sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abv var bir de son zamanlarda. o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gg good game de oyunların sonunda kullanıldığından 'gg olmak' 'bitmek' anlamında kullanılıyor da daha kısası ve kolayı varken niye 'gg' olursunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gg tabii ki de iyi anlamda da kullanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Marty said: kizi bi gordum aninda gg oldum. kiz tam gglik acaip calistim bu sinav kesin gg olur o ise kapagi attim mi gg nolur bunları günlük hayatta kullanmadığınız söleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sigisMoNd said: abv var bir de son zamanlarda. o nedir? allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abv ı uzun süre abooovv sandım. evet ak (aqnun ilk versiyonu) da uzun süre allah kahretsin sanmıştım. hatta uo sunucusunda gmle tartışmıştık bu konuda onu da ikna etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kerim said: sigisMoNd said: abv var bir de son zamanlarda. o nedir? allah belanı versin Hadi ya? Dan Brown kitabı okuyormuş gibi hissettim. Gözümün önünde duranı görememe hissiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Zep said: nolur bunları günlük hayatta kullanmadığınız söleyin. gunde 2 kere kullaniyorum 'tok karnina' = bu turkce mi ya? ac degilken diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ab ne demekti onu bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Allah-u bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben imbayı türkçe sanıyodum addfasdf argo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi gg, imba falan gene iyi. geçen kantır oynarken "lan lolmusunuz, adam arkadan geliyo yhaa" şeklinde yakaran birini gördümdüydü de, direkt "konsol-q-tab-enter" yaptımdıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 rahatsiz said: gg good game değil mi yav? bir zamanlar centilmenlik olsun diye söylenirdi sonra bir şekilde olumsuz anlam taşır oldu. onun yerine şimdi gl&hf kullanılıyor good luck & have fun ben de vasiyetime yazdırdım ölünce mezar taşımda GG RMK? yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 TheRiverBelow said: abi gg, imba falan gene iyi. geçen kantır oynarken "lan lolmusunuz, adam arkadan geliyo yhaa" şeklinde yakaran birini gördümdüydü de, direkt "konsol-q-tab-enter" yaptımdıydı. ahahah cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 TheRiverBelow said: abi gg, imba falan gene iyi. geçen kantır oynarken "lan lolmusunuz, adam arkadan geliyo yhaa" şeklinde yakaran birini gördümdüydü de, direkt "konsol-q-tab-enter" yaptımdıydı. hahahah of. lol musunuz ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Vingthor said: ab ne demekti onu bilmiyorum ben auto balance bildğmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bi de imma vardı imma let you finish but... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 imma > i am gonna > i am going to oluyodu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 biri de /b/ ne onu açıklasa hazır topik varkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 4chan'in boardlarından biri, hepsi böyle a b c d slkfjs falan diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 topic gg olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 topic lol olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gg yi ben good gun olarak biliyodum, baya anlamı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bfg var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Emma var. Watson olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar