Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben amazon.com`dan almistim 2ay falan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Kindle3G amerikada 139dolarken ingilterede nasil 160 pound oluyor ya. poundda aldi basini gitti zaten.buyuk ihtimal amerikadan shipping de yapilmiyordur avrupaya avrupadan alin diyerekten. yoksa var midir bi yolu daha ucuza almanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 he ok aciklanmis bi onceki sayfada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Kindlela okuyabilecegim formatlar neler?sadece amazondan aldigim kitaplarla mi sinirli yoksa herhangi bir pdf dosyasini yada google booktan indirdigim herhangi bi kitabi okuyabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Normalde sadece Amazon'dan aldıklarınla ama Calibre programını kullanarak istediğin formatı birbirine çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Kindle .pdf ve .mobi (kendi formatı) çlıştırıyor. Calibre'den çevirerek kullanabilirsin her şekilde. Doc'ları .pdf yapıp Calibre'ye atıyorum ben, oradan çeviriyorum. Problemi yok çok bol resimli vesaireli değilse. DX alırsan alet dev gibi olduğundan bu da problem olmaz tabi. Kindle aldığında Amazon'a register edebiliyorsun. Bunu yaparsan sana kindle.com uzantılı bir mail veriyor ve buraya mail atarak çevirebiliyorsun dosyaları, ücreti mukabilinde. Veya gene belirleyeceğin [email protected]'a mail atarak beleşe de halledebiliyorsun, farkını bilmiyorum açıkçası ehue. Tabi buradan mailleyince Kindle'ı internete bağlayıp synclemen lazım online olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu ebook readerlerin hem büyük ekranlısı (9-10 inç üzeri) ve ekranı tablet gibi olan ekran kalemi kullanarak not alabileceğim modelleri var mı (türkiyede satılması da kriter) aslında buna çok uygun lenovo x201-x220 tablet pcler var hafif ama bi tek amerikadaki lenovo outlet storeda makul fiyatlara var. Türkiyede zaten az olanlar da hayvan gibi pahalı (outlet 900 dolarsa burda 1400 dolar falan). bu konuda da tavsiyesi olan varsa beklerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Abi o şekilde e-ink teknolojili olanları var mı bilmiyorum fakat reedpad var tablet pc tadında hemde e-book olarak kullanılıyor.İnanılmaz tatlı,600 lira filandı en son fiyatı şu an nedir bilmiyorum.Almaya değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi senin ilacın bu tıkla bak! tam istediğin gibi alet not filan da alabiliyosun üstüne e-ink teknolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 O Reeder'ler körü diye duydum ben. Türkiye'de satılan bir onlar var ama maalesef. Bu arada o modeli, bu modeli alman lazım: http://www.idefix.com/ekitap/cihaz6.asp Gerçi kötü dediysem, Amazon, B&N, Sony seviyesinde değil. Archos'un 10" yeni tabletleri çıktı, onlara da bak bir. Aslında bunu bulsan bir yerden en iyisi senin için: http://wiki.mobileread.com/wiki/PRS950 Şunlar var birde dokunmatik, çok popülerler: http://www.pocketbookreader.com/PocketBook_902.html Türkiye'de nerede bulursun ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 idefix de satılan reeder ıx iyi ama fiyat 800+ tl reeder 2 onun yarı fiyatı ama iyi değil diyorlar vazgeçtim almaktan, kitaplara devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi sonuçta bu alette aranılan basitlik değil mi reeder 2 nin nesi kötüymüş?Ha gergenin dediği alet çok daha iyi ama 1000 lira verilmez bi e-book readera,git samsung galaxy tab al yerine daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Adam 10" diyor, siz 6" diyorsunuz; 10" tabii pahalı olacak. Kindle'lar, Nook'lar aynı fiyata zaten o 6" Reeder ile. Hangisi tercih edilir bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi tamam da adam türkiyede satılan soruyor ondan dolayı diyorum yani.1000 lira safi e-ink diye bi e-book readera vermek çok gereksiz.O kadar verecekse versin parasını nook ya da kindle DX filan alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ben kindle'la mutluyum ama ardeth'in istedigi tip seyler de hos tabi. Onun niyeti hem okuyup hem ders gibi seylerde not tutmak galiba. Ben bunla klavyesini kullanip sayfalarin slaytlarin altina not aliyorum idare ediyorum genelde. Aletin hafifligi portable olmasi ve ekranindan cok memnunum. Bir de kilifindan aldim karanlikta isigini falan yakiyorum mis gibi sonsuzca okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Kindle da, Nook da Türkiye'de satılıyor. Gittigidiyor'da varlar hep. Ardeth'in istediği o tarz birşet değil ama. Uzun uzun okumalarda da tablet olmuyor. En iyi tercihlerin o üç söylediğim o yüzden Ardeth. Tablet alabilirsin aynı fiyata ama saatlerce okunmaz onlarda. Tercih senin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yani benim dediğim gibi bişey arayan varsa ve amerikaya gitme firsati varsa lenovo thinkpad x201 ve x220 biçilmiş kaftan gerçekten. hem oldukça iyi dokunmatikleri hem de nispeten ucuz 900-1000 dolar kadar. ayrıca katlanabiliyor. ve en iyi yanı da 1.5kg altında olması hehe. resmen tam aradığım şey ama amerikaya gitme ya da ordan getirtme imkanım yok henüz belki sonra alırım. reeder IXe iyi gözüküyor biraz bakayım belki onu alırım yalnız bunun kalemle üzerine not alma gibi bir özelliği yok sanırım ekranda çıkan klavye ile alınıyor. o pek işime yaramaz benim (notlarımın önemli bir kısmı sembolik çünkü sdf). tani şöyle bişey ama bunun ekranı küçük http://www.youtube.com/watch?v=LKz7s6a60VM&feature=related neyse sanırım sadece geniş ekranlı bişey alacağım bu durumda not alma işi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kindle dx'e not alma ozelligi gelse guzel olurdu hakketen. o zamana kadar defter rullez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Kalemle not alma istiyorsan onlar da var ama Türkiye'de satılmıyorlar. http://wiki.mobileread.com/wiki/PocketBook_Pro_903 Onu yapan model bu. alırsın ama gümrük de ödersin. 400 Euro kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ipad mi alsam acaba öf onun var sanırım ekrana yazmayı sağlayan appleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 LCD istiyorsan kolay zaten. eInk olarak bir çak tercih var sadece. Hatta istediklerini tam veren sadece bir tane, son dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya türkiyede olması da aslında şart çünkü dışardan alabilecek olsam zaten lenovo thinkpad alırdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 farketmez lcd de olur e ink olması çok göz rahatlığı sağlıyor mu gerçekten? lcd olarak neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 E-ink'in lcd ile alakasi yok goz yorma acisindan ,lcd gozu cok yorar buna gore. Ben Kindle'in ekraniyla normal kitap sayfasi okuma arasinda fark gormedim pek :) Bir de ipad gibi bir sey alirsan e-book reader yerine onun sarji da sikinti olacak ekstradan. E-ink kullanan kindle sadece sen sayfa degistirirken enerji harciyor ekrandaki goruntuye hic harcamiyormus. 3saat civari sarji sifirdan doluyor ve rahat 1ay gidiyor wirelessini falan kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 eInk ile göz yorma diye bir şey yok çünkü, bildiğimiz ekranlardan değil kendisi. Şuna bak, anlarsın zaten: http://static.ideefixe.com/img/e-kitap/e-kitap_cihazlar_top.gif Işık da yaymıyor ekran, karanlıkta kullanılmıyor yani, böylece tamamen normal sayfadan farkı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar