BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 idefix reeder'ın yenisini 800 + kdv ye satıyor. düşün onlar gelirse kaça satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bırak abi o fiyata satılsa da bu saydığım ürünler reederdan da cybooktan da kalitelidir en azından paraya değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Türkiye'den alınacaksa en iyisi Cybook bu arada aklınızda olsun. Gidin onu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi o paraya laptop alırsın yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla ben nook alıcam gibi. kindle a idefix vs den aldıgım tr kitapları atmak için drm falan kırmak lazımmıs cok uzun is gibi o. nook da direk atıyon e-pubları galiba sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 evet. ben sadece 1 tane kitap aldım ama bi' yandan liste de yapıyorum türkçe kitaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 idefix kitabı nook üzerinde. iyimiş ya karakterler vs gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 masquarede nooku nereden aldın biraderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 usa'da olan bir müsterimiz getirecek onumuzdeki hafta, kılıfı ile 170 dolara falan geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 LendMe özelliğini kullanalım Nook'un. Şunlar var bende LendMe ile yollayabileceğim: The Way of Kings by Brandon Sanderson Roma by Steven Saylor Babylonian Life and History (Barnes & Noble Library of Essential Reading) by E. A. Wallis Budge, Magnus Widell The Handmaid's Tale by Margaret Atwood Billy Boyle (Billy Boyle World War II Mystery Series #1) by James R. Benn Heroics for Beginners by John Moore (bunu artık satmıyorlar ama hala yollayabiliyorum) Song of Kali by Dan Simmons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 lend me yalnızca b&n store'dan aldıkların icin gecerli di mi ? hastası oldum aletin yalnız eheh, bayagıdır salmıstım kitap okumayı, tekrardan baslattı lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Evet. Ve hepsi için değil. Satın aldığım eserlerin üçte biri için ancak. Bir de B&N Classics serisi için geçerli (bu seriden 20 küsür kitabım var) ama onlar bulunuyor zaten telif hakları olmadığı için, ben de yazmaya girişmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feyd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben de Kindle 3 ile ebook piyasasına girmiş bulunmaktayım. En son font ve ekran koruyucu hackte geldi. Harıl harıl yeni font denemekteyim şu aralar. Ama hala istediğim boyda, tipte, kalınlıkta bir serif font bulamadım. Arial ile devam ediyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sahibinden üzerinden bir nook ısmarlamaya çalıştım ama olmadı galiba. bulanlar, getirtenler müsait olupta bir adet fazla getirebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Kindle'larim geldi biraz once. Gayet saglam ve temiz sekilde geldi paketleri. Bir tanesini actim, USB ustunden bir tane Turkce PDF attim. Tamamen sorunsuz. Cektigim fotograf duzgun ciktiysa koyarim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Fotograf kotu biraz ama gayet anlasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hayirli olsun hocam bi kac pdf daha dene performanslari nasil olcak acaba bide dx degil demi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 DX tasinmaz ya. A4 boyutuna yakin sanirim onlar. Cok buyuk kaliyor, elinde surekli dosya tasimak gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu arada isikli kiliflardan almistim yanlarinda. Onlar da pek guzelmis. Kindle'i kilif icine takiyorsun, hem dusmesini engelliyor hem de kindle'in enerjisi ile kilifin led'ini yakiyorsun. Onun da fotografini koyucam birazdan. edit : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ooo kılıf gerçekten çok iyiymiş. nookun da ışıklı bir kılıfı var ama pil filan gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Guzel abi, hem alet hem kilif. Kilif dunyanin parasi ama kaliteli bisey yapmislar cidden. Yalniz kindle'in blog'lari okumak icin subscription istemesine ayar olmadim degil. Istedigi fiyat hepsi icin mi 2 pound yoksa her biri icin ayri ayri mi onu cozmeye calisiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hello from kindle =) web browseri hic fena degilmis aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 siyah beyaz pati güzel olmuyor be, bende denemiştim nooktan bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feyd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Siyah Beyaz olması sorun değil de çok hantal bu web tarayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 özellikle derse kitap taşımak için fakat nette falan gezmeye de yarayacak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar