Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 B&N VPN ya da proxy kullanmayınca satmıyor. Amazon iyiymiş o konuda. Sorun çıktı diyeni görmedim daha forumlarda. Kindle birde ePub desteklese alırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 epubları convertleyip yardırıyorsun ya. nook aldım kendime, kardeşime de kindle. okuyosun epubları calibre sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 DRM'yi kırmak istemiyorum abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feyd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 DRM yinede kırılıp alınan kitaplar yedeklenmeli. Yarın öbür gün Barnes and Noble falan batarsa dımdızlak ortada kalmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 B&N batması gibi bir durum olamaz heralde :) abd'nin en büyük kitapevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feyd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 O kadar emin olmamak lazım. Mali açıdan güvenli değil B&N. http://www.guardian.co.uk/books/2010/aug/04/barnes-and-noble-for-sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-e-kitap-okuyucu-nook-3g-wi-fi-jelatininde-30009844/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-e-kitap-okuyucu-kindle-3-nesil-wi-fi-ozellikli-karbon-gri-sifir-kutusunda-32542752/detay Şu ikisinden birini alıcamda çok pis kararsız kalmış durumdayım. Kindle renk ve görünüş oalrak daha hoşuma gidiyor aslında ama DRM olayıylada uğraşmak istemiyorum. Nook'un sistem iyi ama beyaz renk hoşuma gitmedi. Kitap okumak için satın almaktan çok direk korsan olarak indiririm büyük ihtimalle o açıdan da Nook daha iyi heralde? Kararsız kaldım baya bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Korsan indirirsen farketmez. Herşeyi herşeye bir saniyede çevirebilirsin. Bizim tüm Nook vs. Kindle tartışmalarımız satın alınan kitaplar üzerine dönüyordu. Kindle al eğer hep korsan diyorsan, pili daha uzun gidiyor. Eğer ben alışveriş yaparım diyorsan bence en iyisi Nook, geçen sayfalarca uzun uzun anlattım zaten niye öyle düşündüğümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bu içerisinde bolca çizim olan pdf'leri kindle formatına çevirmenin yolu var mıdır acep? A4 ya da petrer biyutundaki pdf'leri okumak işkence oluyor 6" ekranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 PDF çevirmeyi daha beceremedim ben. Önce html'ye çevirip öyle epub ya da mobi yapınca en iyisi oluyor ama yine de yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Tuh. Tek derdim o benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Nook geldi begendim ben. Pil omru daha kisa, LCD ekrandan olsa gerek, ama yeterli. Sony mi Nook mu diyen icin ikisinide genisce denemis biri olarak Nook derim. Kindle i goz ardi etmeyin tabii onu denemedim. Bu arada PDF olayina gelince, abi e-pub vs olmadigi surece PDF den uzak durulmasi gerekiyor. PDF e-book formati degil, PDF de kitap okumak HD filmler varken sinema cekimi film izlemeye benzer. Birde nook gelince iyice test etme imkanim oldu, Sony de Nook da cok kotu bu konularda, ki normal bunlar e-book reader, PDF reader degil, PDF dedigim gibi e-book formati degil. Ben bi kac pdf i epub a cevirdim, satirlar kayiyor sayfalar kayiyor. Bence degecek bi is degil bastan sona okuyacagimiz bir kitap icin. Zaten kitaplarda cok pahali degil. Ha preview amacli alip yuklersiniz, begenince alirsiniz, ama bastan sona okuyacak iseniz, kitap okuma zevkinizin icine eder. Bi tek turkce leri pdf gidicez artik. Turkiye'de zaten e-pub yok zaten. Ben bi tane e-book aldim turkce o da pdf geldi, gerci format daha iyi digerlerine gore, kayma falan yok, ama yine kotu. E-book reader alacaklara pesin soyliyim, eger gidip e-kitap satin almayacaksaniz, ya da indirseniz bile pdf e bel bagladiysaniz, Nook ve Sony ler cidden cok kotu, digerlerinin de iyi oldugunu zannetmiyorum cunku PDF yapi itibari ile e-book formati degil. PDF in teknik spesifikasyonlari ustunde de isim geregi cok uzun sure calistim, PDF in e-book formati olmasi diye bir sey mumkun degil, butun bastan PDF spesifikasyonlari bastan yazilmadigi surece. Burada e-book readerlarin degil, PDF in teknik eksiklikleri soz konusu. Hic bir zaman degismeyecek core ozellikler bunlar. O yuzden pdf e bel baglayack iseniz, e book reader almayin derim. Ayrica Turkce e-book daha bin tane falan var benim gordugum, onlarda hep pdf satiliyo, tr cok geriden geliyo, gerci 1-2 yila en azindan yeni cikan kitaplari e-book formatinda buluruz dusuncesindeyim. E-pub gibi e-book formatlari gidemez iseniz, e-book devrimini tam kavrayamazsiniz. Geriden yakalarsiniz devrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 idefix'ten aldığım kitap direk e-pub geldi valla :) ama pdf konusunda haklısın, çevirince de kayıyor herşey. Bırak kaysın ben