Accolade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 3gli al evet, amazonda 140 dolara düştü. Salak gibi 115 dolara wifi lisini almıştım bestbuydan, 1 hafta sonra düştü fiyatı 3glinin T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya 3G'li çok süper, 3G'si world wide beleş olduğu için ama şöyle bir olay var, video oynatılamayan, dokunmatik olmayan bir ekranda çok da keyifli değil webde gezmek. Ha ben mesela otobüste gidip gelirken wi-fi'den falan nete giriyordum okula gidip gelirken, iş görüyordu ama 5800'dan iphone'a terfi edince bir daha kindle'ın browser'ını açma gereği bile duymadım. Özetle iyi bir browser'a sahip bir cep telefonun varsa 3-5 kırpmak için 3G'siz alabilirsin. Ama aradaki küçük fark farketmez dersen GOGO 3G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Keşke 3G'li olanı alsaydım dediğim tek an tatilde kitap satın almak istediğimde olmuştu. Şarjı epey gidiyor diye kabloyu yanımda hiç tutmuyorum, ıssız bir bölgede (neresi hiç sormayın) 2-3 saat kablosuz internet olan internet kafe aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ttnet wi-fi baya işe yarıyor öyle durumlarda. çok ıssız yerlerde bulduğum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 tr ye shipping yok mu kindle alırken amazondan? ''bu adrese gönderemeyiz diyor'' ? amazondan alan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Amazon Türkiye'ye satmıyor. Gittigidiyor'dan satanlar vardı en son, tek çare onlar getirme imkanın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kindle>all gibi bir sonuç çıkıyor di mi arkadaşlar tartışmalardan.Nook falan kindle ın bir aşağısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Direk kitap okuyacaksan Kindle > all evet. Nook icin yapilan tum gavur reviewlarinda da Tabletle ebook reader arasi bir cihaz diyor. Cunku lcd ekran. Ekrani okumaya kindle kadar uygun degil , ama browserda gezmesi Nook'da daha guzel vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Nook LCD ekran değil. Üç modeli var Nook'un, sadece biri LCD. Biri birinden daha iyi değil. Eğer kitaplarını satın alacaksan Nook daha iyi, almayacaksan Kindle 3G daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben amazon.co.uk ya kayıtlıydım ingilizce kitaplara,dergilere vs ulaşmak adına,şimdi almanca almak istediğim bir kaç kitap dergi vs var bunun için amazon.de geçmek istediğimde co.ukta olan tüm subscriptionlar vs iptal olcak dedi. çok saçma değil mi tek dilli kullanılabilecek şekilde mi dizayn edilmiş yani tüm bu amazon olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ya bu sponsorlu olan nasıl tam olarak? sponsorlu - normal aradaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sponsorlunun bi zarari yok ana ekranda asagida 1 ufak sutunda ve screensaveri devreye sokunca gozukuyor , kitap okumana zarari sifir. Ayni sorulari cevaplamaya basladik aslinda hepsi topigin icinde var bir kac sayfa geri donseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Kindle almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç konu var, 1) 3G çalışıyor mu? 2) Aleti direk amazon.com'dan Türkiye'ye shipletebiliyor muyuz alternatif bir yöntemle(hediye falan yazdırıp)? 3) Amazon'dan amerika adresli hesap açarken vpn kullanmalı mıyım ve türkiye kredi kartını kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Thiras said: Kindle almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir kaç konu var, 1) 3G çalışıyor mu? 2) Aleti direk amazon.com'dan Türkiye'ye shipletebiliyor muyuz alternatif bir yöntemle(hediye falan yazdırıp)? 3) Amazon'dan amerika adresli hesap açarken vpn kullanmalı mıyım ve türkiye kredi kartını kullanabilir miyim? 1)3g çalışıyor. (Browserından çok bir şey bekleme) 2)amazon.com Türkiye'ye göndermiyor diye biliyorum. Sanırım insanlar sahibinden.com üzerinden satın alıyor. 3) Amazon üzerinden hesap açıp kindle ile eşleştiriyorsun. Hesaba ulaştığın ülkenin bir önemi yok. Kitap vs. satın alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Nook STR kindle ı ezip geçti diyorlar,yorumlarınız nedir bu konuda ?Nook STR mi almak daha iyidir sizce şu aşamada.Her türlü pdf i ders kitabını falan çok rahat okursunuz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sağol Kendercik. şimdi daha büyük bir sıkıntı ortaya çıkıyor. Amazon USA hesabı açıp bir kılıf alıp Türkiye'ye yollatabilir miyim?(İş bank kredi kartı ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 amazon.com kılıfı yolluyor gibi görünüyor (49$ olanı denedim ben). sepete ekleyince zaten söyler eğer trye gönderilmeyen bişiyse, sizin adrese gönderemiyoruz bunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 NOOK STR hakkında yorumu/bilgisi olan,karşılaştırabilen var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Duyduğum kadarıyla Nook'dan farkı uzun pil ömrü, daha kaliteli ekranı ve daha iyi font desteği. Bir de dokunmatik ekranı var tabii. İlk fırsatta alacağım eski Nook'u ucuza satıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gerge str alınca buraya user review tarzı bir şey yazar mısın comparisonlu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Yazarım da kışa doğru almayı planlıyorum. Var yani daha almama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gene yabancı sitelerin reviewlerine commentlerine kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 e-readerında vinyl skin kullanan var mı? güzel oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 @RamsesII Nook STR hakkındaki sorularını cevaplayabilirim. Review yazamayacağım, onun için buna bakabilirsin, gördüğüm en iyi makale Nook STR için: Review: Nook Simple Touch Reader, by John Schember Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 eywallah canım sağolasın aklıma takılan şeylerde sana soracam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar