Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sponsorluyu alabilirsin ana ekranda (kitap okurken degil) ve standbyda iken senin zevkine gore kitap reklami oluyor. hic rahatsiz eden birsey degil.manga da hic okumadim, bilgi veren cikmazsa at mailime bi manga deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Manga sayılır mı bilmiyorum ama Scott Pilgrim serisinin çizgi romanını okumuştum ben. Kimi yazılar küçük olduğundan zorlasa da genelde memnun kalmıştım. Tabi bu bahsettiğim siyah beyaz olduğu için görüntü de çok daha netti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abi anlamadigim bunun bir sürü modeli var?GGde baktım 330a var 380e var sahibindende 470 diyor kindle 3 olması 3g var mı demek?Yoksa kendi içinde wifi ve 3g olarak da ayrılıyor mu bu alet?ne cok özelliği varmis eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Kindle 3 serinin adi.Bunun 3g'lisi ve Wifi'lisi var. Bunlarin da sponsorlu ve sponsorsuzu var. Bir de buyuk ekranli olan DX modeli var. Ben Amerika'dan 129 dolara almistim Wifi'li modeli , gg'leri falan bilemiyorum fiyat olayina bir sey diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Manga okunuyor çok güzel. Ama batı çizgi romanı okumayı bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bu reedpad II alınır birşey mi? Avea kampanyası ile oldukça makul bir fiyata satılıyor gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi bence alınır tam bir tablet pc işte.Alınmaması için sebep göremiyorum,tabi ki bir Asus Eee Pad Transformer değil,ama fiyatı onun yarısı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 GERGE said: Manga okunuyor çok güzel. Ama batı çizgi romanı okumayı bekleme. sırf bu yüzden alıcam bitane. geçen gün ilk kez griswold'da gördüm onun dışında hiçbir fikrim yok. rahat rahat manga okuyabileceğim bitane model şeyedebilir misiniz bana? edit: sırf manga okumaya bilg başında veya laptopta bile kucakta böle üşendiğimden okumuyorum manga ve bilimum okumak istediğim çılgın gibi manga var. hayatımı renklendirir bu alet benim eğer rahat rahat okunuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Nook ile okuyorum ben. Bazı sayfalarda küçük geldiği oluyor yazıların ama okunmaz olduğu olmadı daha. Hatta bir tavsiyem de var, Nook ile ilk okuduğum manga: http://www.mangatraders.com/manga/series/5466 Çizimlerin ekrandaki kalitesine her gören hayran kalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 manga önerisi diilde model önerisi yok mu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Daha ne onercez abi kac sayfadir tum readerlari , tabletleri taniyanlar geldi anlatti neyle ne yapilir ne yapilmaz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi 46 sayfa gözünü seveyim ilk kez giriyorum topiğe ya. manga okumalık model tavsiyesi istiyorum sadece deneyen varsa işte öneriverse olmuyo mu? gerçekten almam daha iyi 46 (KIRKALTI) sayfa okuyacağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 46ya gerek yok 5-6 sayfa en fazla okusan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi sen renkli okicaksan al reedpad ya da tablet oku.Onun dışında e-ink le siyah beyaz okicam diyosan kindle DX,büyüklük bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Vingthor said: manga önerisi diilde model önerisi yok mu (: Dedim ya orada ben Nook ile okuyorum, çok da rahat diye. İkisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hah saol. şimdi ucuzunu bulmaya kaldı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 oha kindle dx 900 tl be. öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 oha abi gittigidiyor falan adamı öpüyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yalnız ben bunları ucuz aletler sanıyodum. 300'den aşşa yok. böle 200 falan sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nook iyi sadece dokunmatik özelliği için alınabilir.(Böyle bilmediğiniz kelimenin üzerine tıklıyorsunuz çaaat anlamı). Pek çok kişi kindle touch bekliyordu (bkz. ben) ama Amazon herhalde öyle bir işe el atmayıp Kindle Tablet çıkaracak. Böylece sadece kitap değil, hd film kiralama vs. gibi işlerede el atacak. AMa bi e-book olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Nook'un ne büyük olayı ePub olması, dokunmatik olması değil. Çok tartışıldı daha önce, eğer korsan almıyorsan en mantıklısı ePub destekleyen Nook. Amazon dışında her dükkan Nook ile uyumlu, Kindle sadece Amazon'un formatıyla uyumlu. Türkiye dahil Avrupa'daki tüm dükkanlar ve Amerika'nın Amazon dışında dükkanları ePub satıyor. Amazon'da bulunamayan çok kitap aldım ben ePub formatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 TR de bu meretler abartı pahalı ya Noteslate çıkmadı gitti. Ben ReedPad II alıcam sanırım bir yerde elime alıp kurcalayabilirsem karar vermiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Gittigidiyor'da 150'ye bile var bu arada. Ama Nook ya da Kindle gibi ebook dükkanı da olan bir şey istersen pahalı oluyor daha. Değer ama, şuraya girip kitap alıyorum ben, okuyorum. Çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 GERGE said: Değer ama, şuraya girip kitap alıyorum ben, okuyorum. Çok rahat. kredi kartı sorunu çıkmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 İnternetten karta bir amerikan adresi ekledim, vpn ile yapıyorum alış-verişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar