Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mesaj tarihi:
lend me yalnızca b&n store'dan aldıkların icin gecerli di mi ? hastası oldum aletin yalnız eheh, bayagıdır salmıstım kitap okumayı, tekrardan baslattı lol...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet. Ve hepsi için değil. Satın aldığım eserlerin üçte biri için ancak. Bir de B&N Classics serisi için geçerli (bu seriden 20 küsür kitabım var) ama onlar bulunuyor zaten telif hakları olmadığı için, ben de yazmaya girişmedim hiç.
Mesaj tarihi:
Ben de Kindle 3 ile ebook piyasasına girmiş bulunmaktayım. En son font ve ekran koruyucu hackte geldi. Harıl harıl yeni font denemekteyim şu aralar. Ama hala istediğim boyda, tipte, kalınlıkta bir serif font bulamadım. Arial ile devam ediyoruz hala.
Mesaj tarihi:
Kindle'larim geldi biraz once. Gayet saglam ve temiz sekilde geldi paketleri.

Bir tanesini actim, USB ustunden bir tane Turkce PDF attim. Tamamen sorunsuz. Cektigim fotograf duzgun ciktiysa koyarim birazdan.
Mesaj tarihi:

Bu arada isikli kiliflardan almistim yanlarinda. Onlar da pek guzelmis. Kindle'i kilif icine takiyorsun, hem dusmesini engelliyor hem de kindle'in enerjisi ile kilifin led'ini yakiyorsun.

Onun da fotografini koyucam birazdan.

edit :

Mesaj tarihi:
Guzel abi, hem alet hem kilif. Kilif dunyanin parasi ama kaliteli bisey yapmislar cidden.

Yalniz kindle'in blog'lari okumak icin subscription istemesine ayar olmadim degil. Istedigi fiyat hepsi icin mi 2 pound yoksa her biri icin ayri ayri mi onu cozmeye calisiyorum simdi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...