Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Var mı aranızda itiraf.com erkeği yada kızı? Sürekli takip eden, bir gün okumayınca rahat edemeyen? Ben gide gide fanatiği olmaya başladım sitenin. Bilgisayarı açtığımda ilk işim paticik ile birlikte itiraf.com 'u açmak oluyor. Epey eğlenceli. Hem bir şeyler öğreniyorsunuz, hem gülüyorsunuz. Tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 dur yahu bi de ben okuyim çok kopuş şeyler oluo[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 eheue süpermiş kalkamıorum başından koptum valla :D[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 1.5 senedir kesintisiz takip ediyorum. Tatile çıkıyorum, eve geldiğimde 15 günün itiraflarını birden okuyorum. Bir itirafım bile yayınlanmadı, kısmet işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Benim abim giriyordu ama benim nedense o kadar hoşuma gitmiyor.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hergün mutlaka İtirafları ve "bide bunlar var" bölümünü okurum.. Ama yazmak nasip olmadı[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 en çok tangalı stringli iç çamaşır itiraflarını okuyorum. Fıs fıs ![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: blackchaos, 29 April 2003 19:36 tarihinde demiş ki: en çok tangalı stringli iç çamaşır itiraflarını okuyorum. Fıs fıs ![hline]bla bla bla ... Eh, herkese göre bir şeyler var sitede. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 net te farklı bi boyut:)çok hoş...okumadan geçirdiğim gün yok desem yalan olur neyse bi hayli eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 heh buraya akıttığım para yetmedi de gidip milletin don çeşidini öğrenmeye mi harcayacam kalanını? :p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ama beyler orda yazilanlarin hepsinin hatta bircogunun gercek olmadigini düsündünüzmü ? :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Benim Çağdaş adında hasta bir arkadaşım var okumaıdmı delleniyor kız :). Yani illa okuycak bide bana yolluyor arada güzellerine o vesileyle bizde okumuş oluyoz ehe[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar