Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanıt yazmak istemezsen bir çağrı atman yeter

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Red said:

erkeğin düştüğü haller içler acısı

mesajı okuduysan çağrı at :).yok mu iletildi mesajı telefonda :)

mesajı atmışsın.bende olsam atardım.ama okuduysan bi çagrı at kötü bence :).kendini ezmek kucultmek gibi bişi

Seven adam ezilirde, küçülürde maymunda olur. İyice rezil hale gelmeden olmaz bu işler, medenice her yolu deneyeceksin yani kafanda bir şüphe en ufak bir umut kırıntısı kalmamalı. Yok işte gurur yaptı çekdi gitti felan bunlar zavallıca hareketler, çünkü sonunda elinizde gururunuzla başbaşa kalırsınız.

Bence git konuş beraber birşeyler yapalım mı deyiver. Ne kaybedeceksin, zaten elde var sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda madem kendine güveniosun gurur yapmıosun gider kızın suratına konuşursun.hem mesaj atıyorsun hemde mesajda kendi kendini eziyosun

kaybedicek bişeyin yoksa tabiki şansını zorlicaksın.maksat içinde kalmasın.ama yöntemi bu olmamalı.kimse çağrı atsanda yeter diyen birine geri dönmez bence :).dönmesin ztn.

aşkta gurur olmaz dedikte göt sattırcak kadar değildir herhalde.gurur yokunda bi sınırı var.koca koca sakallı bıyıklı adamlar gidipte bi çagrı atsan yeter ehhe tarzı mesaj atmamalı.kendini git direk çöpe at.daha mantıklı

kapısında bekledim sabahlara kadar sokagına asfalta odun attım ateş yaktım gitar çaldım gibi eylemler daha erkekçe.çiçek aldım cıkardım masaya vurdum son sözlerimi söyledim gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

G.t sattıracak kadar bir aşk olamaz zaten :), o başka birşey oluyor. Ha mantık demişsin en sonunda işte seven adam için mantık olmuyor, koca koca kçyiğitler adamlar heder oluyor bu yolda ne mantığı, ya gerçekden hayatında birini sevseydin veya sevmiş olsaydın inan demek istediğimi anlardın zaten şu konuşma geçmezdi bile aramızda.
Sosyal ağlarda paylaş

saplantılı bir aşk yaşamış biri olarak böyle dedim.çiçekler böcekler seni seviyorumlar bilmemneler aklına gelebilcek herşeyi yaptım.aradım da.mesajda attım.mail telgraf hepsi.döndüğü oldu dönmediği oldu.yüz yüze de görüştüm.1.5 senelik ilişkimdi terkedilen taraftım

ama bi günde şöyle çagrı atsan yeter tarzı birşey söylemedim.sonuçta kendini kendin eziyorsun öyle bişeyde bence.

okuduysa okudu.okumadıysa bile sen mesajı attın rahatladın.aşık oldugun zaman mantıklı hareketler yapmıosun tabi.ama bence bu hareketin mantıkla alakası yok.eziklik direk

ne bir kız nede erkek böyle birşey yapmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de bu zaten "seninle tekrar olmak istiyorum" mesajı değildi. bu "seninle iki yabancı gibiyiz böyle mutlu değilim beni rahatsız ediyor" mesajıydı. hatta mesajda "birşey beklediğimden filan değil" gibi bir cümle de yazmıştım. o mesajla ben zaten birşey beklemiyodum, hani max beklediğim şey sohbet açılır arada belkiydi. ama bişe yazmak istemez filan, hiç bişe yazmayacağına bi çağrı atsın en azından diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kızda istiyor yoksa çağrı atmazdı sana. akışına bırakmalısın. bişeyler olması için çaba sarfetme, kovalama. aynı okuldaymışsınız ne güzel. bi gün kantinde orda burda çarpışırsınız bişe olur kendiliğinden başlar. su akar yolunu bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür "dayanamıyorum bi mesaj atayım bari" türü davranışlar bence de uygun değil. neden, çünkü karşı tarafın tepkisini ancak tahmin edebiliyorsun, halbuki karşısına çıkıp aynı şeyleri söyleyip gözünün içine baktığında o an anlarsın ne olucağını

BabacumMostors said:

hayret kimse "azdım.. istiyorum.. YES Mİ?" diye mesaj at dememiş

o adamdaki bıyık kimsede yok da ondan. sanıyor musun ki o bıyık olmadan "YES Mİ?" sorusu etkili olucak? yoo dostum yoo.
Sosyal ağlarda paylaş

"madem okulda görüyosun sürekli, git yanına bişey olmamış gibi naber de muhabbete gir, normal vakit geçirin. bi süre sonra olursa olur, olmazsa önündeki maçlara bakarsın." derdim o mesajı atmamış olsaydın. mesaj talihsiz olmuş baya. yine de deneyebilirsin ama. okulda karşılaşınca acayip acayip triplere falan girme normal ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...