyse, sizin adrese gönderemiyoruz bunu diye.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Duyduğum kadarıyla Nook'dan farkı uzun pil ömrü, daha kaliteli ekranı ve daha iyi font desteği. Bir de dokunmatik ekranı var tabii.

İlk fırsatta alacağım eski Nook'u ucuza satıp.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...