böyle de okurum demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hadi ya valla mi? bende oradan aldim pdf geldi, dedim bunlar pdf satiyo. gerci 700 kitap var daha az bi de guzel kitaplar daha cevrilmemis, ama e-pub yapan yayin evleri varsa iyi bi haber bu en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bana hitap eden 1 tane turkce e-book cikmadi ideefixe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Benim wishlistte bunlar var oradan: http://www.idefix.com/ekitap/iblisname-bir-hayalin-gercek-tarihi-inan-cetin/tanim.asp?sid=SBJ7GNJIN3YSSMXOMWN0 http://www.idefix.com/ekitap/p-r-faruk-duman/tanim.asp?sid=ERL7B4I1K7RVFIJP3JAW http://www.idefix.com/ekitap/ruyalarinin-kizi-burak-evren/tanim.asp?sid=HSHBFNVB06JQZRKS7XQC http://www.idefix.com/ekitap/katilin-seyi-algan-sezginturedi/tanim.asp?sid=JLDSX2BXM6Z3M8BETVGU http://www.idefix.com/ekitap/aslinda-cennet-de-yok-kerem-isik/tanim.asp?sid=TDQXOSY7YC5CPEB2BWM8 http://www.idefix.com/ekitap/hayat-usumesi-gazi-gundogdu/tanim.asp?sid=W4XVZR0WA41Y4QLJJYNB Artık türkiyede e-bookun epey hızlı güçleneceğini tahmin ediyorum ben. YKY girdi işin içine yani :) Çok kitap var okunacak, e-kitap işine girdiğimden beri fiyatların ucuzluğu ve erişimin kolaylığıyla okumalarım ikiye katlandı rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 @nedanko bence yayınevi ile alakalı bu konu. Varlık yayınlarıymış aldığım kitap mesela. alıp denemek lazım sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yky girdi de telif hakkı için yazara verdikleri sağlam yüzde yüzünden diğerlerinin önünü kapattılar. yabancı kitaplrın teliflerinde de sorunlar var. bir diğer sorunda mesala hesaplanacak kdv. yavaş yavaş aşılır ama bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bizimkiler oooo beleşe iş yok diye %80 vergi koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Nook için güzel haberler var: You asked, we listened: NOOK 1.5 Update is Coming In our biggest update since we launched NOOK a year ago, we will dramatically increase NOOK 3G and NOOK Wi-Fi‘s page turn speed and deliver the features and performance enhancements most-requested from all of you! The 1.5 update includes improved search on the device, customized B&N Library organization and password protection. It also includes the ability to sync across all NOOK and all devices enabled with our free NOOK apps, by syncing your last page read. If you forget your NOOK at home, use the NOOK app for iPad, iPhone, iPod touch, Android smartphone or PC to pick up where you left off. And, the next time you pick up your NOOK, the Reading Now page will be updated and ready to go. The NOOK 1.5 software update is expected to be available late next month via Wi-Fi or manual download at www.NOOK.com/support. In other NOOK news, NOOK for Android will also be getting an updated -- expected later this week. NOOK for Android v2.3 includes many customer-requested features including the ability to “Go To” a specific page number, search within a book, view highlights and notes, delete books from the library, plus an updated home screen and enhancements to make reading and managing side-loaded content easier. Learn more about NOOK for Android at www.bn.com/nookforandroid and download the app from an Android device by searching “NOOK” in the Android Marketplace. En güzeli klasörler geliyor sanırım o. Nook ile Android telefon arasında senkron olacak olması da güzel. Gündüz Nook ile okuduğum kitaba gece telefondan devam edebileceğim rahatça. Gelsin, tüm WotC arşivimi atarım alete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Aldım en sonunda Nook bende. Register fln ettim şimdi pc den şarj oluyor. Fişi için adaptör bulamadım evde de. Bu fiş için power converter gibin bişyi lazım değil dimi? Hanii ilk aldığım x box da böyleydi fişi direk taktığımda sadece başına uygun başlık takıp alet yanmıştıda şimdi aynısı Nook'a da olmasın :) Aletde güzelmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ben sadece başlık taktım kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Diyelim ben nook ya da kindle aldım getirdim TR ye bir şekilde... TR den bu cihazların online store larını kullanıp kitap satın alabiliyorum değil mi? Ha bir de, bu aletlere baika yoldan e-book yüklemek mümkün mü? .pdf leri falan atabiliyo muyuz içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Adaptorunun ustunde yazar voltaj giris degerleri. 110-230V gibi bir ibare varsa kullanabilirsin. Diger turlu kullanma zira patlatirsin aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 pdf okuyor ama kötü. epub daha atarsn daha iyi olur. vpn ya da proxy kullanarak kitap alabiliyorsun rahatça eğer kredi kartına amarikan adresi eklemişsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar