Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 SeaGle said: bütün siyah zeytinler çok tuzlu olmuyor ama her yerde de bulunmuyor ne yazık ki :Dbursayı sevdirmeye çalışmanı anlıyorum da medeniyetin beşiğinde yaşarken bursanın zeytinini kıskanmamızı bekleme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gerçi zeytinin yerini tutmuyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Off çirkin çirkin şeylerin muhabbetini yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 içtim az önce ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Holy said: SeaGle said: bütün siyah zeytinler çok tuzlu olmuyor ama her yerde de bulunmuyor ne yazık ki :Dbursayı sevdirmeye çalışmanı anlıyorum da medeniyetin beşiğinde yaşarken bursanın zeytinini kıskanmamızı bekleme :( abi kestane şekeri, iskenderi ve zeytini varken medeniyet burası sori :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sparkcaster said: pogodi said: benim babam yapmış yeşil zeytin çok efsane suyunu içmek istiyorum baban zeytin ağacı mı, nasıl yapıyo zeytin evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 baba egeliyse yapar ama egeli olmayabilir de egeli babalar sever zeytin yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 egeli demeyin aklıma şu geliyo http://3.bp.blogspot.com/_GLTIaxICmOg/SsBx5M1I70I/AAAAAAAAAmI/yMru2cP8BCg/s400/egeliler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ege akdeniz karışık bişeler işte emekli benim babam yapar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 emekli babaya gerekli malzemeleri ver 15 dakikada cern deneyini bile yapar öyle bi hırs akıyor emekli olunca bedene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben biberli yeşil zeytinlere de bayılıyorum çokzel bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 SeaGle said: ha bu arada gidip marketten marmarabirlik zeytini falan almayın, emin olun zeytinci bi amcanın yaptığı zeytinle asla kapışamaz marmarabirlik aynen ya. var burda bizim bi THY pilotu amca, 3bin-5bin dönüm zeytin tarlası var, satıyor oraya buraya. "3 farklı kalite zeytin var o aldıklarınız en kötüsü" diyo hep, o 1. kalite dediği zeytinden veriyo bize arada böyle 5 kiloluk şişede (yeşil) ya bildiğin yeme yanında yat, bu kadar güzel olur tadı. insanın iştahı açılıyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu arada zeytin ezmesi ıyk, ezmesi yapılan zeytinleri önünüze kosalar koşarak uzaklaşırsınız keza tadı da "buruk" zeytin gibi garip bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 PrudenT said: ben biberli yeşil zeytinlere de bayılıyorum çokzel bişeyler. çerez gibi ye dur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zeytinin her türlüsüne biterim taparım çıldırırım. tuzlusu yeşili zeytinyağlı pulbiberli kekiklisi her türlüsü... ama pazardaki zeytinler boyalı mıdır nedir çekirdeği siyah olanından almayın demişlerdi bi gün. o günden sonra almadım adsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zeytin kadar iğrenç birşey yok. vazgeçtim patlıcan var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Git ağzını bağışla birilerine, kıymet bilmiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Masquerade said: Git ağzını bağışla birilerine, kıymet bilmiyon. allah seni level atlattırsın. +rep kankacığım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zeytinden daha kötü bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar