Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

Jaxx said:

Turkceplease said:

sıkıyorsa futbolda karşımıza çıksınlar.

çıktılar ve 2-1 yendiler zaten, hemen dünya kupasından önce.

hazırlık maçı sayılmaz

ahah

Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Tenekeadam said:

tanjevic go home beybi.

abi adam kanserli hastalıklı haliyle takımın başına ayıp değil mi...Gümüş madalya kazandırdı bize daha napsın.

şimdi şu turnuvada başarılı olamasaydık kesinlikle hak ederdi ama şuanda tebrik hak ediyor tabiki niye çünkü 2 hazırlık maçında yenildikten sonra sırbistana dediki ben napıyım türk antrenör mü var takımı yönetecek bırakıp gidiyim,zaten hastayım gibi birşeyler söyledi... Ayıptır yani avrupada oynattığı takımları şampiyon yapmış kaç tane antrenörümüz var. yıllarca başarı elde edemedin toz kondurmadılar,dünyanın parasını kazandın. Hem fenerbahçeden hem milli takımdan.
Mesaj tarihi:
Abi tartışmak istemiyorum ama ben de oynadım bu oyunu, yıllardır maçları izliyoruz. Ne verdi tanjevic bu takıma? maçın ortasında oyuncu azarlıyor adam. Antipatikliğin zirvesi, ya Mehmet'i kendi egosu için silmesi ne olacak?

Tanjevicin son turnuvası olduğu için gayet mutluyum, aydın örsünden ergin atamanına hepsi tanjevicin yaptığını yapabilir.

Tartışmayacağım, bu konuda fikrim değişmez çünkü
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Abi tartışmak istemiyorum ama ben de oynadım bu oyunu, yıllardır maçları izliyoruz. Ne verdi tanjevic bu takıma? maçın ortasında oyuncu azarlıyor adam. Antipatikliğin zirvesi, ya Mehmet'i kendi egosu için silmesi ne olacak?

Tanjevicin son turnuvası olduğu için gayet mutluyum, aydın örsünden ergin atamanına hepsi tanjevicin yaptığını yapabilir.

Sadece Mehmet'i kendi egosu için silmesi lafına takıldım. O ne zaman oldu ki?
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

oyamis olabilirsin de forumda kalmissin benim gibi. ayiptir abicim ya. adam daha ne yapabilir bilemiyorum.

zaten teneke gibi bir yorum olmus :D

teneke adam teneke .... :D
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Yanılmıyorsam polonya turnuvası öncesi. Mehmete erkek gibi oyna diye bağırıyor antrenmanda, mehmette umrumda değilsin koç diyor. Sonra Mehmet yok takımda.

doğru oyuncu koçun önüne geçemez.
Mesaj tarihi:
yok abi bugün milletime küstüm ben. bu kadar da öküz olunmaz... adamlar dünya şampiyonu olmuş, alkışlamasını bilceksin. gerizekalılar ya ... herifler altın madalya alırken yuhalamak nası bi öküzlüktür nasıl bir köylülüktür?
  • Yeni Oluştur...