sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tenekeadam said: tanjevic go home beybi. ayıp cidden nankörlük olmuş resmen
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Turkceplease said: Jaxx said: Turkceplease said: sıkıyorsa futbolda karşımıza çıksınlar. çıktılar ve 2-1 yendiler zaten, hemen dünya kupasından önce. hazırlık maçı sayılmaz ahah
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hacı ödül veren kızları yurt dısından getirtmişlerdir eminim ABİ ADAM 22 YAŞINDA LAN nabıyor bunların anası salondamı doguruyor
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 RamsesII said: Tenekeadam said: tanjevic go home beybi. abi adam kanserli hastalıklı haliyle takımın başına ayıp değil mi...Gümüş madalya kazandırdı bize daha napsın. şimdi şu turnuvada başarılı olamasaydık kesinlikle hak ederdi ama şuanda tebrik hak ediyor tabiki niye çünkü 2 hazırlık maçında yenildikten sonra sırbistana dediki ben napıyım türk antrenör mü var takımı yönetecek bırakıp gidiyim,zaten hastayım gibi birşeyler söyledi... Ayıptır yani avrupada oynattığı takımları şampiyon yapmış kaç tane antrenörümüz var. yıllarca başarı elde edemedin toz kondurmadılar,dünyanın parasını kazandın. Hem fenerbahçeden hem milli takımdan.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 (bu) amerika'yı yenebileceğimize inanan var mıydı gerçekten rofl
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 8 numara kimdi ? Kız arkadaşım bana benzetmiş.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Abi tartışmak istemiyorum ama ben de oynadım bu oyunu, yıllardır maçları izliyoruz. Ne verdi tanjevic bu takıma? maçın ortasında oyuncu azarlıyor adam. Antipatikliğin zirvesi, ya Mehmet'i kendi egosu için silmesi ne olacak? Tanjevicin son turnuvası olduğu için gayet mutluyum, aydın örsünden ergin atamanına hepsi tanjevicin yaptığını yapabilir. Tartışmayacağım, bu konuda fikrim değişmez çünkü
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Abi şu adamın kafayı görüpte içinden bu ne biçim tip diyen çıkmaz heralde :D
HosH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şu litvanyalılar kadar sevinemediniz ha, teşekkürler 12 dev adam helal olsun.
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şu yuhalamayı yaparak taraftar saçma sapan bir hareket yaptığının farkında değil.
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tenekeadam said: Abi tartışmak istemiyorum ama ben de oynadım bu oyunu, yıllardır maçları izliyoruz. Ne verdi tanjevic bu takıma? maçın ortasında oyuncu azarlıyor adam. Antipatikliğin zirvesi, ya Mehmet'i kendi egosu için silmesi ne olacak? Tanjevicin son turnuvası olduğu için gayet mutluyum, aydın örsünden ergin atamanına hepsi tanjevicin yaptığını yapabilir. Tartışmayacağım, bu konuda fikrim değişmez çünkü Sadece Mehmet'i kendi egosu için silmesi lafına takıldım. O ne zaman oldu ki?
HosH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Akhlaur said: 8 numara kimdi ? Kız arkadaşım bana benzetmiş. ersan ilyasova
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 MVP kim oldu yav, tam o an kapattım TV'yi şansa. Teodosic mi Durant mi?
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 HosH said: Akhlaur said: 8 numara kimdi ? Kız arkadaşım bana benzetmiş. ersan ilyasova Onlardan 8 numara.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yanılmıyorsam polonya turnuvası öncesi. Mehmete erkek gibi oyna diye bağırıyor antrenmanda, mehmette umrumda değilsin koç diyor. Sonra Mehmet yok takımda.
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Baggio said: MVP kim oldu yav, tam o an kapattım TV'yi şansa. Teodosic mi Durant mi? durant
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Baggio said: MVP kim oldu yav, tam o an kapattım TV'yi şansa. Teodosic mi Durant mi? durant
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Baggio said: MVP kim oldu yav, tam o an kapattım TV'yi şansa. Teodosic mi Durant mi? durant tabi ki. teodosic bizim maç dışında pek de etkili değildi zaten bu turnuvada
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tenekeadam said: Abi tartışmak istemiyorum ama ben de oynadım bu oyunu, yıllardır maçları izliyoruz. Ne verdi tanjevic bu takıma? maçın ortasında oyuncu azarlıyor adam. Antipatikliğin zirvesi, ya Mehmet'i kendi egosu için silmesi ne olacak? Tanjevicin son turnuvası olduğu için gayet mutluyum, aydın örsünden ergin atamanına hepsi tanjevicin yaptığını yapabilir. Tartışmayacağım, bu konuda fikrim değişmez çünkü oyamis olabilirsin de forumda kalmissin benim gibi. ayiptir abicim ya. adam daha ne yapabilir bilemiyorum. zaten teneke gibi bir yorum olmus :D teneke adam teneke .... :D
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tenekeadam said: Yanılmıyorsam polonya turnuvası öncesi. Mehmete erkek gibi oyna diye bağırıyor antrenmanda, mehmette umrumda değilsin koç diyor. Sonra Mehmet yok takımda. doğru oyuncu koçun önüne geçemez.
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 su yuhalamalar inanılmaz bir prestij kaybı.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yok abi bugün milletime küstüm ben. bu kadar da öküz olunmaz... adamlar dünya şampiyonu olmuş, alkışlamasını bilceksin. gerizekalılar ya ... herifler altın madalya alırken yuhalamak nası bi öküzlüktür nasıl bir köylülüktür?
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 basbakan ve cumhurbaskanini yuhaliyorlar diye anladim ben ?
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yav said: iyi güzel de maç azcık final maçı gibi olsaydı bi de keşke neyse artık cidden ya çok rahat yendiler ona bozuldum, yavşak yavşak sırıtıyodu hepsi
Öne çıkan mesajlar