xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://www.silentarena.co.uk/ ingiltere'de çok gitmiştim buna yok mu tr de bundan yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kulaklıkla dans eden tipler. garip olur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çok zevkli bişi. kulaklıklar baya kaliteliydi. on numara ses çıkıyor. mekandan dışarı çıkıp hatunu ayar etcem diye de uraşmıosun ayak üstü kulaklığı çıkar direk konuş. böürmene gerek kalmıo fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kulaklıgı cıkarınca da ayrı garip oluyodur, ses yok etrafta millet kopuyo ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yalnız kulaklığın ses seviyesi gerçek disko ya da konser kadar olmaz. Bir de ses kalitesi o seviyede olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta bunun amacı yüksek ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sony nin bi kulaklığıydı nedir bilmiyorum ama sesi de kendin ayarlayabiliyorsun. tabii konser vs şiddetinde olmuyor elbette. çıkardığında asıl komedi çıkıyor ortaya. :) herkes he hü diye baırıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İngiltere'de belli bir iq seviyesinin üstünde insanların duyabileceği parçalar çalan diskolar vardı.Onlardan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahah ben muzigi kapar millet napiyo lan acaba diye dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 BulletRide said: İngiltere'de belli bir iq seviyesinin üstünde insanların duyabileceği parçalar çalan diskolar vardı.Onlardan yok mu onu bilemicem ama çok garip bir yer bulmuştum bee pub diye. çok ilginç bi yerdi. arkadaş götürmüştü beni de içeride down-tempo trip-hop çalıyor ama daha bi ambient tarzıydı. neyse oturduk falan bakınıyorum ortama insanlar konuşmuyor. minik bi yer zaten bizim pati gibi. arkadaşa sordum neden kimse konuşmuyor diye. burası engellilerin pub ı dedi. daha çok dilsizler gelir dedi. şaştım kaldım. çok ilginçti gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 silent olayi olmamis cidden, bana cezalandirici filmiydi galiba, sandra bullock bisi takiyodu kafasina ole sevisiyodu bi adamla ona benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 İlginç fikirmiş ama türkiyede tutmaz diye tahmin ediyorum umarım gelecekte "Fail" diye gösterilmez bu post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bunun en güzel uygulaması ev partilerinde.. teras partileri için biçilmiş kaftan bu sistem. ayrıca merkezi yayın yapılması fikri tamamen aykırı olaya. insanların kendi müziğini getirip kendi müziğiyle dans etmesi lazım bu durumda. 2 adamın çaldığı farklı müzik pek çekici değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 silencio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 xwhiplashx said: çok zevkli bişi. kulaklıklar baya kaliteliydi. on numara ses çıkıyor. mekandan dışarı çıkıp hatunu ayar etcem diye de uraşmıosun ayak üstü kulaklığı çıkar direk konuş. böürmene gerek kalmıo fsdf süfermiş keşke olsa yakın biyerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 rockncoke ta vardı bu bide bizim okulun festivalinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Burda hacılanan kulaklıklar yüzünden işletmeler zarar eder, olmaz o iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar