Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Derse kitap taşımak için pek kullanışlı değil. İnternet için de değil. Asıl amaçların bunlarsa sana iPad ya da başka bir Android tablet yolu gözükür. Bak şu çok ucuz: http://www.hepsiburada.com/Liste/archos-7-home-tablet-pc/productDetails.aspx?categoryid=3008012&productid=bd760054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya peki bunlarda herhangi bir şekilde ebooka yazı yazma gibi bir fonksiyon oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 not alabiliyorsun, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 archos 7 güzele benziyor da, touchscreen çok sorunlu gibi geldi. upğdatelerle düzelmişmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 İyi bir alet değil o Archos. Sadece ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 peki şunun hakkında satış bilgisine sahip olan var mı? videoda söylüyosa da bilmiyorum ses açamıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu Amazon dingili ulkeyi Turkiye secince hic bir sey gostermiyor bana, free blog'lari bile okutturmuyor gerzekler ki o blog'lar icin de parali uyelik istiyor saka gibi bir sekilde. O yuzden ulkeyi USA olarak degistirdim. Sorunum cozuldu ama emin olmak icin teyit etmek istedigim birseyler var; Simdi bu vatandas diyor ki experimental kisimdakilerle ve kitap satin aldiginda 3G'yi ucretsiz kullanabilirsin ama diger herseyde para odersin ona gore. Benim buradan anladigim browser ustunden 3G ile istedigim siteyi acsam da para odemedigim. Dogru mu anladim acep ? Ona gore google reader'i falan duzenlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben amazon un turkiyede 3g roaming anlasmasi oldugunu hic zannetmiyorum acikcasi. yok oyle gprs beles, 3g beles bi dunya. sim olmadan 3g hadisesi direk belli region larda entegre 3g chipleriyle oluyor. bana mantiksiz geldi. edit: ama emin degilim tabi, oyle bisey varsa burdaki sebekeler adina kurban falan kesmek lazim. masallah nazar degmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Free 3G Coverage Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi calisiyor Turkiye'de o kadarini biliyoruz da neler ucretli neler ucretsiz emin olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 amazon whispernet icin vodafone ile anlasma yapmis ve turkiye vodafone anlasmaya dahil. 3g coverage ucretsiz hakikaten. cok cok sasirdim, ayni zamanda takdir ettim. Onceki zamanlarinda whispernet ile download larda outside us olarak ucretlendirdigini biliyorum internetin ve kitap indirmenin. simdi tamamen bedava gozukuyor. reader almak icin gelismis baglanti seceneklerini falan bekliyordum ama rss , mail hede hodo yapabiliyorsa 3g uzreinden ben bunu alirim yani. di; haberlerini bekliyorum artik. sen sectim ! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ben USA sectigim icin mi bana whispernet muhabbettini yapiyor acep. Cunku Turkiye secince bir halta yaramiyor meret. Bu arada webbrowser'i fena degil gercekten. Google reader'i deneyecegim birazdan. Gayet guzel diyor kullananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Güzel google reader :D Abi diyelim ki amazon'un sağladığından farklı sitelere falan girdik napacak adamlar, fatura mı yollayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu arada az once nook aldim kiz arkadasima dogum gunu hediyesi, gerci bende kullanirim euheuehue. bakalim gelsin yorumlarim. back light yokmus karanlikta okuman icin o kotu, sony lerde vardi. diger seylere bakiyim sony leri gordum biraz kullandim soylerim hangisi daha iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 LendMe kullanmak istiyorum ben ya... Yok mu Nook'u olan gönüllü? Backlight olmaması daha iyi. O Sony'ler gelmiş geçmiş en kötü ereaderlar sayılıyor. Backlight kitap okunmaz hale getirmişti aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Isigi olan kilif daha uygun gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, Simdi biraz ilginc bir sorum olacak. Oturdum kendi bilgisayarimdaki ebook'larimi duzenledim klasor klasor ve kindle'a attim. Ebook'lari goruyor sorun yok fakat ayni seyi tekrardan kindle'da tek tek kolleksiyon yaratarak da yapmam gerekiyor. Haliyle 200 kitap icin biraz zor oluyor. Kolay bir yolu var midir bunun ? Klasor isimlerini direkt kolleksiyon ismi olarak gostersin mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 GERGE said: LendMe kullanmak istiyorum ben ya... Yok mu Nook'u olan gönüllü? Backlight olmaması daha iyi. O Sony'ler gelmiş geçmiş en kötü ereaderlar sayılıyor. Backlight kitap okunmaz hale getirmişti aleti. isigi istedigin zaman aciyosun surekli acik degil. SUper bisi degil , goz yoruyo ama rahat okunuyo bence oldukca guzel bi ozellikti yani. Oradan bi one gecti sony ler su an. Diger sevdigim sevmedigim ozellikleride kiyaslicam gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 di said: Selam, Simdi biraz ilginc bir sorum olacak. Oturdum kendi bilgisayarimdaki ebook'larimi duzenledim klasor klasor ve kindle'a attim. Ebook'lari goruyor sorun yok fakat ayni seyi tekrardan kindle'da tek tek kolleksiyon yaratarak da yapmam gerekiyor. Haliyle 200 kitap icin biraz zor oluyor. Kolay bir yolu var midir bunun ? Klasor isimlerini direkt kolleksiyon ismi olarak gostersin mesela ? Aynı sorundan muzdaribim, 2 saat uğraşıyorsun collections felan. Manualı da okudum hiçbirşey yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Calibre'de tek kitap icin birden fazla yazari nasil giriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Araya & koyarak giriyormusuz yazarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sony prs 600 kullanan inceleyen var mı? parlak ekran kötü etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sony prs-300 var bende, 138$'a aldım kargo/deri kılıf dahil, kullanıyorum okuması etmesi çok rahat, zoom seviyeleri çok iyi, yazılarda bozulmuyor zoom edince, star wars ve forgotten realms 600+ kitabım var :) pdfleri baya güzel okuyor, ben doc ve pdf kullanıyorum. hatta resimleri: boyut karşılaştırma http://img843.imageshack.us/img843/5509/fot0008.jpg - soldaki harici alınan kapaklı deri kılıf, sağdaki yanında gelen kumaş kılıfı http://img36.imageshack.us/img36/3867/fot0017h.jpg - ilk kitabımız, republic commando 1 http://img718.imageshack.us/img718/2149/fot0016.jpg - can't rush an artist... http://img826.imageshack.us/img826/2089/fot0015.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu arada amazon kindle için soruyorum. myusabox.com dan USA adresi aldım. o adresle register oldum amazona ve hiç proxy kullanmadan kredi kartı adresini de abd şeklinde ayarlayıp alışveriş yapıyorum. bir sorun olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar